Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.13 15:34
|
|
|
Skoda Fabia mootorituli
Selline probleem et fabial mootorituli pöleb. Söitmist see ei häiri aga tahaks ikkagi teada miks see pöleb. Kaitsmed vaatasin üle ning sealt
kaitmetejoonise pealt nägin et mönes mootoritule kohas puudub kaitse. Ise küll eriti ei usu aga kas asi vöib olla kaitsmetes?
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 01.11.13 18:53
|
|
|
kaitsmetega pole seal miskit pistmist.
auto annab teada, et miskit on peetis.
kui su autol tuli kahevärviline juhtub olema ja kui põleb punane,
siis ilmselt on midagi tõsiselt peetis.
variant üks on see, et läed ja näitad kiiremas korras spetsialistidele.
variant kaks on seuke, et sõidad edasi ja ootad kuni pauk käib.
|
|
|
Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.13 19:41
|
|
|
Siiamaani pole see tuli möjutanud mitte kuidagi söitmist. Endal väike diagnostikaseade olemas ning näitas selliseid vigu:
P0140 - 02 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank 1 Sensor 2)
P0141 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1, Sensor 2)
Et tegemist on hapniku(lambda)anduriga? Ehk möni targem oskab nöu anda ?
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 07.11.13 07:28
|
|
|
lambda jah. kui ta peetis on, siis ajul pole õiget infi segu paika keeramiseks. ei pruugi miskit paha teha ja tavaliselt ei teegi. no kui ehk
küttekulu võib suureneda. kehval juhul keeratakse segu liiga lahjaks ja siis võib kurvaks minna.
kui tagumikutunde järgi kõik toimib ilusti, siis tormama ja paanitsema ei pea. a eks kunagi pead vigase välja nagunii vahetama.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.13 06:12
|
|
|
See sõltub ajust, et mis ta katkise lambdaga teeb. Mõni mootor hakkab lonkama, palju kütet võtma, poole võimsusega sõitma, teisel pole mingit
märgatavat muutust.
Katkise lambdaga pikalt sõitmise järel ilmselt läheb ka katalüsaator õhtale.
Samas kui anduri ja kütteahelad mõlemad viga annavad, äkki on hoopis pistik lahti?
|
|
|
Olle
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Rapid 1.2 TSI
|
postitati 17.11.13 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Acer10
Siiamaani pole see tuli möjutanud mitte kuidagi söitmist. Endal väike diagnostikaseade olemas ning näitas selliseid vigu:
Et tegemist on hapniku(lambda)anduriga? Ehk möni targem oskab nöu anda ? |
Sa ilmselt tead isegi, aga ma igaks juhuks mainin üle, et pekkis on andur, mis asub PEALE katalüsaatorit (Bank 1, Sensor 2). Oma Octavial olen mõlemad
ära vahetanud. Esimene sai originaal, aga tagumise ostsin universaalse. Müüja soovitas NTK andurit, pidi olema parem kui Bosch, 3 aastat kenasti
toiminud.
Mis diagnostikaseadet kasutad? Mul on Autel Maxiscan MS 509, Octavia peal töötab,aga 2004a Fabiat see ei tunnista
|
|
|
Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 17:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Olle
Et tegemist on hapniku(lambda)anduriga? Ehk möni targem oskab nöu anda ? |
Sa ilmselt tead isegi, aga ma igaks juhuks mainin üle, et pekkis on andur, mis asub PEALE katalüsaatorit (Bank 1, Sensor 2). Oma Octavial olen mõlemad
ära vahetanud. Esimene sai originaal, aga tagumise ostsin universaalse. Müüja soovitas NTK andurit, pidi olema parem kui Bosch, 3 aastat kenasti
toiminud.
Mis diagnostikaseadet kasutad? Mul on Autel Maxiscan MS 509, Octavia peal töötab,aga 2004a Fabiat see ei tunnista | Mul on selline:
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=32397#pid205649
Tean jah et viga on anduris. Palju see maksma vöib minna? Ning kuidas seda vahetada üldse?
|
|
|
Olle
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Rapid 1.2 TSI
|
postitati 20.11.13 19:15
|
|
|
Kui sa originaal varuosa soetada ei kavatse, siis tee kindlaks, mitmejuhtmeline sul tagumine lambda on. Tõenäoliselt 4-juhtmeline. Ma ei tea, mis
mootoriga sul auto on, aga 1,2l on lambdade pistikud kohe mootori ja käigukasti vahel ees otsas, saad kapotialt ligi. Sealt saad juhtmed ära lugeda.
Mina ostsin universaalse NTK anduri Automaailmast. Maksis vist 50 euri (originaal 150). Seal on detailne ühendamise juhend kaasas. Vanalt andurilt
lõikad paraja juhtmejupiga pistiku tagant ja keerad vana anduri välja, vist oli 22 võti. Uuele andurile pistik järgi ja kogu kupatus autole külge. Kui
kõik saab õigesti tehtud, siis mootorituli kustub ise ära (veakood jääb mällu alles).
Edu
|
|
|
Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.13 15:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Olle
Kui sa originaal varuosa soetada ei kavatse, siis tee kindlaks, mitmejuhtmeline sul tagumine lambda on. Tõenäoliselt 4-juhtmeline. Ma ei tea, mis
mootoriga sul auto on, aga 1,2l on lambdade pistikud kohe mootori ja käigukasti vahel ees otsas, saad kapotialt ligi. Sealt saad juhtmed ära lugeda.
Mina ostsin universaalse NTK anduri Automaailmast. Maksis vist 50 euri (originaal 150). Seal on detailne ühendamise juhend kaasas. Vanalt andurilt
lõikad paraja juhtmejupiga pistiku tagant ja keerad vana anduri välja, vist oli 22 võti. Uuele andurile pistik järgi ja kogu kupatus autole külge. Kui
kõik saab õigesti tehtud, siis mootorituli kustub ise ära (veakood jääb mällu alles).
Edu | Mootor on 1.4. Jah andur on 4 juhtmeline. Puhastasin kontaktid ära, paar päeva check engine tuli ei pölenud, kuid siis läks
jälle pölema.
|
|
|
Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.13 15:14
|
|
|
P1118 O2 Sensor Heater Circ.,Bank1-Sensor2 Open
Näitab siis sellist viga.
http://www.audiworld.com/tech/eng101.shtml Mingi infot siit saab aga ehk
keegi seletaks ära mida teha.
Kas tuleb siis tagumine lambda ära vahetada?
|
|
|
Acer10
huviline
Registreerunud 29.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.13 22:05
|
|
|
P1118 O2 Sensor Heater Circ.,Bank1-Sensor2 Open
Näitab siis sellist viga.
http://www.audiworld.com/tech/eng101.shtml Mingi infot siit saab aga ehk
keegi seletaks ära mida teha.
Kas tuleb siis tagumine lambda ära vahetada? |
|
|
|
Etz
klubiliige
Registreerunud 11.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia III Combi 1.8TSI DSG 4x4
|
postitati 17.12.13 09:28
|
|
|
Ise küsisid ja ise vastasid ju sellele juba samuti...
...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
|
|