Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia III parkimisabi järelpaigaldus (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2326)
Malemajastaar
huviline

Registreerunud 20.01.08

Kasutaja on eemal

Auto: SIII

postitati 29.09.13 18:32 Tsiteeri
Octavia III parkimisabi järelpaigaldus

Tere,

Võtan lähiajal ühendust antud teemal nagunii Auto100-ga, kuid sooviks ka siit nõu - kas ja millised on võimalused Octavia III parkimisabi järelpaigaldusele? Olemas Bolero raadio, 1,4TSI, manuaal, kui see oluline on... :)

Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 29.09.13 20:27 Tsiteeri

Kas on vaja kindlasti originaal parkimisandureid?

Kui mitte, siis igasugused hiina komplektid aitavad hädast välja. Vähe paremad on vb steelmate omad.

Eeliseks on odavus ja lihtne paigaldus. Miinuseks et Bolero ekraanile ei saa pilti ning vb kaob ka mingisugune garantii. Seda pead aga esindusest järele küsima.

Endal kasutusel Steelmate ekraaniga andurid. Paigaldus lihtne ning ekraan näitab mis suunast ja kui kaugelt takistus tuleb.

mil
huviline

Registreerunud 21.06.13

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1.8TSI 4x4

postitati 20.10.13 09:33 Tsiteeri

Steelmatega on mul selline naljakas seik, et lasin oma Superbile kõige lihtsama, piiksuga, Steelmate paigaldada. Kõik kena ja selle vähese raha eest, mis ta maksis toimib kõik õlitatult, aga järgmisel momendil kui hoolduse aeg kätte jõudis küsis, minult Skoda hoolduse inimene, et kas mu auto parkimisabi töötab korrektselt - arvuti näitavat, et midagi on valesti. Ütlesin, et mu autol ei ole parkimisabi, vähemalt tehaseoma mitte ja selle puudumine nüüd viga kindlasti näidata ei tohiks. Steelmate on minu teada ühendatud tagurdustulega ning hakkab koos sellega tööle - kas on see põhjuseks, miks minu auto arvas enesel parkimisabi olevat ja et see korralikult ei toimi ... seda ei tea siiani. Aga Steelmate on ka kõige lihtsamal (piiksuga) kujul oma hinda väärt ja hea abimees.

KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 20.10.13 18:07 Tsiteeri

Pigem võib sul see olla, et ajus on parkimisabi aktiveeritud ning kaabliga vaadates näitab siis, et parkimisabi ei tööta sul. Üldiselt mina selle pärast ei muretseks. ;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]