Tsitaat: | Algselt postitas: ravechamber
Suvel iirimaal käies selgus, et ka iirlaste südamed on vallutanud skoda. Eriti ohtralt kaunistas linnapilti octaviate suur hulk. ka esindus oli erinevalt teistest margiesindustest kesklinnas. Seda siis
Waterfordis. Dublinis domineerisid skoda octaviad ja octavia tourĀ“id kohalikus taksonduses. |
Jah ja ka Sotimaal on Skodasid üsna palju -- visuaalne hinnang siis Edinburgi liikluspildist mul alus nii väita.
Küll aga tahaks juriseda nii Iiri- kui ka Inglismaa Skodade esinduste üle. Kui sinna lähete, siis ärge momentset abi küll oodake. Pealegi ei viitsi
nad eriti vanemate ja sealmaal vähempopulaarsete Skodadega tegeleda. Ka varuosapõud on üsna suur.
Võib muidugi öelda, et mul Felicia, mida ma sealt niiväga ootasingi, Briti saartele jõudis Skoda tõsiselt alles Fabiate ja Octavia II -dega. Aga ise
nägin Edinburgis, kuidas Octavia mehi koju tagasi mingeid pulki ootama saadeti. Ja Dublinis ei tahetud otse üldse jutule võtta, pane nädal varem aeg
kinni ja siis alles saad diagnostikasse, kus öeldakse, mis viga on. Pärast seda tuleb juppide tellimine ja ootamine.
Võib-olla on ka teiste automarkidega nii ja ehk on selline teenindus üldse sealmaal kombeks, ei tea. Mul on kogemus ainult Skoda Feliciaga, mille
starter hakkas Sotimaal jupsima ja tahtis jooksukäivitust ning mille sidur
Dublini linnaliikluses sisse põles (no ta oli ikka vana ja ära ruunat ka juba).
Igal juhul, kui Briti saartel oma autoga hätta jääte ja remonti vaja on, ei soovita mina küll esindusi tüüdata. Otsige mingi äärelinna garaaž, kus
vähegi mõistlikuma olemisega meistrimehed askeldavad -- ja nad teevad teile töö a) kohe, b) odavamalt kui esinduses) ja c) juppide järgi ei pea
ootama, need võlutakse krt teab kust ja koheselt välja.
Dublini-lähedase kuldsete kätega kuti telefoni võin anda kui kellelgi sinnakanti asja ning arvab, et meistrimeest võib ka vaja minna. Poole päevaga
vahetas taat siduri, laadis aku, remontis starteri ja keevitas käigukasti hoovad. Kusjuures põhiline aeg läks aku laadimise peale. 400 evrikut läks
maksma. Ei kurda
No sellist jama on raske kommenteerida.
|
|