Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Värin autos (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 4182)
rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 01.07.09 17:23 Tsiteeri
Värin autos

Tere

olen täheldanud, et teinekord näiteks foori taga seistes auto kohapeal jõnksutab. Terves autos on seda tunda.
Mootori pöörded ei kõigu, siduri allavajutamine ei muuda asja.

Kas peaks muret tundma ja teenindusse minema ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sipsix
huviline

Registreerunud 31.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: O II

postitati 01.07.09 18:14 Tsiteeri
...samast värinast...

Tsitaat:
Algselt postitas: rstdi
Tere

olen täheldanud, et teinekord näiteks foori taga seistes auto kohapeal jõnksutab. Terves autos on seda tunda.
Mootori pöörded ei kõigu, siduri allavajutamine ei muuda asja.

Kas peaks muret tundma ja teenindusse minema ...

Olen minagi seda täheldanud viimasel ajal ja just seistes foori taga...
Autoks O II ja aasta vana...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 01.07.09 18:38 Tsiteeri

Mootor väristab jah. Algul segas raskelt aga nüüd olen liiga lasiaks muutunud, et seda tunda. Kusjuures nii palju on, et kui konditsioneer välja lülida ja pöörded 700 peale langevad (bensukal) siis kaob nagu värin ära

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 01.07.09 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wigry
Mootor väristab jah. Algul segas raskelt aga nüüd olen liiga lasiaks muutunud, et seda tunda. Kusjuures nii palju on, et kui konditsioneer välja lülida ja pöörded 700 peale langevad (bensukal) siis kaob nagu värin ära

Proovin homme ka konti väljalülitada. Samas see ei saa olla õige, et terve auto vibrab kui kliimavent töötab. Varem või hiljem seal midagi õhtal.

EDIT: konditsioneeri väljalülitamine vähemalt tänase testiga midagi ei muutnud, ikka värises edasi.

tsekkar
huviline

Registreerunud 08.08.06

Kasutaja on eemal

Auto: O3 4x4 black

postitati 02.07.09 10:00 Tsiteeri

Mul ka väristab. Vaikselt, aga siiski tuntavalt. Ma pole viitsinud sellega eriti tegeleda ja no kui ma lähen esindusse, siis kindalsti sel hetkel midagi ei värise.

Mine käi ära ja anna teada, kuidas nad seda seletasid.

ab
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 02.07.09 19:05 Tsiteeri

Tuttav tunne. Minu tähelepanekud selle väristamise osas on olnud sellised, et just mingite kallakute peal seisma jäädes olen seda värina momenti tähele pannud. Samas pole see alati nii, st et alati ei hakka sama kallaku peal värisema. Ja tihtipeale ei peagi teab mis suur kallaku nurk olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 04.07.09 11:46 Tsiteeri

Rikkusite nüüd kogu peo ära. :D:D Nüüd kui lugesin teema läbi väriseb ka mul see masin. :P Ega tegelikult foori taga on autol "külmavärinad" läbi käinud küll aga erilist tähelepanu sellele ei ole pööranud. Aga nagu teises rubriigis mainiti: "Listen Dad, you bought the Skoda, you live with it!". :D

mar
klubiliige

Registreerunud 25.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: FL Octavia1.4TSI

postitati 05.07.09 11:53 Tsiteeri

Enda omas pole nagu vibra täheldanud.Aga Fabia väriseb ikka hullult,kui kont sees:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 07.10.09 20:04 Tsiteeri

Octavial tekkinud selline vibra mõned päevad tagasi, et kui mootoripöörded on kuskil seal 2100-2200 peal, siis lööb vibra ja kumina keresse. Eriti on tunda külma mootoriga. Soojenedes asi paraneb. Üks mootoripadi on eelmine aasta vahetatud, teine on selline nii ja naa. Kas padi nii palju mõjutab, kui vibra lööb keresse ning läbi istme on seda tunda? Kuna nv oli ka sumpa katki veidi, siis mõtlesin, et sellest. Nüüd sumpa keevitatud ning selles enam viga olla ei saa.
Tegu siis 1,6 bensukaga.

undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 09.10.09 06:23 Tsiteeri

Lugesin eile teemat ja vaata aga - tööle tulles oli auto nagu auto ikka, töölt koju minnes värin sees :D Rooli-pedaali tihend läks ilmselt vahepeal katki :P
mootoriks 1,8 TSI.

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 09.10.09 08:07 Tsiteeri

Müstika!

Mul olid ka "külmavärinad" autos aegu tagasi. 1,9 TDI PD mootor. Kohapeal seistes, foori taga, pöörded tavalised tühikäigu omad ~900rpm.

Huvitav on see, et neid pole enam üsna pikalt (aastaid) enam täheldanud ning mulle on mulje jäänud, et minu autol kadusid need seoses garantiikorras välja vahetatud hoorattaga. See oli Octavia II esimese otsa 1,9 TDI mootodiga mudelitel pisut defektne, mis väljendus mootori jõulises värisemises tugeval kiirendamisel 3. 4. 5. käiguga umbes maksimaalse väändemomendi pöörete piirkonnas. Tuleb välja, et järelikult need "külmavärinad" ei ole ainult diiselmootoritel ja ilmselgelt pole seotud tõbise hoorattaga.

Igatahes täheldasin ka lambist sellist värinat keres, mis aga kuidagi ei kajastunud tahhomeetri seieril ega mootori hääles. Võin eksida, kuid vist oli seda värinat tunda vaid suvekuudel, kui konditsioneeril olid intensiivsed tööpäevad.

Mina teeksin panuse konditsioneerile. St et see põhjustab nimetet värinat. Proovige, lülitage see välja ja vaadake, kas siis ka vibrab või mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 15.01.11 10:30 Tsiteeri

see küll vana teema, aga mul kadus see värv ära kui vahetati hooratas ringi garantii korras.
Mingi üliminimaalne värin on, aga see on tõesti seotud kliimaga, kui see töötab. Seega minu auto puhul oli kindlasti asi vigases hoorattas.

wasp
klubiliige

Registreerunud 05.09.06

Kasutaja on eemal

Auto: superb elegance 1,8 TSI 7-DSG

postitati 20.01.11 14:23 Tsiteeri

Hooratas teeb seda jama! Panin uue ja praktiliselt nädala pärast tegi uus juba sama!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tihver
huviline

Registreerunud 11.01.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4

postitati 20.01.11 20:16 Tsiteeri

Mul vahetati hooratas 43 000km peal ja nüüd sõidetud veel ca sama palju ja hetkel kõik OK.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.0% - SQL: 62.0%]