Õhinaga hakkasin erinevatest kohtadest otsima, et sulle soovitud informatsiooni hankida, kuid kahjuks ei leidnud seda, mida lootsin.
Sellist kardinat, mida saada soovid, peaks pakutama lisavarustusena kindlasti Octavia II-le, küll aga Auto100 lehel lisavarustuses ma seda ei leidnud.
Kuna aga OII-le vähemasti Helkamas niisuguseid päikesekardinaid pakuti, siis julgeksin arvata, et neid on saada ka Fabiale.
Kontrollisin korra milotec.de lehelt, kuid nemad seal müüvad aint OII-le kardinaid, Fabiale kahjuks mitte.
Igatahes on niskesed kardinad parimad võimalikud, kuna katavad terve akna (Helkama salongis ühel autol nägin - vääga broo värk, kuid kuna mina olin
ette otsustanud toonklaaside kasuks, siis ma neid väga es uurind) ning pidavat olema vajaduse korral eemaldatavad.
Mina panen ette uurida Autosajast, kas Fabiale nimetet vigurit on võimalik saada või mette.
edit 14.07.06: Täna hommikul otsisin kunagisest Helkama OII hinnakirjast tehtud copy-paste'st neidsamu tagumiste uste
külge kinnitatavaid kardinaid, kuid ei leidnud sealtki lisavarustusena neid kardinaid, mida Helkamas müüdud rohelisel Octavial peal nägin... Nüüd olen
ma suht segaduses, kuna eilse õhtu seisuga olin veel täitsa kindel, et neil olid niskesed kardinad hinnakirjas olemas.
Igal juhul kõiksemõistlikum on Auto100 varuosadega ühendust võtta ning siis saab vajalikud vastused
|