Tsitaat: | Algselt postitas: asqo
Tere,
Oman ise hetkel Audi A4 1.9 TDI 81 kw B5 kuid plaan soetada Octavia Rs TDI. Ei leidnud siin foorumis väga konkreetset juttu antud auto plussidest ja
miinustest, ehk keegi oskaks mind valgustada ja võibolla, siis tulevikus liitun octaviaga siia hetkel auto24 kaks potensiaalset isendit on müügil, kuid kui keegi müüb Rs-i võib teada anda.
Asko |
Diisli kohta ma ei oska sulle kahjuks midagi rääkida. Bensukas RS kohta aga oskaks. Ma ise leidsin 3 tükki on müügis hetkel.
2007 aasta RS, mis mul oli: veermik oli väga hea (kuni 120tuh midagi ei vahetatud), korra vahetati garantii korras hooratas, kõik muu pidas väga hästi
vastu. Naginaid ei olnud, va luukpäral see tagumine luuk kuhu tahtis jää pidevalt talvel vahele jääda ja siis krigises (aitas korralik lumest ja jääst
puhastamine). Bensukas samas läks talvel alati kenasti soojaks, diisliga vast see nii kiire pole. Juhitavus oli väga hea, ruumi jagus ka piisavalt,
eriti pakiruum. Selle mootori kohta võid piiluda kindlasti VW foorumisse, seal on neid 125kw mootoriga masinaid ka, äkki saad sealt rohkem infot.
Need masinad muidugi 200tuh+ sõitnud. Uuri kindlasti esindusest hoolduste kohta, mis tulemas. Diislil on suuremad hooldused päris kallid (rihm).
Pädevas kohas ülekontrollida ka, tänapäeval näitab arvuti juba väga palju.
Ma nüüd ei mäleta, kas RS sai kohe endale CR mootori või oli alguses ikkagi neil see vanema põlvkonna PD mootor veel.
See itaalia masin tundub asjalik, kui kõik on nii nagu seal räägitud. Samas rihma vahetati minuteada 120tuh pealt eestis, ehk siis miks seda 40tuh
varem vahetada? Seda rihma asja tasub väga jälgida, sellega ei tasu jamada.
|