Lehekülgi: 1 2 |
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda superb 3.6 4x4
|
postitati 21.09.14 08:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: viiking
Aga pane Briskodasse kah see video üles ning ehk tuleb sealt mõni kasulik vihje.
Auto 100-s on ju 3,6 mootoriga Superb'e müügil küll. Las oma auto mõne sellisega kõrvuti panna või siis kohapealset niisama prooviks käima panna ja
kui sealse auto mootor on vaikne mis vaikne, siis küsi uuesti, et kas sinu auto hääl on ikka OK või vaata, mis siis öeldakse.
Idee on, et kui miski on nii nagu peab, siis peaksid kõik mootorid ju olema sarnase häälega. Või on sinu autol pmst kõik (praegu) ok aga mõni jubin
(nt kett või isegi pihustid?) on ikka kulunud juba aja jooksul ning teebki häält aga katki minemas pole ja siis ei saagi garantiiga välja vahetada,
sest tehas saadaks esinduse kuu peale kohe ning siis kuuledki sellist juttu, mis iseenesest polegi ehk vale aga ei sisalda võibolla ka täit tõde.
Vähemalt on nad seni siiski sinu probleemiga tegelenud aga kuna nad autol on muidki jubinaid pidanud vahetatama, siis ju on nüüd valulävi tasuta tööde
osas kätte jõudnud ja kusagilt peab "viisakalt" eelarve koomale tõmbama.
Olen täiesti päri sinuga viiking ,aga lihtsalt hetkel on tunne selline :
Eelnevalt vahetatud jupid pole mingit kasu toonud (väidetavalt oli nendes asi )
teiseks ei oleks keeruline öelda ju milles asi ja ,et mis moodi selle korda peaks saama, Totter on see lolli mängimine ,et selline hääl on OK ,kuna
töötanud 10 a. vw ja selline norm hääl.
Mitte ühtegi superbi pole ma siiani sellise häälega kuulnud (isegi auto mis on üle 300 000 sõitnud on 4 korda vaiksem hääl)
Minu silmis on rääkimine asjadele parem lahendus kui see ,et ma jooksen mööda linna erinevaid töökodasid läbi kes võiks täppi panna milles see asi on.
kahjuks tasuta lõunaid ei ole seega on see juba päris kulukas teema mu bensiin-diislil ja kaalun selle masina maha müümist isegi . Bris mul
kasutaja puudub ja saksakeelega väga sina peal ei ole,video vaatasin üks on neil suht sama häälega . |
|
|
|
Blitzkrieg
klubiliige
Registreerunud 24.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 1.4 TSI DSG
|
postitati 22.09.14 12:14
|
|
|
selles briskoda teemas oli lahenduseks see:
The connection between cats and exhaust is somehow become loose and produces vibrations during acceleration, which sound like a metallic clatter. The
part in which the catalyst is also needs to be completely replaced. Overall, probably about 1,300 € will be due, however, are completely taken
despite the expiry of the guarantee of Skoda. That is service! Stark!
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.14 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Blitzkrieg
selles briskoda teemas oli lahenduseks see:
The connection between cats and exhaust is somehow become loose and produces vibrations during acceleration, which sound like a metallic clatter. The
part in which the catalyst is also needs to be completely replaced. Overall, probably about 1,300 € will be due, however, are completely taken
despite the expiry of the guarantee of Skoda. That is service! Stark! |
Mul on asi vastupidine ,et pöördel on asi täiesti ok .
Tühikäigul käib see mõnus korin asjal .
Kolmap läheb masin nüüd mul siduri komplekti vahetusse(730 €) ja bensiini õhuklapp(130€) läheb ka vahetusse.
Samas on mul arvuti näitamas ,et kohe varsti vaja service teha . Oskab keegi öelda palju läks tal maksma 140 000 hooldus ?
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.14 17:22
|
|
|
Nüüd sai siis sidurikomplekt ära vahetatud koos mingi nõelaga ja kadus ka mu käiguvahetuse probleem täielikult , Ptui ptui muidugi on alles esimene
päev pärast remonti ,aga hetkel on asi imeline ,kui välja arvata see diisli hääl , Reedel lähen tagasi Auto100-sse ,et keegi kauem tööl olnud inimene
peaks üle kaema ja mulle selgeks teha ,et see hääl on "normaalne". Eks annan teile ka teada mis saab
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.14 13:29
|
|
|
Igaljuhul öeldi ja tehti mulle korralikult selgeks ,et see ongi normaalne hääl sel mootoril . Pandi 3 tk kõrvuti ja näidati ,et asi peabki selline
olema .
|
|
|
Thom
huviline
Registreerunud 17.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.14 16:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jorx420
Igaljuhul öeldi ja tehti mulle korralikult selgeks ,et see ongi normaalne hääl sel mootoril . Pandi 3 tk kõrvuti ja näidati ,et asi peabki selline
olema . |
Kas teistel kolmkuutel oli samuti sama hääl?
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.14 18:51
|
|
|
Võiks nii öelda jah .
Ühel hullem ,teisel natuke nõrgem .
Üldiselt jah sama hääl .Telefon vast võimendab seda häält vast liialt esile
|
|
|
viiking
klubiliige
Registreerunud 14.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III Combi 2,0 TSI
|
postitati 05.10.14 17:19
|
|
|
Kas siis teema pandi kalevi alla või pead ikka häält jälgima ja teada andma kui nt hullemaks peaks minema?
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.14 19:36
|
|
|
Suht nii üht koma teist . Hetkel on hääl siis sealt tuleneva jutu põhjal täiesti OK !
Eks ma muidugi kui midagi kuulen muutust torman kohe tagasi .
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |