Karvapall
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.14 06:13
|
|
|
Octavia teenindus
Tere,
Küsimus selline, et kui uuel Skodal on muutuv hooldus välp ning autol on ees et 300 päeva pärast vaja teha õlivahetus ning 635 päeva pärast hooldus.
Siis kas esimesel aastal ongi vaja teha ainult õlivahetus ja esimene hooldus pärast 2. aastat?
Tean, et osad esindused määrivad ka kohe esimsel aastal hoolduse pähe.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 16.09.14 06:19
|
|
|
Talupoja mõistus ütleb, et õli tuleks vahetada vähemalt üks kord aastas tänu õli omaduste muutumisele lisaks liikumisele ka auto seismise ajal.
Et auto mootor saaks õige kvalideediga puhast õli, siis ongi selleks ette nähtud hooldusvälp, millest kauem ei ole mõistlik hooldamata autoga
sõita.
Üks tark indiaanlane on öelnud: Odavam on hooldada, kallim on remontida!
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.14 05:10
|
|
|
Õ•livahetus on ju ka hooldus, milles küsimus? Kord aastas autole pilk peale (alla) visata ei tee ju paha, ka uue auto puhul mitte. Osadel autodel on
esimene kontroll lausa sissesõidu perioodi (1000-3000 km) lõpus, et ennetada võimalikke garantiijuhtumeid. Skodal seda praktikat ei ole, kuigi võiks.
|
|
|
Tiitk
huviline
Registreerunud 28.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 DSG
|
postitati 17.09.14 11:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Karvapall
Tere,
Küsimus selline, et kui uuel Skodal on muutuv hooldus välp ning autol on ees et 300 päeva pärast vaja teha õlivahetus ning 635 päeva pärast hooldus.
Siis kas esimesel aastal ongi vaja teha ainult õlivahetus ja esimene hooldus pärast 2. aastat?
Tean, et osad esindused määrivad ka kohe esimsel aastal hoolduse pähe. |
Ega see hooldus peale õlivahetuse sisaldab vaid visuaalset veermiku ja värvkatte kontrolli, salongifiltri vahetust (Superb).
|
|
|
Karvapall
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.14 11:08
|
|
|
Minu hämming ongi see, et autol on Õ•li ja service ajad eraldi aga meie Skoda esindus ainult õli ei tee, vaid koos kõige muuga ja summa on +/-180€
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 17.09.14 20:00
|
|
|
Kui skoda esindus keeldub autol õli vahetust tegemast ,mine audi esindusse ,kes on samuti ametlik esindaja.
Usu mind nemad võtavad küll õlivahetuse ette ,ise asi kui just ettekirjutust pole ,mis tuleb kindlasti koos õlivahetusega teha.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.14 05:21
|
|
|
A100 ju ütleb, mida nad hoolduse käigus teha kavatsevad ja mis see maksab. Ma kaldun arvama, et ega sealt väga palju midagi odavamaks saada pole.
Salongifiltrit nad määrivad alati pähe, aga on nõus küsimise peale ka vahetamata jätma (20-25€). Ülejäänu osas õli ja filter kokku on juba ligi
100€, väike tööraha ka ja polegi enam 180-st palju puudu.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.14 09:40
|
|
|
Eks ta nii on ,et ennem suure tuhinaga uue auto ostmist tuleb ikka järgi uurida mis uue auto hooldus maksma läheb .
Skoda hooldus ei maksa võrreldes "mõne muu" autoga peaaegu mitte midagi.
|
|
|
Karvapall
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.14 09:45
|
|
|
Asi ei ole rahas vaid selles, et auto kompuuter tehase krijade järgi arvutab neid service aegu ise vastavalt auto kooramisele ja kilomeetritele ning
ajale.
Olen kuulnud nii a100 kui teiste kohta, et määritakse päehe hooldusi ja asju, tegelt sisuliselt ei teha midagi. Kuna minu oma on hetkel garantii all,
siis eriti ei muretse, kuna kõik mis vajab vahetust läheb garantii alla, kui pole just kulu materjaliga tegu.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.14 10:21
|
|
|
Mul oli ühe teise automargi hooldusel selline kogemus ,et peale hooldust ,kus pidi olema ka piduriõli vahetus jäeti see tuimalt tegematta ,kuigi see
arvel kajastus.
Kuna kõik käis nii kähku ja tegeledes ka ise autoremondiga ,teadsin ,et nii ruttu need asjad ei käi.
Viskasin pilgu piduriõhutus niplitele ,mis olid vana tolmu/pasaga alles koos ,oli asi selge.
Kutsusin meistri kohe autojuurde selgitusi jagama ,hakkas kohe kokkutama ja vabandama .
Loomulikult läks auto kohe uuesti tõstukile tagasi,ning kompensiatsiooniks enda huiamise eest küsisin tutikad kõige kallimad talverehvid ,mis neil
pakkuda oli ,vastasel juhul oleksin Delfile huvitava reklaamloo saatnud
Ning sellepärast ei saa siin ka selle automargi/firma nime nimetada.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 18.09.14 10:27
|
|
|
Analoogseid asju kohtasin ma Audi esinduses kui veel selle mudelitega ringi sõitsin.
Oli päris huvitavaid kogemusi nende aastatega aga nagu eelkirjutaja ütles, siis konkreetseid nimesid ma ei nimeta
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|