Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Plokikaan (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2371)
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 17.04.11 15:47 Tsiteeri
Plokikaan

Tere.

Küsin natuke sümptomite kohta. Octavia 1,6, 55kw - hommikul külmalt käivitades kuskil minut aega turtsub ja ei käi korralikult (ei võta kõiki silindreid taha). Edasi käib normaalselt. Lisaks minu arust tossab natuke palju ning tagatipuks kaob tosooli (täna hommikul panin max-min vahele täis, nüüd vend helistas, et jälle min). Ei kirjelda võib-olla küll kõikse paremini sümptomeid, kuid kuna mina selle autoga enam igapäevaselt ei liikle, siis kaugjuhtimise teel raske diagnoosi panna. Ise diagnoosiksin nende sümptomite põhjal plokikaant või selle tihendit: suitseb, ei käi hästi, tosooli kaob. Panen ma täkkesse või mitte?! Muid lekkeid lõdvikutest ei täheldanud ning kõik muud soojasärgi sõlmed olen korras hoidnud/ära vahetanud. Soojaks läheb mootor hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 17.04.11 19:44 Tsiteeri

+1 tihendile

alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 19.04.11 18:25 Tsiteeri

Kui valget suitsu ajab, siis asi kindlasti põlevas jahutusvedelikus. Koha näed ära alles siis, kui kaan pealt maas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 12.05.11 18:40 Tsiteeri

Plokikaanetihend vahetatud ja hetkel korras.
Mootori puterdamine aeg-ajalt tuli ilmselt sellest, et üks küünlajuhtme ots oli ära oksüdeerunud, sama oli ka küünlaots. Küünlajuhtmed vahetasin möödunud aasta augustis, ehk küünlajuhtmed pole aastatki vanad. Forss aga ütles, et ilmselt niikusest vms, kuid niiskusel ei ole võimalik piibu sisse saada ju?! Koht on selline, kuhu vesi ligi ei pääse, lisaks mootori soojus. Kas võib olla mingi materjali probleem, arvestades, et ülejäänud 3 tk on kõik ilusad ja puhtad?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.0% - SQL: 67.0%]