Lehekülgi: 1 2 3 |
arturr
huviline
Registreerunud 04.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.17 01:56
|
|
|
Kasutades Mirrorlinki.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 28.03.17 06:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Puuriit
Tsitaat: | Algselt postitas: ardiilves
Kuidas sul see waze selle originaal ekraani peal jookseb? |
Mirrorlink ilmselt, Android Auto vähemalt minu telefoni sõnul meie regioonis saadaval pole. |
Ametlikult jah mitte, aga selle saab kenasti tööle nagu siin teiste kasutajate pealt on näha.
|
|
|
KaruMaru
huviline
Registreerunud 28.10.15
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Combi 1,4TSI
|
postitati 28.03.17 07:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rstdi
Tsitaat: | Algselt postitas: Puuriit
Tsitaat: | Algselt postitas: ardiilves
Kuidas sul see waze selle originaal ekraani peal jookseb? |
Mirrorlink ilmselt, Android Auto vähemalt minu telefoni sõnul meie regioonis saadaval pole. |
Ametlikult jah mitte, aga selle saab kenasti tööle nagu siin teiste kasutajate pealt on näha. |
Laadi õige versioon alla ja töötab ilusti: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 28.03.17 13:58
|
|
|
Keegi it ja nutivõhikule ilusti puust ja punaseks ka teeks kuidas selle iPhone ja VW kombos tööle saaks? Lätis sõit muutuks palju tsillimaks.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 29.03.17 06:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: markus
Keegi it ja nutivõhikule ilusti puust ja punaseks ka teeks kuidas selle iPhone ja VW kombos tööle saaks? Lätis sõit muutuks palju tsillimaks.
|
Ma ise ei ole seda kasutanud (pole võimalust), aga nii palju kui ma lugenud olen siis Iphone ei ole see nii lihtne kui Androidi puhul. Iphone puhul on
karmilt piiratud, mida ekraanil näidatakse ning seda muuta (vist?) ei saa täna kuidagi, isegi viimase softi uuendusega ei ole midagi muutunud.
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb III 2015 280HP Elegance
|
postitati 12.10.17 12:04
|
|
|
GPS signaal kilesoojendusega
jagage kogemusi kellel on esiklaas kilesoojendusega. kus täpselt telefon asub nendel kellel GPS signaali vastuvõtmisega mitte mingit probleemi pole!?
|
|
|
Kaidor
huviline
Registreerunud 09.05.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb III 1.8 TSI man. 132kW 2017
|
postitati 12.10.17 21:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Octavianus
jagage kogemusi kellel on esiklaas kilesoojendusega. kus täpselt telefon asub nendel kellel GPS signaali vastuvõtmisega mitte mingit probleemi pole!?
|
Telefon istub hoidikus, mis on keskel, ekraani kohal vasakpoolse ventilatsioonivõre küljes, ei ole erilisi probleeme küll seni täheldanud. Pakuks, et
kui on GPS-signaali mured, siis on pigem tegemist telefoni/ telefoni mudeli spetsiifilise murega.
|
|
|
Kuuba
huviline
Registreerunud 30.05.17
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1.4TSI ACT
|
postitati 13.10.17 05:34
|
|
|
|
Mina kasutan telefoni koos Android Autoga. Hankisin selleks 15 cm kaabli.
Olen täheldanud, et kui panen telefoni talle mõeldud boxi, siis on GPS singnaal kehvem. Asi läheb paremaks kui panen telefoni püstisesse asendisse
phoneboxi luugi ja konsooli vahele.
Kuid endiselt, linnas, kõrgehoonete vahel, kipub GPS positsioon jalutama minema.
Olen mõelnud proovida mõnd välist bluetooth GPS vastuvõtjat tagaaknalaual testida, kuid hetkel pole ühtegi käepärast võtta.
|
|
|
KaruMaru
huviline
Registreerunud 28.10.15
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Combi 1,4TSI
|
postitati 13.10.17 07:05
|
|
|
|
Mul LG Spirit 4G LTE telefon ja GPS signaali leidmine on väga problemaatiline. Heal juhul leiab kuskil esiklaasi all äärepeal. Naisel aga Samnsung
Galaxy A5 ja pole mingit probleemi signaali leidmisel. Töötab igast asendist.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |