Tiitk
huviline
Registreerunud 28.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 DSG
|
postitati 12.03.14 18:15
|
|
|
Kaassõitjapoolse peegli peegelpinna kallutamine tagurdamisel
Kasutusjuhend väidab, et selleks featuuriks on vajalikud mälufunktsiooniga esiistmed, tegelikult see nii pole (ei väida, et kõigil võimalik, vist
sõltub autole paigaldatud moodulist, Octavia 3 , Superb FL, Yetil töötab).
Controller 09 - Central Electronics
07- Coding
Long coding
Byte 4 Check Bit 3
Controller 52 - Passenger Door
07 - Coding
Long coding
Byte 4 Check Bit 2 Bit 3
Peegelpind kallutatakse veidi allapoole, kui tagasikäik sisse pannakse ja pöördnupp on asendis R
Peegel pöördub jälle oma lähteasendisse tagasi, kui pöördnupp seatakse asendist R mujale või kui kiirus on suurem kui 15 km/h.
Peegelpinna kallutamist saab MAXI DOT-ekraani abil menüüpunktis Mirror down (Peegli kallutamine) aktiveerida või inaktiveerida .
|
|
|
vamps
klubiliige
Registreerunud 17.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb MK4 4x4
|
postitati 29.04.14 10:02
|
|
|
Tahtsin uurida, et kas ja kes selle funktsiooni aktiveerimist oleks võimeline tegema? Esinduses ilmselt väga seda ei soovita (kui puuduvad
mälufunktsiooniga esiistmed).
Endale pakuks jubedalt huvi selline asi (lugesin samuti bolero manuaali, kuid reaalselt menüüs selline valik puudus).
|
|
|
komtuur
huviline
Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf
|
|
Tiitk
huviline
Registreerunud 28.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 DSG
|
postitati 29.04.14 13:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vamps
Tahtsin uurida, et kas ja kes selle funktsiooni aktiveerimist oleks võimeline tegema? |
Igaüks, kellel kaabel ja arvuti VCDS tarkvaraga. Kui vajalikud muudatused tehtud, siis peaks ka Bolero menüüsse valik tekkima.
|
|
|
vamps
klubiliige
Registreerunud 17.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb MK4 4x4
|
postitati 18.05.14 18:07
|
|
|
Aktiveerisin ka endal ära.
Ma ei tea kas nii ongi või mulle lihtsalt tundub, et kui nüüd peegel 15km/h kiiruse juures tagasi "õigesse" asendisse läheb, siis ei lähe ta enam
päris nii kõrgele tagasi kui algselt oli?
Pole jõudnud palju testida kuna alles tegin seda aga nagu tunduks nii, et päris õigesse tagasi ikkagi ei lähe.
|
|
|
komtuur
huviline
Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf
|
postitati 18.05.14 19:02
|
|
|
Ma ei tea, kas kodeeringus on kuskil mingi viga aga mu autol ei lähe see üldse õigesse asendisse tagasi, peeglinupp "paremal" siis tagurdamisel
kallutab alla küll aga sinna jääbki, ükskõik, mis asendis peeglinupp edaspidi sõites on või palju kiirust. Loobusin kasutamisest
|
|
|
|
LauraM
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1.8 TSI DSG
|
postitati 21.10.14 07:54
|
|
|
Kui peegli kallutamine enam ei tööta
Põrgatan oma mure ka selle teema alla - peale suuremat remonditööd ei tööta peegli kallutamine enam korrektselt. Varasemalt kallutas peegel
tagurdamisel nii, et oli võimalik näha parklas valgeid jooni ja äärekive, nüüd aga käib vaid väike nõks alla ja rohkem ei liigu. Oskab keegi täpsemalt
rääkida, kas ja kuidas seda kallutamise ulatust ise reguleerida saab?
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
LauraM
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1.8 TSI DSG
|
postitati 28.10.14 10:16
|
|
|
Leidsin ka ise selle õpetuse üles, kuid asi paremaks siiski ei saanud. Minu poolt käsitsi paika pandud asendisse peegel ei liikunud, vaid tegi
endiselt ühe väikse nõksu. Püüan lähiajal kasutusjuhendi ikkagi üles otsida - ehk on seal rohkem tarkust kirjas
|
|
|