Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Õ•li tuli (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 4267)
ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

Auto: skoda kodiaq rs 2019

postitati 28.09.12 12:05 Tsiteeri
Õ•li tuli

Tervitus

10 000 õlivälbani on jäänud mingi 1000 km ja täna andis ühekorra pardakomputer teate õli kannu teema et õli hakkab vist otsa saama ja tuleks lisada.kas peaksin kohe reageerima ja õli juurde valama või kannataks rahulikult 160km sõita kuna kodus õli täitsa olemas?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alfonso
huviline

Registreerunud 24.02.12

Kasutaja on eemal

Auto: Superb III 1,4TSI L&K

postitati 28.09.12 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ricardo25
Tervitus

10 000 õlivälbani on jäänud mingi 1000 km ja täna andis ühekorra pardakomputer teate õli kannu teema et õli hakkab vist otsa saama ja tuleks lisada.kas peaksin kohe reageerima ja õli juurde valama või kannataks rahulikult 160km sõita kuna kodus õli täitsa olemas?

Kui õli tuli juba põlema läheb, siis on õli juurde valamisega väga kiire. Õ•li taset võiks iga natukese aja tagant kontrollida ka niisama ja vajadusel juurde valada. Sõita ma sellise autoga küll ei soovitaks, kus õli tase juba nii madal, et tuluke põleb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

postitati 28.09.12 12:52 Tsiteeri

Tuluke ei põle vaid andis märku.
et peaks ikka kohe juurde valama?ei kannataks 160 km sõita
Vaatan varda kah enne üle aga las jahtub veidi ikka.mingi 2000km tagasi vaatasin siis näitar varras poole peal.Ja see tuluke kui märku annab siis peaks ikka mingi varu kah olema või kuida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reverse
huviline

Registreerunud 20.07.12

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia vRS CR TDI DSG

postitati 28.09.12 13:19 Tsiteeri

Hmm.. kas tuluke jäi põlema või vilkus käivitamisel?

Asi selles, et nt 2012 Octavial väidetavalt on samal tulukesel kaks ülesannet:

1. tuluke süttib ja jääb põlema: õli tase mootoris on liiga madal, õli lisada esimesel võimalusel.

2. tuluke vilgub - tegemist on õlitaseme anduri rikkega.

Äkki superbil sarnane süsteem?

www.sadulsepp.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

postitati 28.09.12 13:29 Tsiteeri

Sõiduajal andis teada käis piiks ja tuli õlikann ette ,andis märku sama moodi kui näiteks pirn läbi siis annab märku

ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

postitati 28.09.12 14:08 Tsiteeri

Käisin vaatamas õlitase miinimumi peal,auto käivitamisel enam seda teadet ette ei löönud,nii et arvan kannatan koju sõita küll 160km ja siis valan juurde.järgmine nädal nagunii tuleb hooldus ära teha õli ja filtrid

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 28.09.12 14:44 Tsiteeri

ma ei tea, kui kapriissed on tänapäevased koned, aga minu vanade põkadega on nii, et kui varras miinimumis, siis mul ei tule isegi pähe juurde valada. uutel on vist tasemeandur külges, see peaks üldse miljon aega ette hoiatama hakkama. minul paneb ülitule põlema rõhuandur. ja vast ikka kümneid kordi olen lasknud ka konel kinni joosta kui õli on otsa saand, ei tee miskit ullu. veerand tundi jahutust ja uuesti käima ja saab jälle versta või paar sõita. no seda ma harrastasin küll võidusõitude aegu ja ainult selleks, et kuskile tsivilisatsiooni välja jõuda, kust puksiir teaks üles otsida. päriselus muidugi ei maksa niikaugele asja lasta.
eks ikka vala kodus törts südame rahustuseks juure.

KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 29.09.12 19:56 Tsiteeri

Kuskilt võib lekkida sul õli ikkagi ning samuti arvesta sellega, et sul turbomootor, mis seda õli vähe suurema isuga sööb.

Minul viga ketipingutitihendis mis lekib ning samuti tavaliselt 1000km enne hooldust pean liitri peale kallama.

ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

postitati 29.09.12 22:15 Tsiteeri

ei tahaks uskuda et lekib
ma arvan et liiga vähe sai õli pandud hoolduse ajal
minu arust viimane hooldus valati sinna mingi 3,6 liitrit rohkem vist ei mahtunud või ei tea miks selline kogus.või mahubki 1.9 mootorisse nii vähe õli?
3,6 liitrit ja sõita sain 9000 km ja miinimumi peal arvan et norm.
kas peaksin muret tundma et liiga palju sööb õli??

alfonso
huviline

Registreerunud 24.02.12

Kasutaja on eemal

Auto: Superb III 1,4TSI L&K

postitati 30.09.12 06:23 Tsiteeri

Minu auto on küll bensiinimootoriga ja 1,8TSI, aga õli joob mehemoodi. Aastas keskmiselt ikka ca 1,5 - 2 liitrit läheb küll. Lekkeid kuskil ei ole.

Niipalju kui olen teiste volkari- ja soodaomanikega rääkinud, on see selle grupi turbomootorite puhul väga tavaline (vähemalt TSI mootorite puhul).

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 30.09.12 07:45 Tsiteeri

no enda 1.9 konede sisse valan ma 4.5 liitrit.

reverse
huviline

Registreerunud 20.07.12

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia vRS CR TDI DSG

postitati 30.09.12 10:11 Tsiteeri

Eks käik autod on erinevad.

Minu vana 1.9TDI (81kW, varajane mudel, ilma PD'ta). Sõi täpselt 0 liitrit õli. Juurde polnud tarvis kunagi lisada. Auto läbisõit 404000km aga see-eest korralikult hooldatud :)

www.sadulsepp.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 01.10.12 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
uutel on vist tasemeandur külges, see peaks üldse miljon aega ette hoiatama hakkama. minul paneb ülitule põlema rõhuandur.

Tasemeandur ja rõhuandur panevad põlema erinevaid tulukesi. Tasemeanduri tuli on kollane ja õlikannu pildi all on lainetav vesi :) Rõhutuli on punani kann nagu ennemuiste. Nendele peab ka vastavalt reageerima - kollane tuluke on hoiatus, punasega edasi sõita ei tohi.

Mina kontrollin õlitaset regulaarselt varda abil ja olen vähemalt korra tuvastanud olukorra, kus varras näitas tsipake alla kõige alumise märgi ja ükski tuli veel ei põlenud.

Kui teeninduses 1,9 mootorisse pandi ainult 3,6l õli, siis vast selles ongi viga. Isegi bensukatesse käib rohkem, diislist rääkimata. Ja isegi kui teda ka välba jooksul veidike vähemaks jääb, pole väga muretsemiseks põhjust, väike kulu on normaalne.

ricardo25
huviline

Registreerunud 27.09.10

Kasutaja on eemal

postitati 01.10.12 15:08 Tsiteeri

tänud

koju jõudsin ilusti ühe piiksu veel tegi.kodus valasin pool liitrit juurde ja see nädal siis lasen teha 198 000 km hoolduse
õli ja filtrite vahetus
ja see kord lasen ikka vanal õliga mitte koonerdada
algul kui masinat hakkasin hooldama ostsin julgelt kohe 5l õli järgi ei jäänud midagi
ühelkorral jäi järgi 1l
ja kui ise olin kõrval kui tehti siin valati üldse 3,6l
vana vist ei viitsinud mängida ega oodata millal õli korralikult alla voolaks.
või ei tea

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.6% - SQL: 62.4%]