Lehekülgi: 1 2 3 |
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.06 10:57
|
|
|
tagant päris huvitav, meenutab audi a3-e aga MIKS MIKS sellised punnis "silmad" eestpoolt vastu vahivad?
Eest liiga "lastesõbralik" disain...
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 27.07.06 11:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S.S.D.D.
tagant päris huvitav, meenutab audi a3-e aga MIKS MIKS sellised punnis "silmad" eestpoolt vastu vahivad?
Eest liiga "lastesõbralik" disain... |
Hih. Lastesõbralik - that's a good one ... a jõle tabav muidu (Y)
Tõesti, natsa selline lihtsameelne nägu tal "peas" on, tea muidugi, kas tõesti niisuguse välimusega uus Fabia olema hakkab. Nende esitulede puhul on
paha see, et seda punnsilmsust ei kannata kulmudega ka kuidagi korrigeerida. Mingeid raame ümber pirnide ehitada nagu ka ei passi, mu meelest see ei
anna paremat tulemust.
Muidu aga mulje sellisest auto välimusest on täitsa positiivne. Mis selle Fabia II orienteeruv turgupaiskamise aeg võiks olla, teab keegi?
Tegin kiire tiiru saksa foorumitesse ning leidsin kinnituse tõsiasjale, et nende kolme vene lehel avaldatud pildi näol on tegemist osavate käte tehtud
fotomontaažiga - autoriks Schulte-Design nimeline LINK fotorealistlikke pilte
produtseeriv projekt.
Kaks esimest pilti LINK 1, LINK 2 on avaldatud stern.de lehel, kolmas pilt vene lehelt on teadmata allikast. Teagi, kas selle pildi loojaks on sama
grupeering, kuivõrd kui tähelepanelikult vaadata seda punast fabiat, siis sellel on tagumise ukse kuju klaasi juurest teisem, kui Schulte-Design'i
sinise kerega auto pildil.
Ise ootan pikisilmi selle uue facelift-Superbi suuremas formaadis klantspilte. Huvitaval kombel http://oldpartner.skoda-auto.com peal on suur osa Superbi pilte vigased st puuduvad, sestap ei teagi, kas seal lehel on pilte
muidu uuendatud või mitte. Sakslaste Skoda-lehel on näha pisipildid uuenduskuuri läbiteinud Superbist, kuid need on serioosselt pisikesed.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 27.07.06 16:55
|
|
|
Tagant täitsa kena aga esituled ei meeldi. Viga on ilmselt minus aga mulle ei meeldi kui esituled ulatuvad poole kapottini.
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 27.07.06 17:39
|
|
|
Tsitaat: |
tegemist osavate käte tehtud fotomontaažiga |
Tõenäoliselt saabki uus fabia olema sarnane Roomsteriga, katus madalamaks, teljed koomale ja uus mudel valmis.
Küll aga oleks 1.4TSI mootor koos DSG kastiga Fabia unistuste linnaauto - mahub igalepoole ära, on ökonoomne ja vajadusel saab nõelata ka Kõlbaks kandma isegi Fabia RS nime..
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.06 18:54
|
|
|
Tagantvaate-pilt on vene lehel ilmselt allikast www.skoda-fabia.com, kus see on suuremaformaadilisena näha - LINK
Selle pildi puhul samas ei või enam päris kindel olla, et see on fotomontaaž. Kahe teise pildi puhul aga, mis samal saidil üleval, süveneb kahtlus,
et tegemist ei ole ikkagi reaalselt välja nägema hakkava sõidukiga - SEE ja SEE paistavad olema väga
hoopis algelised fotomontaažid.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 07.11.06 08:06
|
|
|
No ma ei tea. Ühel pildil (see hõbedane auto ilma märkideta) tagaosa ja tagatuled nägin välja täpselt samasugused kui suzuki swiftil
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.06 19:03
|
|
|
Täiesti nõus.
PS. Mulle ei meeldi ka uued Seat-id.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.06 20:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Timur
Täiesti nõus.
PS. Mulle ei meeldi ka uued Seat-id. |
Maitse asi muidugi...aga uus Leon on muidu päris mõnusa välimusega. Altea on kah, mis ta on...aga Toledo keerasid küll peesse. See oleks võinud ikka
tavapäraseks sedaaniks jääda.
Aga jääb loota, et Skoda ei hakka mingit käkki keerama ja kõiki autosid ühte auku tegema. Varsti on Superb veel kah samasuguse ninaga kui Roomster ja
uus Fabia
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.06 13:34
|
|
|
Krt minuarust kah ei tohiks selle Roomsteri-vaimustusega väga üle pingutada seal Skodas. Roomster on ok välimusega mu meelest ning sellise
"muhviautona" täitsa ponks, küll aga ei ole minuarvates mõistlik sellist lapsikut nägu teistelegi uutele mudelitele kopida nagu siis Fabia II ja
Superb II.
Enrico viimati antud viites oletatava Fabia II välimuse kohta on tegu seekord justkui piltidega ehtsast autost, mitte nagu me varem
digitöötlejate nägemust uuest autost näha oleme saanud.
Minu arvamise kohaselt Fabial võiks vähe "kurjem" välimus olla, Roomsteri edeots tekitab sellele autole kuidagi "väga madala IQ"
Siiralt loodan, et keski fotomonteerija nägemus uuest Superb II-st oli lihtsalt tema isiklik fantaasialend ning auto tegelik välimus ei saa olema selline.
Mumeelest - ning usun, et väga mitmeid meite seast jagavad mu arvamust - on seni õnnestunuima välimusega Octavia II - IMHO võiksid Skoda disainerid
pigem O II disainielemente modifitseerides uute mudelite välimust luua, mitte Roomsterit doonorina kasutades.
Kui Skoda nüüd kõik järgnevad uued mudelid roomsteriteks teeb, siis saab Skoda maine langema, kardan ma, sestet kesse ikka tahaks sõita autoga, mis
totter välja näeb (a-la Ford Scorpio viimane mudel või Fiat Multipla vt). Mäletame ju neid veidra välimusega Skodasid, mis Favoriti jms nimesid
kandsid
OT: Minule pigem meeldivad Seati viimased mudelid - praeguste eelnevad kered ei passind mulle aga mitteüksraas.
A selleks, et inimesed saaksid omavahel ägedalt vaielda ja targutada ning raskematel juhtudel kohe riidu kiskuda ja kaklema hakata, kellegi kuradi
poolt kunagi inimese "loomisel" selline asi nagu maitsemeel ja maitsete erinevus välja mõeldigi
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.06 11:55
|
|
|
Pildil olev auto peaks hoopis Joyster olema. Või ma eksin?!
|
|
|
M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II, 1,6
|
postitati 14.11.06 13:51
|
|
|
Tsitaat: | Pildil olev auto peaks hoopis Joyster olema. Või ma eksin?! |
keegi pole ju vastupidist väitnudki...
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.06 16:21
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: M&M
Pildil olev auto peaks hoopis Joyster olema. Või ma eksin?!
|
keegi pole ju vastupidist väitnudki... |
seda küll, aga milleks siis Fabia jutu kohale Joysteri pilt panna.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.06 06:33
|
|
|
Vaatasin viimati esitatud lingil nähaolevaid pilte uuest Fabiast ning neid, millest lare kunagi aegu tagasi käesolevat teemat alustas
ning jõudsin äratundmisele, et nii viimased kui esimesed pildid olid omavahel väga sarnased. Hoolimata tõsiasjast, et netist võis üheselt aru saada,
et esialgu levitatud pildid olid arvutis Roomsteri baasil joonistatud.
Nüüd aga leidsin veel täiendavalt infot Fabia II kohta ja seda taas enda poolt perioodiliselt külastatavalt hispaania(?) päritolu autouudiste lehelt -
LINK. Kuivõrd sellel on näha samasugused, kuid
suuremaformaadilised pildid, kui viimati Enrico poolt pakutud saksa lingil, siis võib vist päris kindel olla, et viimaste piltide
näol on tegemist kindlasti originaalfotodega ning mitte töötlusega.
Seega nendel nähtavat autot saab juba kommenteerida ning omaette otsustada, kas uus disain meeldib või ei. Mulle, kes ma aja jooksul Roomsteri edeotsa
nägemisega olen ära harjunud ning mulle see enam nii võõras ei tundu, siis ka Fabia II mu arvates näeb samamoodi täitsa ponks välja. Loodan jätkuvalt,
et Roomsteri-liini ei kanta copy-pastega üle Superb II-le.
Siis saaks olema terve põlvkond "lihtsameelse" väljanägemisega autosid.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 13.12.06 16:01
|
|
|
Miks kõik kusagilt imekohast seda Fabia infot otsivad. Minge www.skoda-auto.com lehele ja sealt näete, et asi ametlik. Esilehel suur Fabia II pilt
üleval
Siit lingilt saate uut Fabiat imetleda: http://www.skoda-auto.com/global/model/newfabia/NewSkodaFabia.htm
Muide fonti on Skoda kah vahetanud.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.06 10:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Miks kõik kusagilt imekohast seda Fabia infot otsivad. Minge www.skoda-auto.com lehele ja sealt näete, et asi ametlik. Esilehel suur Fabia II pilt
üleval
Siit lingilt saate uut Fabiat imetleda: http://www.skoda-auto.com/global/model/newfabia/NewSkodaFabia.htm
Muide fonti on Skoda kah vahetanud. |
Jah, paistab, et Skoda on ametliku info samaaegselt autouudiste portaalidega välja pannud mitmete riikide kodukatel, kaasa arvatud skoda.de. Suht
ebatraditsiooniline on see samas, tavaliselt autohuvilised uurivad info enne välja ning ametlikud kodukad jagavad seda törtsu hiljem.
Vastuseks sinu küsimusele - viimatimainitu tõttu ongi autohuvilistel kalduvus uudiseid otsida sellele valdkonnale spetsialiseerunud lehtedelt ning
autofirmade kodukatelt niisugust asja leida ei loodeta
Skoda oma Fabia II infoga selles mõttes meeldivalt üllatas, et juba on neil info ja pildid väljas.
Ma panin ka tähele, et tagaluugil on Fabia teises fondis
kirjutatud kui varasemalt, loodetavasti kavatsetakse sellist fonti kasutada ka teistel tulevikumudelitel nii, nagu seni on Fabia, Octavia ja Superb
ühte kirjaviisi jälginud. Mulle lihtsalt meeldib selline lahendus rohkem, kui iga eri mudel ei ole väga erisuguste tähtedega kirja pandud. Roomsteri nime kirjutamisel on nad seda kirjastiili
esmakordselt kasutanud.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 08:51
|
|
|
Sakslased on tekitanud uue Fabia tarbeks lehe www.fabia.de, millel hetkeseisuga suht vähe infot. Küll aga olid nad hiljuti lisanud alternatiivseid
vaateid uuest Fabiast - KLIKK - pildid pisikesed, kuid ometi saab
sõiduriista välimusest rohkem aimu.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.07 13:28
|
|
|
Taaskord arengutest teavitada võimalik Fabia II vallas - minu poolt perioodiliselt külastatav võõramakeelne veebileht www.km77.com on täna üllitanud
artiklinupukese Fabia II-st.
Lisaks on sellel lehel välja pandud mõned täiendavad võtted, sh paar pauku on tettu ka kabiini sisemusest LINK1 ja LINK2
Minu silmale tundub see Fabia II olema suht Roomsteri koopia, seda nii välis- kui seespidiselt. Eelkõige just seespidiselt, ma isegi hakkasin
kahtlema, kas on need sisemuse pildid üldse Fabia või sootuks Roomsteri omad - leia 5 erinevust Fabia II ja Roomsteri salongi vahel
NB! värvitooni ja võttenurga erinevused ei lähe arvesse
Mitte et ma sellega midagi laidaks vms. Lihtsalt kuidagi laisavõitu lahendus tsehhidelt. Vast Superb II tegemisel on nad pisut rohkem vaimu pingutanud
ning tulemus on uudne ja originaalne.
Üks asi, mida ma nende välimuse piltide juures tähele panin, on see, et mõnel kaadril on massinal katus valgeks värvitud (sealjuures fototöötlusena) -
tea, milleks see? Insaideritest keski teab kommenteerida? Lissalt visuaalefekt või miskit enamat?
|
|
|
Jarkko
huviline
Registreerunud 01.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Roomster
|
postitati 30.01.07 08:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Taaskord arengutest teavitada võimalik Fabia II vallas - minu poolt perioodiliselt külastatav võõramakeelne veebileht www.km77.com on täna üllitanud
artiklinupukese Fabia II-st.
Lisaks on sellel lehel välja pandud mõned täiendavad võtted, sh paar pauku on tettu ka kabiini sisemusest LINK1 ja LINK2
Minu silmale tundub see Fabia II olema suht Roomsteri koopia, seda nii välis- kui seespidiselt. Eelkõige just seespidiselt, ma isegi hakkasin
kahtlema, kas on need sisemuse pildid üldse Fabia või sootuks Roomsteri omad - leia 5 erinevust Fabia II ja Roomsteri salongi vahel
NB! värvitooni ja võttenurga erinevused ei lähe arvesse
Mitte et ma sellega midagi laidaks vms. Lihtsalt kuidagi laisavõitu lahendus tsehhidelt. Vast Superb II tegemisel on nad pisut rohkem vaimu pingutanud
ning tulemus on uudne ja originaalne.
Üks asi, mida ma nende välimuse piltide juures tähele panin, on see, et mõnel kaadril on massinal katus valgeks värvitud (sealjuures fototöötlusena) -
tea, milleks see? Insaideritest keski teab kommenteerida? Lissalt visuaalefekt või miskit enamat? |
Kusjuures mina leidsin ühe erinevuse. Fabia kompuutri displei on sinine. Roomsteril on see roheline.
Aga muidu on küll sisu täpipealt sama.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 01.02.07 17:34
|
|
|
Huvitav, piltide pealt paistab, et käetugi on nagu liiga kõrgel ning käike pole mugav vahetada kuna käigukangi saab liigutada vaid sõrmeotstega. Või
mis teised arvavad?
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |