Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Skoda Octavia Tour Combi 1.9TDI 74kw - Talvel probleemid käivitusega (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 8767)
gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oktavia tour combi 1,9TDI PD

postitati 15.01.13 21:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Ketramise järgi tunduks nagu kütus vajub ära. Filter on millal vahetatud ja mis firma oma? Tagasivoolu klappi oled vahetanud filtri peal? Օli varda välja tõmbad, siis õlitase on normis? Pumppihustitel viimasel ajal on pop teema see, et tihendid lähevad läbi ja hakkab kütet karterisse lekkima, käivitus pikk jne.

Selline käivitus ainult kui on -14 ja rohkem. Eelmine talv käivitas normaalselt kuuni -20. Kui on rohkem, siis nii nagu vidiol. Minu autol on pumppihustid. Mul paagis seisab pump, mis juba ennem käivitamist hakkab töötama ja annab surve kuuni pihustini. Isegi kui kütte läheb tagasi paaki, siis see pump, ennem käivitamist, peab kütte uuesti anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 18.05.12

Kasutaja on eemal

Auto: Subaru Impreza '10

postitati 15.01.13 21:28 Tsiteeri

Sa seda oled mõõtnud, et kui süüte sisse keerad siis küünaldeni vool jõuab?

http://differ.ee
Autode remont, hooldus, diagnostika, varuosad, tööriistad, diagnostika seadmed - 53454729
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 16.01.13 07:22 Tsiteeri

mõtlesin just sama asja, et tööasendis ei jõua vool küünaldeni. muidu video järgi on küünal täitsa kobe. veel oleks abiks juhe külge panna ja vaadata, millist infi igasugu temperatuuri andurid jagavad. ei saa ilmselt välistada võimalust, et aju ei tea, et õues külm on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

postitati 16.01.13 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Sa seda oled mõõtnud, et kui süüte sisse keerad siis küünaldeni vool jõuab?

Sellega kõik on OK!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

postitati 16.01.13 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
mõtlesin just sama asja, et tööasendis ei jõua vool küünaldeni. muidu video järgi on küünal täitsa kobe. veel oleks abiks juhe külge panna ja vaadata, millist infi igasugu temperatuuri andurid jagavad. ei saa ilmselt välistada võimalust, et aju ei tea, et õues külm on.

juhtmega on see mure, et kui ma jõuan sinna siis masin mul on soe, ja arvuti näitab et kõik on ok. Praegu plaan oodata külma (vähemalt -20) ja viia auto autoelektriku juurde ja jatta seal ööseks. Las ta hommikul paneb juhe taha ja vaatab mis ta teeb.

Aga ennem tahan kontrollida kütevooliku ühendused. Täna vaatasin kõik mis võib põhjustada minu auto probleemne käivitus, ja leidsin et kaks voolikud on niisked.
http://img823.imageshack.us/img823/1896/p1160020t.jpg

Puhastasin need ära ja läksin poodi uue klambri jargi. Tagasi tulles vaatasin veel need voolikud, nad olnud kuivad. Kohe ei hakkanud klambreid vahetama, tahan vaadata hommikul, kas voolikud märjad või kuivad. Loodan et on märjad, ja see ongi minu auto käivitamise mure. Kui on soe siis voolikud on korras ja kui on külm, siis kuskelt tekkib väike auk ja küte jookseb ära.

gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 13:00 Tsiteeri

Pärast küttevooliku vahetust palju parem. http://youtu.be/KAbfjteUKZg

Aga mul on 2 küsimust:
1 Kes teab mis andur küttevooliku peal on.
2 Kui kaua peavad eelsüüte küünlad soendama? Skodal tuli põleb ümbes 9 sekuindit, minu vidio jargi http://youtu.be/9njAF4kglEU on näha et küünal 9sekundi jooksul ei ole piisavalt soe. Et oleks täis soe läheb umbes 20 sekundit.

Tihver
huviline

Registreerunud 11.01.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4

postitati 19.01.13 13:47 Tsiteeri

10 aasta jooksul on mul olnud 6 erinevat diisel autot ja üle 10 sekundi ei ole ühelgi eelsüüte küünalde tuli põlenud.

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 19.01.13 19:10 Tsiteeri

mina annan juba mingi umbes 15 miinusega kaks tsüklit küünalt, enne kui starterit keerutan. tõsi karmide külmadega vähemalt kolm matsu küünalt. lihtsustab oluliselt käivitamist.

andrec
huviline

Registreerunud 18.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 20.01.13 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gurja

Kütuse temperatuuri andur?

Küsiks veel seda, et kas süütenurk on paigas? Kui süüde hiline on, siis teeb ka samamoodi.

Autode remont, hooldus, diagnostika, varuosad, tööriistad, diagnostika seadmed - 53454729
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

postitati 21.01.13 15:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: gurja

Kütuse temperatuuri andur?

Küsiks veel seda, et kas süütenurk on paigas? Kui süüde hiline on, siis teeb ka samamoodi.

Süütenurk on õige. Vaadatut 3 korda, siis kui mootor oli soe. Äkki kui on külm, siis ta peab ise midagi muutma?

andrec
huviline

Registreerunud 18.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 21.01.13 18:48 Tsiteeri

Sooja mootoriga (80+C) on tõesti õige vaadata.

Aga siis hetkel ei oskagi midagi soovitada vaadata.

gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

postitati 21.01.13 19:24 Tsiteeri

Kuuni umbes -12C käivitab väga hästi. Homme hommikul, kui panen käima teen vidio.

jk
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Ural M63 '65, Ocu, Leaf

postitati 22.01.13 07:58 Tsiteeri

Mina sain oma kaheliitrisel diislil samast veast lahti mootori softi vahetusega. Pikem jutt siin: http://foorum.skodaclub.ee/viewthread.php?tid=466

Vanade külgkorvide paradiis:
http://kylkad.blogspot.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]