S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 14.08.06 09:14
|
|
|
Minu mäletamist ´mööda on küll kõigi "revjuudes" hinnatud O2-e tavalähitulesid suhteliselt eeskujulikuks. Otsi meie foorumist varasemat postitust
pealkirjaga "Nightvision", seal allpool on ka tuledest ja teistest pirnidest juttu ja viiteid.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 14.08.06 10:12
|
|
|
naljakas, octII lähituled, pean silmas H1 mitte ksenoone on ikka täiesti normaalsed.
Philipsi toodangu pirnidest on muide Vision+ palju targem valik valguse jõu suhtes kui need igasugused blued ja muud fäänsid tilulilud.
Vision+ peakski olema siiani philipsi tugevaima valgusjõuga pirnid ja muide valge valgus neeldub palju vähem kui sinine nii ehk naa.
Kogu point on ju ometigi objektidelt tagasi peegelduvas valguses, mitte sinna sumbuvas
hannes
|
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.06 10:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stefan
Minu mäletamist ´mööda on küll kõigi "revjuudes" hinnatud O2-e tavalähitulesid suhteliselt eeskujulikuks. Otsi meie foorumist varasemat postitust
pealkirjaga "Nightvision", seal allpool on ka tuledest ja teistest pirnidest juttu ja viiteid. |
Tshekkasin teema üle, orig. Xenoni kohta lausuti nagu päris palju head. Tavalisete halogeenide kohta aga ei suurt midagi. Nuh ja mulle siiski
tavatuli ja selline küünake ei istu. Kui poleks garantiiline auto , siis laseks ater-market xenonid installida. Hetkel peab ja suts kirama lambiga
leppima- Osram Silvestar või siis Philips Coolblue. Isiklikult neil kahel vahet ei tee, Calibral oli ühes tules Philips teises Osram minu mnäeltamist
järgi. Näitasid minuarust täitsa identselt valgust.
Ikkagi jääb küsimus, kas pirne saab ise vahetada või peab teenindusse minema?
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.06 10:34
|
|
|
ok, tänud!
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 14.08.06 19:51
|
|
|
äkki tuled paigast ära ja tahavad hoopis regullimist?
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 15.08.06 05:49
|
|
|
Hmm... mina nagu ei ole seni täheldanud tarvidust plärtsuda tulede teemal. Pimedal ajal linnateedest väljaspool on vahel tulnud vajadus edemised
udukad peale keerata, pärast mida on auto vahetus läheduses tee ja -kattemärgistus heasti näha olnud. Lähi-/kaugtuled samas pole väga laitaväärt mu
meelest, aga eks see ole paljuski ka selles kinni, et paremate tuledega võrdlusmoment puudub. Pigem halvemini valgustavatega.
Ma hoopis kiidaksin just udutulesid, mis sisselülitamise korral väga mõnusalt ja laialt teed valgustama hakkavad ning mille tulemusena ühtlaselt tugev
valgusvihk kohe kapotiservast (hoobade-kangide tagant vaadatuna) hakkab ning mõistlikkusse kaugusesse auto ees ulatub. Seda autot ilma nende tuledeta
osta on pointless koonerdamine ning ausalt öeldes pole ma seni ühtegi ilma-isendit veel näinud.
Mäletan, et miskises testis, kus Octavia II-te võrreldi klassivõrra suuremate riistadega (Avensis, 407 ja midagi veel), milledel kõigil olid ees
ksenoontuled, siis O II teistega võrreldes jäi pisut tagaplaanile.
Ometi aga on tavaliste pirnidega tuled IMHO niipalju head, et eluilmaski pole täiendavaid tulesid stange sisse tarvis kruvida, nagu ma siin ühte
Rally-meest linnavahel trehvasin - kaks suurt (vist) Hella ümmargust laternat iluvõre ette kruvitult. Väga nõme vaatepilt minuarust. A noh - ju talle
oli neid tarvis
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.06 20:33
|
|
|
nuh võibolla pungestan ka asjaga üle, panen esmalt need erksamad pirinid ikka vastu talve vast tuledesse sisse. Ma nii harjunud Bi-Xenonidega juba, et
tavatuli tundub ikka väga tuhm
"Külaline"