Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Scoda felicia 1,6 ei käivitu hästi (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2667)
juss123
huviline

Registreerunud 19.12.14

Kasutaja on eemal

postitati 19.12.14 15:14 Tsiteeri
Scoda felicia 1,6 ei käivitu hästi

tere

Minu scoda felicial 1,6 1997 a. bensukas sissepritsega siis selline huvitav anomaalia. Nii suvel kui talvel ei taha ta käivituda. käima ta ei lähe ainult siis kui mootor külm ennem oli nii et hommikuti tööle minnes ei läinud nüüd juba nii et ka õhtul koju tulles ei käivitu ka enam. Käima saan ta nii et tuleb pikkalt käiata, ja pumpan kõvasti gaasiga. kui ta kord tööle saan siis töötab nagu kell, võib uuesti seisma jätta ja läheb koheselt ka käima. Aga kui ta mingi 8-9 tundi seisab jälle ei taha käima kohe minna. Olen paljusid erinevaid osi vahetanud aga muutunud pole midagi. Arvatavasti on tegu ikka mingi külm käivitus mehanismiga. Selline huvitav tähele panek ka et kui ta käima saada ja mootorit mitte soojaks lasta minna, see tähendab lühiajaliselt töödada lasta siis seisma jätta, siis käivitub koheselt ja kasvõi nädal aega hiljem ilusti koheselt, aga ainult siis kui mootorit soojaks ei lase. Kas temperatuuri andureid mis seal jahutus süsteemis on, kas neid on margeeritud eri värvidega, või on neid vaid ühte sorti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Olle
huviline

Registreerunud 21.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Rapid 1.2 TSI

postitati 19.12.14 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juss123
...Olen paljusid erinevaid osi vahetanud aga muutunud pole midagi...

Mida nimelt? Kas küünlad, juhtmed, jagajakaas ja rootor on vahetatud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Felicia 1.3 GLX

postitati 30.12.14 11:40 Tsiteeri

Tundub nagu kütusepumbaga midagi, pikalt seistes vajub kütus tagasi ja tuleb käiata et küte üles tuleks.

juss123
huviline

Registreerunud 19.12.14

Kasutaja on eemal

postitati 12.01.15 18:26 Tsiteeri

scodal on vahetatud küünlad,juhtmed, jagaja, süütepool,süütelukku põhi, elektrooniline õhuklapp või mis see on tavaliselt on teistel autodel seal karburaator, pihustid koos vaakum klapiga.

küttuse pumbas või tagasi laske klappis nagu viga pole need ka muidu vahetatud, ja kui olekski siis olen proovinud nii et annan mittu korda süüdet nii kaua kuni pump töötab ja arvatavasti kui bensiin tagasigi vajub peaks see paar korda süüte sisse panek ju bensiini pihustiteni pumpama.

Huvitav probleem jah sel autol. Saan auto pikka käiamise peale tööle kui mootorit soojaks ei lase minna suretan välja ja siis võin kas või kolme nädala pärast autosse istuda ja keeran võtit ja auto käivitub nagu kell kohe käivitub mitte mingit probleemi. Aga nii kui auto mootori soojaks lasen töösoojaks mõtlen ja ta mul öö läbi seisab näiteks siis enam ei lähe käima tuleb pikkalt akut ja starterit piinata enne kui käima saab

rain
klubiliige

Registreerunud 26.09.14

Kasutaja on eemal

Auto: octavia III L&K 1,8 tsi dsg

postitati 12.01.15 23:55 Tsiteeri

väga huvitav viga tundub olevat ning ajas mul kohe õhtul silmad kihama.
kui auto ei käivitu, siis on 2 võimalust: elekter või kütus. kuna elektriosas oled pea kõik va aju ära vahetanud, siis mina kahjustaks seda.

samas audil oli mul tempetatuuriandur õhtal ja sellega oli just vastupidi- soojastpeast ei läinud käima vaid andis liiga rikka segu peale. see aga näitas arvutis kohe veateadet!
kahtlustaks ikka aju... liga kahtlane on muidu- aju ju sätib kütusekaarti ja süütenurka ning kui seal vähe nahka teeb, siis ongi sul vesi ahjus.

juss123
huviline

Registreerunud 19.12.14

Kasutaja on eemal

postitati 29.03.15 21:00 Tsiteeri

viga oli ikka küünaldes klient vanem mees juba, polnud aastaid küünlaid vahetanud need olid nii kulunud lihtsalt et tekkis selline viga, lihtne viga ja oma laiskus et kohe selle peale ei tulnud ja ei kontroööinud

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]