Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Avarii (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 11228)
S.S.D.D.
huviline

Registreerunud 28.05.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 07:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
soendaks üles vana teema ja viiks viimaste postituste ot jutu jälle pealkirjaga rohkem kooskõlla.
nimelt suutsin täna ommuku keila piiril ühe kena kitsekese eluküünla ää kustutada. väga kahetsusväärne. pole enne seukest kogemust saandki. üsna sant tunne.
:(

Pane autole need "põdraviled" peale, äkki aitab.

Mulle kunagi sellised mõtetud jubinad toodi, panin oma autole peale. Erilist usku muidugi neisse ei ole. Ei oska öelda kas aitavad või mitte, siiani pole siiski keegi ette jooksnud. Äkki on abi. Ega see tükki küljest ei võta kui nad autol küljes on. Soomes kasutataks neid suht palju.

Samas netis tuhlates sattus esimene link kohe selline:
põdravile ei aita

põdravile vol 2

"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 19.10.09 15:02 Tsiteeri

ei aita ükski vile ega pasun kui hirmunud ja stressis loom nigu keravälk teele ja otse kahes suunas liikuvate autode vahele tormab.
seekord tal vaesekesel õnne ei olnud. nüüd siin istun ja masendun ja mõtlen, et oleks võind viis meetrit varem jala gaasilt tõsta, siis oleks loomake ilmselt juba pääsend.
a mis see enam aitab.
kahju igatahes.

sooda, no see läks veidi katki küll. a ta ju nõnna ehitet, et saab jälle ää siluda.
alul arvasin, et mahlad väljas, a selgus siiski, et kogamata püsib vedel sisteemis. samas "prill-laud" on tummiselt radika sees küll. no ja siis on seuksed tavapärased hädad veel, stange puru, iluvõret pole üldse enam, ühe serva tuled purud. ma veidi teda nüüd õhtapoole sikutasin, a kapotti ei hakka enne lahti vägistama kui saan teise traktori jaoks ehk homme ühe vajaliku torujupi toodud, siis transpordiga kindel ja võib seda trakatsit ravitsema hakata.

kui kellelgi on oI feisslihvti eelset udukaga tuld vasakpoolset, siis võib lahkesti pakkuda. ja iluvõret võib samuti pakkuda. stange vast lapib ää. sisemisi vigastusi kaen siis kui luugi lahti saan.

ehh, a kurva saatusega loomake vaevab küll nüüd südant. ja seda äda lihtsaste ei remondi.
:(

Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 19.10.09 16:34 Tsiteeri

Kitsest kahju muidugi ja autost tiba ka. Tuleb vaid õnne tänada,et me Aafrikas ei ela,sest kokkupõrge ninasarvikuga oleks lõppenud tõenäoliselt tunduvalt hullemini.:P

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 19.10.09 17:44 Tsiteeri

Tjah, kui ninasarviku oleks upakile saanud, oleks ka kogu skodaklubiliste külmkapd praegu liha täis. Aga ära sa selle vaese looma pärast nüüd väga stressi mine, ju se oli nii ette nähtud, sina seda muuta ei saa.
Aga mul on veel see stange alles, pakkumine on jõus, saad ka nö. feislifti oma trakatsile teha :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 19.10.09 17:52 Tsiteeri

ehh jah, saatus. kusjuures nii umbes paar nädalit tagasi just mõtsi, et paljud tuttavad saavad metsloomadega valusalt kokku ja minul ei miskit. senimaani olin pääsenud mõne üksiku pisema linnukesega. no ja kilometraashi on poolteist miot kindlasti, pigem juba kahe kanti.

mul siin kodujuures käib vilkalt kohalikke kitsi. saavad mu varudest ühtepuhku kõhud täis, ehk see nats kompenseerib.

a stangest. valtsi pakkumine meeles küll, a see eeldab kahe uue tule ostmist ja seda ma küll teha ei tahaks. las ikke trakatsid olla seda nägu nigu sündides olivad.
:)

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 06:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zut
Pakiruumi skolnik kohtus ka mitte-nii-ammu kitsega, siis oli silumist ikka omajagu.

Օnneks mul ta hüppas kraavist külje pealt sisse (kus nüüd on tõenäosuse teooria?) ja seega sai edasi sõita kõvera ukse ja tiivaga.

Ma veel sõitsin ilma iluvõreta.. oleks kiirus olnud mõni km väiksem ja ta ette jooksnud, siis oleks ta ees selle augu ilusti kinni katnud.

Aga jah, diesel, kahju. Loomast on ka kahju. Kui ma läksin tee äärde kitse vaatama, sõimasin tal näo täis, et oleks võinud veits oodata. See natukene aitas.

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 20.10.09 09:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pakiruum
Aga jah, diesel, kahju. Loomast on ka kahju. Kui ma läksin tee äärde kitse vaatama, sõimasin tal näo täis, et oleks võinud veits oodata. See natukene aitas.

Jäi see siis ellu ja oli adekvaatne kuulaja ajal, mil talle epistlit räuskasid? :D

Või sõimasid surmakrampides laipa? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]