M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II, 1,6
|
postitati 13.11.06 13:53
|
|
|
signalisatsioon
Juhtus nädalavetusel selline asi, et hommikul olid aknad jääs ja võtsin autost kraapija. ja nagu välja tuli, panin küll võtme küll ette, aga süüdet
sisse ei keeranud. kui sain auto ilusti puhtaks, oli üllatus kui suur kui enam autosse sisse ei saanud - lähevad ju uksed ise ca 30 sek pärast kinni
kui süüdet pole sisse keeratud ja minul oli võti autos. igatahes siis laenasin autot ja tõin Tallinnast varuvõtme (ise olin maal).
Küsimus ise aga selline: kas on võimalik teha midagi, et uksed ei läheks ise kinni või vähemalt mitte siis kui on vahepeal uks lahti tehtud.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 13.11.06 15:10
|
|
|
Uksed ei tohiks enam sulguda,kui sa nad korra juba avanud oled.Vigane võib olla sul ukseluku mikrolüliti,mis annab signaali,et uks avanes.Kas sul ukse
küljes olev valgusti ja salongivalgus süttivad,kui ukse avad?
Sa avasid küll ukse,aga auto nii-öelda ei saanud aru,et uks avanes ja lõi uksed kinni peale alarmi deaktiveerimist.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 13.11.06 19:37
|
|
|
Kui muidu ei ole signa jukerdanud, siis jah tõenäoline, et signa ei saa signaali usta avamise kohta.
|
|
|
moanspot
klubiliige
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi
|
postitati 14.11.06 06:53
|
|
|
Mu arust mu autol lähevad ka uksed uuesti lukku kui ainult üht ust avada ja sulgeda ning süüdet sisse ei keera.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 14.11.06 08:12
|
|
|
On küll võimalik teha nii, et uksed ei lähe iseenesest lukku.
Pöördu teenindusse.
|
|
|
M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II, 1,6
|
postitati 14.11.06 13:57
|
|
|
Jah mul vist need mikrolülitid läbi. juhi ukse ja tagumise vasaku ukse avamisel salongivalgustus ei lähe põlema. Mis siis ikka, eks tuleb ära
vahetada, et teinekord ukse taha ei jääks.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 14.11.06 14:50
|
|
|
Mikrolüliteid eraldi varuosana ei saa.Näitab ainult koos lukukorpusega ja need maksavad päris mitu raha.
Kõigepealt soovitan uksepolster ära ja lukukorpused maha keerata.Võib aidata ka mikrolülitite puhastamine,sest sinna kogunenud mustus takistab nende
normaalset toimimist.
Kui sa seda varem teinud pole,siis võin anda väikest konsultatsiooni,sest selle toimingu juures peab teadma väikseid nüansse,muidu võib see
ettevõtmine päris närvesöövaks kujuneda.
|
|
|