Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
| emm.. ökoloogiline jalajälg xenonite sünnist/valmistamisest kuni jäätmekäitluseni.. oled ikka oma väidetes kindel?
ja kust pastakast see 60% välja imetud on?
<skeptik> |
Mulle hakkas lisaks kahtlasevõitu (reklaam-)väidetele silma ka kirjavigade üleküllus selles lühikeses tekstis, mis minule kui potentsiaalsele ostjale
annab üksjagu aimu kauba pakkujate võimalikust taustast/tasemest.
Kui esmamulje jätmisel ei peeta tarviliseks teha seda perfektses riigikeeles (meie puhul siis eestikeeles), siis ei tasu tahta ka muudes aspektides
head taset.
Sisulise poole pealt tekkis mul küsimus, et kuda politsei selliste omavoliliste ümberehituste peale vaatab? Teadupärast originaalsetel ksenoontuledel
on automaatne tulekõrguse korrektor peal ja tulepesurid. Minu autol näituseks neid ei ole ning kas sellisel juhul oleks minu auto esituled nõuetele
vastavad, kui sinna käredad ksenoonpirnid sisse virutada?
Mul praegu Osrami Cool Blue'd sees ning pimeda ajal ikka ja jälle mõni vastutulija tõmbab ootamatult kaugtuled enda autol peale, viidates ilmselgelt
sellele, et minu esikate valgusvõimsus on nii tugev, et vastutulijale jääb mulje, justkui oleks mul kaugtuled parajasti põlemas.
Kui ma nüit ksenoonid nende asemele veel paneksin, siis peaksin vist küll tulede valgusvihu vastu põrandat kruttima, et vastutulijatel pärast minust
möödumist silmanägemine säiliks
Niisiis - teemaalgataja - kuidas on seis niisuguse omavolilise ümberehituse seaduslikkusega?
Või ehk keegi meie ridadest teab täpsemalt kommentaarida seda?
|