Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Miks ostsite Skoda? (Vastuseid: 66 | Vaatamisi: 10450)
jato
huviline

Registreerunud 16.02.09

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW

postitati 12.04.09 20:16 Tsiteeri

"peeglikas" on vist midagi vahepealset, ei ole ta peegel ja ei ole ka päris seebikas mis rinnataskusse mahuks. Kokku siis peeglikas:) või veel parem oleks teistpidi kokku panna ja öelda seebel kaamera:)

Vabandused risustamise pärast!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 13.04.09 06:03 Tsiteeri

O II 1,8 TFSI Combi ostin seetõttu, et mainitud mootorit pakub ainult VAG grupp. VW Passat on kallis, Golf Variantile seda mootorit ei saa, 1,4 TSi on aga O II Combist pisem ja samas võrrreldava varusruse juures kallim. Audi A4 Avant veel kallim, aga samas mahutab vähem, Seatidest ma ei räägi üldse.
Seega O II Combi võrreldava varustuse ja mootoriga VAG grupi maisnatest pakub kõige paremat hinna-saadava auto suhet.

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 13.04.09 06:33 Tsiteeri
mulle meeldib

Sai ostetud hetkeemotsioonil, auto ostu siiani kahetsenud pole kuigi sai pruugitud peast ostetud. Kui üldse nuriseda siis õhukese värvikihi (või võtab lihtsalt värv hästi kriime külge)ja rehvimüra üle. See viimane on tõusnud meil tõsiseks probleemiks. Oleks hea kuulda kuidas teistel sellega on. Hetkel all Goodyeari suverehvid 195/95 R15

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 13.04.09 14:34 Tsiteeri

rehvimüra jah üllatas mindki ebameeldivalt, samas - ei ole ka mitte midagi hullu. Omavahel rääkida saab häält tõstmata igasugustes oludes, raadiot ka ei pea valjemaks keerama.

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maka
huviline

Registreerunud 03.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 20:09 Tsiteeri

sai siis muretsetud ocatavia 1.9 tdi aastast 2007 lõpp.
Ennem seda oli 2 corollat kuni mõlemal garantii täis sai.
Mõlema toyota miinuseks oli et talvel sõitsin kui külmkapiga, seda otseses mõttes (keilast startides läks auto soojaks heal juhul alles Laagris ja seda ka parematel aegadel).

Hetkel oskan öelda ainult kiidusõnu skodale, sest:
1. sõitmiseks tunduvalt mugavam
2. ökonoomsem (ka raskema tallaga inimesele) ala linnas ~3-4 litra sajale ja maanteel kuskil 4-6.
3. tunduvalt odavam hooldada (seda siis esimesed 3 hoolduskäiku)
4. ruumikam
5. pagassist me ei räägigi (mahtuvusest)
6... lisaks veel niiiiiiipalju plusse

mõned miinused on (nõrk värv jne) aga selle ajaks pigem müügimehe kaela kes tegi pigem tööd selleks et auto maha müüa ja hiljem kui auto käes siis oli kurb tõsiasi et embakumba "jubinad" olid tegelikult lisatasu sees mis pidavat nagu autol küljes olema. aga see selleks.

ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 14.04.09 05:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maka
sai siis muretsetud ocatavia 1.9 tdi aastast 2007 lõpp.
Ennem seda oli 2 corollat kuni mõlemal garantii täis sai.
Mõlema toyota miinuseks oli et talvel sõitsin kui külmkapiga, seda otseses mõttes (keilast startides läks auto soojaks heal juhul alles Laagris ja seda ka parematel aegadel).

Hetkel oskan öelda ainult kiidusõnu skodale, sest:
1. sõitmiseks tunduvalt mugavam
2. ökonoomsem (ka raskema tallaga inimesele) ala linnas ~3-4 litra sajale ja maanteel kuskil 4-6.
3. tunduvalt odavam hooldada (seda siis esimesed 3 hoolduskäiku)
4. ruumikam
5. pagassist me ei räägigi (mahtuvusest)
6... lisaks veel niiiiiiipalju plusse

mõned miinused on (nõrk värv jne) aga selle ajaks pigem müügimehe kaela kes tegi pigem tööd selleks et auto maha müüa ja hiljem kui auto käes siis oli kurb tõsiasi et embakumba "jubinad" olid tegelikult lisatasu sees mis pidavat nagu autol küljes olema. aga see selleks.

Ei tea, kas sul ei vedanud Corolladega aga mul läheb küll kenasti soojaks. Tavaliselt kui talvel kodust sõitma hakkasin siis Sauel juba keerasin tiba maha.

mxrt
huviline

Registreerunud 13.03.08

Kasutaja on eemal

Auto: RS / Scout

postitati 16.04.09 06:02 Tsiteeri

ma ostsin skoda kuna auto tellimisaeg oli kõigest 3 ndl. Passatil (laos olevatest ei sobinud ükski) oli sel ajal tellimis ajaks 2-3 kuud.

Keegi RS-i ära ei taha osta :cool:?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
zipper
huviline

Registreerunud 03.05.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia II

postitati 16.04.09 16:41 Tsiteeri

Minu top 5:

-Odavam kui Audi ja VW.
-Hea koostekvaliteet.
-Soodsad ülalpidamiskulud.
-Võrreldes sama vanade japsidega rooste puudub.
-Korralik garantii ja hea teenindus :)

Leif
huviline

Registreerunud 29.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Oktavia 1,9Td

postitati 30.04.09 10:17 Tsiteeri

mulle meeldib

Sai ostetud hetkeemotsioonil, auto ostu siiani kahetsenud pole kuigi sai pruugitud peast ostetud. Kui üldse nuriseda siis õhukese värvikihi (või võtab lihtsalt värv hästi kriime külge)ja rehvimüra üle. See viimane on tõusnud meil tõsiseks probleemiks. Oleks hea kuulda kuidas teistel sellega on. Hetkel all Goodyeari suverehvid 195/95 R15

Ilmselt on need Goodyearid põhivarustuse kummid. Olen aru saanud ,et originaalvarustuse kummid on mürarikkad. Kui muretsesin omale talveks Michelini korralikud naelkummid alla ,sain aru ,et isegi naelkummid olid vaiksemad kui minu tehase suvekummid. Nii ,et probleemi lahendab see kui ostad endale vähe kobedamad suvekummid alla. See on minu arvamus. Mida teised sellest arvavad. Kas on sarnaseid kogemusi ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tsekkar
huviline

Registreerunud 08.08.06

Kasutaja on eemal

Auto: O3 4x4 black

postitati 30.04.09 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leif
mulle meeldib

Ilmselt on need Goodyearid põhivarustuse kummid. Olen aru saanud ,et originaalvarustuse kummid on mürarikkad. Kui muretsesin omale talveks Michelini korralikud naelkummid alla ,sain aru ,et isegi naelkummid olid vaiksemad kui minu tehase suvekummid. Nii ,et probleemi lahendab see kui ostad endale vähe kobedamad suvekummid alla. See on minu arvamus. Mida teised sellest arvavad. Kas on sarnaseid kogemusi ?

No minul olid kohe alla Michelini rehvid. Need suht mürarikkad. Aitab selle vastu raadio valjemaks keeramine või pigimatid:)

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 30.04.09 12:11 Tsiteeri

minu omal olid A100'st välja veeredes igatahes Continentalid all - ei oskagi kohe nuriseda, maanteel oleneb väga palju teekattest ja seni pole müra veel väga häirima hakanud, linnas liigeldes on aga aukudest mööda laveerimisega piisavalt tegemist, et rehvimüra mitte kuulata :P

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
ivarkalev
huviline

Registreerunud 03.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: SuperB Elegance

postitati 30.04.09 12:41 Tsiteeri

Mitte kummid aga rehvid. Aga see selleks.

Ma lasin (Superb) kõik rattakoopad ja põhja alt põhjamastiksiga üle (korrosioonivastane töötlus, Termakis).
Lisaks maksimaalselt mürasummutuse matid sissepoole (v.a. armatuurlaua taha). Tasub nii teha, tulemus on seda 100 % väärt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Leif
huviline

Registreerunud 29.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Oktavia 1,9Td

postitati 30.04.09 12:47 Tsiteeri

Ma saan aru ,et lasid teha selle töö teenustööna.
Kui palju selline töö siis maksta võiks ja kui kaua
pidid ootama ? Kas sellel operatsioonil võib ka olla
miinuseid ? Ja mis "rehve" sa siis kasutad ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivarkalev
huviline

Registreerunud 03.03.06

Kasutaja on eemal

postitati 30.04.09 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leif
Ma saan aru ,et lasid teha selle töö teenustööna.
Kui palju selline töö siis maksta võiks ja kui kaua
pidid ootama ? Kas sellel operatsioonil võib ka olla
miinuseid ? Ja mis "rehve" sa siis kasutad ?

2006.a. september, töö koos materjalidega:
pigimatid 4000 kr - kuni 5 päeva
Termakis korrosioonitõrje 2000 kr - 2 päeva
Mingeid miinuseid ei tohiks olla. Auto läheb raskemaks u.50 kg.
Rehvid suvel - 225/45R17 Continental SportContact 2

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 10.04.09

Kasutaja on eemal

postitati 01.05.09 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivarkalev
Kuskohas pigimattide ringi lasid panna? Ja kas auto keregarantiile see korrosioonitõrje ei mõju?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivarkalev
huviline

Registreerunud 03.03.06

Kasutaja on eemal

postitati 02.05.09 16:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Indrek
Tsitaat:
Algselt postitas: ivarkalev
Kuskohas pigimattide ringi lasid panna? Ja kas auto keregarantiile see korrosioonitõrje ei mõju?

Pigimatte paigaldavad autoaudio ettevõtted, ma lasin panna Redford OÜ-s Tallinnas Järvel.
Korrosioonitõrje mastiksi soovitas panna sõidukimüüja ise. Seega pole probleemi garantiiga. Panin veel enne, kui uue autoga kilomeetritki sõita jõudsin.;)
Eriti hea, kui hakata iga 3 aasta tagant kordama. Selle sõiduki põhi on ka 15 aasta pärast nagu uus.

ESTAlfisti
huviline

Registreerunud 04.07.09

Kasutaja on eemal

postitati 04.07.09 07:13 Tsiteeri

Tere ka minu poolt!;)
Olen ka vaikselt hakanud Skoda poole vaatama,sest hetkel käin autokoolis,ning seal sõidan Skoda Octavia II 2.0TDI-ga,mis on päris mugav ja hea masin!:P
Mulle igatahes esimeste sõitudega on see masin meeldima hakanud(Skodade välimus on ka minu arust väga hea,eriti Octavia-tel,ning Superb-itel:)),ning ehk ostan ka kunagi selle,kui rahaga paremad lood on.:D
Interjöör on ka sel Octavial väga ilus!:)
Kuigi ise olen rohkem teist marki auto fänn,kuid Skodad on mulle ka koguaeg meeldinud,eriti Octaviad!:cool:

Kõike Paremat!
Reijo

"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.9% - SQL: 59.1%]