S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.06 17:57
|
|
|
Klaasipesuvedeliku näit
O2 , kas klaasipesuvedeliku lõppemise märgutuld ei olegi O2-l või asi mu autol lihtsalt ei tööta?
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 03.09.06 18:04
|
|
|
Kui ma väga mööda ei pane,peaks olema nii,et kui autol ei ole tuledepesu,ei näita ka klaasipesuvedeliku lõppemisest.
|
|
|
Cobra
huviline
Registreerunud 20.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi II 1.9TDi
|
postitati 03.09.06 18:50
|
|
|
ehh on jah kahjuks nii, et aint koos tuledepesuritega tuleb see aknapesuvedeliku nivoo näidik.... vanal octavial oli see isegi ambiente varustuses
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 04.09.06 07:58
|
|
|
See on see VAG koonerdamine, et hinda alla saada. Isegi kõige odavamal Ladal oli see andur peal, kuid VAG-l on see andur kindlasti nii
kõrgtehnoloogiline, et oleks auto hinda koh 3000 krooni tõstnud.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.06 08:09
|
|
|
kusjuures audi`l sama teema
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 04.09.06 10:16
|
|
|
tea, kas mul mingi anomaalia või lihtsalt miskit p...ses, a ma saan vedala järgiaru, millal juure tahetakse. hakkab teist nii umbes kümmekond
tõsisemat pesu enne lõppu veidi vahutades tulema. aegade algusest kuni siiamaani on igatahes stabiilselt niimoodi käitunud ja kõikvõimalike
vedelatega. (ka palja veega)
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 04.09.06 11:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
tea, kas mul mingi anomaalia või lihtsalt miskit p...ses, a ma saan vedala järgiaru, millal juure tahetakse. hakkab teist nii umbes kümmekond
tõsisemat pesu enne lõppu veidi vahutades tulema. aegade algusest kuni siiamaani on igatahes stabiilselt niimoodi käitunud ja kõikvõimalike
vedelatega. (ka palja veega) |
Sedapidi vaatlustulemused on mulgi, et vähe vahutama kipub see lõpueelne. Mis on samas piisavalt hea variant saamaks teada, et tuleb tiir prill-laua
alla käia ning vedelat juurde lödistada. Tore, et hetkega otsas pole ning mullisegust pritsib häda korral mõnda aega, piisavalt igatahes, et järgmise
peatuse aegu taastäitmist teha.
Anduri kohta räägitakse jälle seda, et OII puhul pidavat anduriga "ühes paketis" koos tulema ka juppjagu suurem pesuvedeliku kulu (pesuvedeliku paak
samas oli vist kaa suurem, ku tavaline), kuivõrd iga klaasile pritsimisega pidi ka vastu esilaternaid sirtsutama automaatselt. Siuke priiskav ja
meelevaldne lahendus ajaks endal küll harja punaseks
Mina olen üldse kuidagi väga ökonoomne klaasipesuvedeliku kasutaja, eelmisel talvel sain vist kahe Säästumarketist ostetud pläskuga (Õ 5 lirtsu)
hakkama. Praegu täitsa probleem, et suvine on sees ning see tuleb enne külmade tulekut kuidagi ära kasutada. Hakka või niisama lödistama
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 05.09.06 00:18
|
|
|
to reFFLex: see on vale, et O2 puhul esitulede pesurid suurendavat jupp maad klaasipesuvedeliku kulu.
Esitulesid peseb süsteem ainult siis, kui tuled on käsitsi sisselülitatud ehk öises reziimis. Ja ka siis pestakse tulesid ainult iga 2 või 3-nda
tuuleklaasi pesuga ühel ajal.
Tulepesurid on üldjuhul ainult ksenoontuledega masinatel, vaevalt keegi pelgalt tulepesureid tellib. Klaasipuhastusvedeliku paak on sel juhul 5,5
liitrit. Sõiduohutuseseisukohast on see häiriv, et mõlemat tuld pestakse ühel ajal ja pimedas sõites on paariks sekundiks päris märgatavalt häiritud.
Mõnedel automarkidel (tootmises olevad Volvod näiteks) pestakse tulesid ühekaupa, kuid enamusel toimub tulede pesu tõepoolest koos iga
tuuleklaasipesuga ja läheb ladistamiseks kätte ära.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 05.09.06 05:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stefan
to reFFLex: see on vale, et O2 puhul esitulede pesurid suurendavat jupp maad klaasipesuvedeliku kulu.
Esitulesid peseb süsteem ainult siis, kui tuled on käsitsi sisselülitatud ehk öises reziimis. Ja ka siis pestakse tulesid ainult iga 2 või 3-nda
tuuleklaasi pesuga ühel ajal.
|
Nonäetsasiis - jälle targem
Ega ma räägin seda, mida muttidelt turul kuulsin - palun kergemat karistust Samas kindel on see, et tavalist aknapesuks kuluva vedeliku kogust nad suurendavad
Minuarvates võiksid siuksed pesurid olla eraldi käivitatavad. Kas need suvisel ajal üldse mingit efekti omavad? Putukaid täis tulesid vaevalt et nad
suudavad puhastada, talvist saasta aga vast leotavad kenasti ning pole tarvidust pidevalt tulesid puhtaksnühkimas käia.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 05.09.06 06:27
|
|
|
teemaväliselt ka natuke võtan sõna.
need tulede pesurid on minu meelest õige vajalikud asjad.
kui kuskilt leiaks mingi viisaka aftermarket komplekti siis installiks ehk oma traktori(te)legi.
muidugi päris mammu oleks see pisikeste kojameestega versioon.
|
|
|