Lehekülgi: 1 2 |
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 Griffin
|
postitati 24.07.09 11:16
|
|
|
Octavia 2.0 TDI külmalt suitseb
Probleem seisneb selles, et suitseb külmalt käivitades 10-20 sekundit ja u. 3-l korral 10-st. Kahel korral kui Auto 100-s asja uuriti ei suitsenud.
Eelsüüte küünlad pidid olema ok ja soft on vahetatud. Kütust ka ei oska kahtlustada kuna viga on esinenud nüüdseks u. aasta ja olen proovind pikalt
erinevaid müüjaid, aga mingit seost ei ole leidnud.
On kellelgi midagi analoogset esinenud? Ise juba üsna nõutu, kuna viga ei leita ja poole aasta pärast saab garantii ka läbi.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 03.08.09 20:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tonisk
Probleem seisneb selles, et suitseb külmalt käivitades 10-20 sekundit ja u. 3-l korral 10-st. Kahel korral kui Auto 100-s asja uuriti ei suitsenud.
Eelsüüte küünlad pidid olema ok ja soft on vahetatud. Kütust ka ei oska kahtlustada kuna viga on esinenud nüüdseks u. aasta ja olen proovind pikalt
erinevaid müüjaid, aga mingit seost ei ole leidnud.
On kellelgi midagi analoogset esinenud? Ise juba üsna nõutu, kuna viga ei leita ja poole aasta pärast saab garantii ka läbi. |
Kas "minekus" ka on vahet?
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.09 07:00
|
|
|
Kui suitseb, siis ''puterdab'' ka ja kindlasti oleks minekus ka tunda, aga kuna see kestab lühikest aega , siis pole hakanud mootorit piinama.
Viimased 4-5 hommikut käivitunud ilusasti. Sellisena ei ole mõtet esindusse ka viia. Müstika!
|
|
|
wasp
klubiliige
Registreerunud 05.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: superb elegance 1,8 TSI 7-DSG
|
postitati 04.08.09 10:32
|
|
|
klapisääre tihendid!
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.09 12:25
|
|
|
Läbisõitu kõigest 70000 km. Suitsu lõhn on pigem diisli, mitte õli põlemise sarnane.
|
|
|
wasp
klubiliige
Registreerunud 05.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.09 15:59
|
|
|
vaheta tanklat!
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.09 05:46
|
|
|
Proovitud siis: Statoil, Neste, Alexela, Olerex. Oskab keegi mõnda hea kütuse müüjat soovitada.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.09 06:27
|
|
|
Mul on küll bensukas aga suht sarnane nähtus. Külma mootoriga tuleb hullu suitsu (jälgisin miski 5 minutit). Kui gaasi anda tuleb muutub suits
mustaks. Ja seda kõike niikaua kuniks mootor soe. Peale seda polekski nagu midagi olnud.
Käisin kunagi näitamas (auto oli öösel seal, et nad hommikul saaksid ise käivitada) aga ei osatud aidata. Pole ka enam seda anomaaliat jälginud.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 07.08.09 08:19
|
|
|
must suits tähendab rikast segu. külmalt ongi "toores" peal ja segu rikas ja suits kerge tekkima. eriti kui õhu kätte saamine veidi takistatud on
näiteks õrnalt ummistuva hakkava õhufiltri tõttu.
sinu kahene diisel on vist pd? ma hästi ei kujuta ette kas pumppihusti ka "kuseda" saab. vanematel diislitel tegi ka läbi soristav pihusti segu
rikkaks ja suitsu mustaks.
tanklavahetusest pole sul abi. kui filtrid puhtad ja pihustid tihked ja aju liigselt ei uputa, siis võta seda kui paratamatut omapära ja ää lase end
liigselt segada.
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.09 08:36
|
|
|
Imelik on lihtsalt see, et kord suitseb kord mitte ja suits on sinine mitte must.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 07.08.09 09:11
|
|
|
a, sorry, sinine on õlisuits. seega võib eelpool viidatet klapisääre tihendi jutt tõene olla. no teoreetiliselt võib ka kaanetihend kergelt
lekkida.
kas õlikulu suurenemist suudad varda järgi fikserida? kas sumpsiots läeb seest ka selgelt õliseks?
mis õli autos sees on?
olematu suurusega lekke võib nullini vähendada kui pisut paksemat õli pruukida. näiteks 5w-40 asemel 10w-40.
sääre tihenditel on lahenduseks vahetus, tee seda alles siis kui asi selgelt häirima hakkab.
kaane tihendi puhul võib abi olla ka üle pingutamisest.
kõige lihtsam on paksem nahk kasvatada ja pisiasjadel ennast mitte segada lasta.
|
|
|
wasp
klubiliige
Registreerunud 05.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.09 13:23
|
|
|
las keegi sõidab sinu autol järgi ja jälgib summutit. Kui käiguvahetuste momendil ka veidi sinist viskab siis 100 prossa klapisääre tihendid
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.09 15:05
|
|
|
Käigu vahetusel viskab musta tahma, märgatavat õlikulu ei ole.
Tundub et peab esindust nii kaua tüütama kui vea üles leiavad või garantii lõppeb.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 06:42
|
|
|
Soovituste kohta seda, et miks osta siis üldse uut autot kui kui see toimib halvemini kui 10a vana, garantiil peaks ka ikka mingi tähendus olema. Viga
on kindlasti toitesüsteemis, kuna suits haiseb räigelt põlemata diisli järele. Esindus ütleb, et nemad ei saa enne midagi teha kui ise pole näinud.
Viimane kord oli auto kaks päeva neil ja ei midagi. Hetkel kaks hommikut järjest suitsetanud.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 07:44
|
|
|
õhuleke, lambda, katalüsaator, halli andur, mingi veesärgitihend (plokikaas) ..... pragu plokis.
ega sul õlivarras valge pole? õlikork altpoolt?
Jahutusvedeliku kadu ei ole?
hannes
|
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 08:42
|
|
|
Garantii all oleva autoga ei ole mul minna mujale kui esindusse ja neid uksi on juba kulutatud kui palju. Jääb lihtsalt loota, et ükskord suitseb juba
nii palju ja tihedasti, et õnnestub neil ka seda näha. Mina ei saa neile töökäsku kirjutada, et mida kust kohast ja kuidas peab kontrollima.
Tänapäeval käib kahjuks remont testriga, mitte peadpidi mootoris. Kui tester viga ei näita, siis on järelikult kõik korras. Auto 100-s on minuga
käitutud väga viisakalt, aga kahjuks see minu autolt viga ei kõrvalda.
Bugatti ja Ferrari ei ole üldse sellised autod mida ihaldada. Töökorras Skoda sobib selleks palju paremini. Lihtsalt tüütu on seletada peaaegu igal
hommikul naabritele miks ma nende akende all tossutan, ega taha oma autot korda teha.
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 23.09.09 09:19
|
|
|
Aga sa tee ükskord video hommikul. Ehk see on abiks
|
|
|
tonisk
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 09:32
|
|
|
Kõik saavad mu murest aru, aga tehas nõuab testri andmeid, et siis otsustada mida edasi teha. Testri järgi on mu auto "ideaalses" korras.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 23.09.09 13:30
|
|
|
Tavaliselt uus auto selleks ostetaksegi,et probleemivabalt sõita. See,et arvuti viga ei näita,ei tähenda seda,et viga polegi.
Mul oli selline mure,et mootor aegajalt lambist puterdas (teeb seda nüüdki aegajalt),pandi siis arvuti järgi ja leiti,et ideaalses korras. Ühesõnaga
probleemi pole! Hiljem tööde vastuvõtja ütles,et ta tuttava volksul sama mure ja see pidi olema kübemefiltrist,et kui seda puhtaks põletab,siis vähe
puterdab. Miskipärast seda kohe ei mainitud. Samas kasutusjuhendist lugesin,et minu masinal selline süsteem,et ei tohiks puhtakspõletamise aeg mingit
muutust mootori töös olla. Võta siis nüüd kinni.....
|
|
|
Swissflam
huviline
Registreerunud 17.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 1,8T L&K, PT Cruiser
|
postitati 24.09.09 10:36
|
|
|
Kas pole mitte 2,0TDI tüüpveaks turbolaaduri temperatuurianduri rike. Seda viga pole 95% juhtudes võimalik diagnostika aparatuuriga tuvastada. Selle
veaga hakkab mootor puterdama, kaob jõud ja suitseb. Suits peaks olema küll musta värvi, mitte sinine.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 24.09.09 14:12
|
|
|
See tõepoolest tüüpviga ja kahjuks mitte üldsegi lihtsalt leitav. Samas minu teada neid temperatuuriandureid enam ei kasutata ehk paar aastat juba.
Passatid olid selle anduriga päris hädas. TM-is kirjutas minu teada sellest kunagi. Peaks üles otsima.
Otsisingi,aga oli hoopis Auto Bild..
http://www.autobild.ee/artikkel.php?id=18030
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.09 06:42
|
|
|
Mul on peale skoda ka Opel combo, too corsa B esiotsaga relv.
1.4 pensukas.
Umbes sama viga kummitas. Mõned korrad külmalt ajas musta suitsu ja puterdas, lõppeks suri välja ka ja jõud kadus.
Viga oli cts-s ehk siis jahutusvedeliku temperatuuri anduris.
2 täiesti ise asja ja mootorit, aga võibolla on abiks.
hannes
|
|
|
|
raityyy
huviline
Registreerunud 20.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.09 18:07
|
|
|
tere
mul sama jama hommikuti kui käima panen auto siis puterdab ja suitseb aga kui auto käinud siis jälle ok soojast peast on korras . minu arvamus
on see et niiga palju toorest saab peale
pead vist auto esinuduse õhtul viima ja siis hommiku koos remondi meestega käivitama siis nad näevad mis värk on
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |