Lehekülgi: 1 2 |
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: octavia III L&K 1,8 tsi dsg
|
postitati 26.12.14 20:24
|
|
|
elektriline tagaluuk
ocu III elektriline tagaluuk teeb juba teist ringi pulli... alguses tegi ilusti lahti, kuid kinni ei tahtnud esimese korraga panna. pidi mitukorda
vajutama ja lõpuks natuke käega ülespoole tõstma, et uuesti kinni läheks. see kotermann läks ise välja ja luuk töötas paar nädalat korralikult.
nüüd ei taha enam lahti ka teha. muudkui piniseb ja muud midagi. ja kuna lahti ei tee, siis kinni ei pane
mõtteid? või peaks auto100s kiire visiidi tegema?
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 30.12.14 16:01
|
|
|
Sul ju auto garantiiline. Ikka mine esindusse.
|
|
|
Qldar
huviline
Registreerunud 30.10.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.14 17:53
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, aga ehk keegi kõva mees teab mingisugust kitti, mis sobiks 2010a octavia HB tagaluuki avama, kui puldist vajutan seda
keskmist nuppu ja avab luuki. A ilgelt tahaks, et see luuk nagu reaalselt lahti ka tuleks kui mul 24pakk näpuotsas on. Tean jah, et esimene post ja
tuleb palju kurja, aga ärge muretsege. Ma ka pekise nahaga nagu kõik teised kes EVWK-st siia tulevad
|
|
|
vamps
klubiliige
Registreerunud 17.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb MK4 4x4
|
postitati 07.01.15 08:11
|
|
|
Kui väljast avada ja natuke käega kaasa aidates tõmmata, siis ikka ei ava? Või ei ava ainult salongist nuppu vajutades?
Kinni minemise osas, kas kasutad sulgemiseks ka salongi nuppu või luugil olevat nuppu?
Mul mõned korrad olnud, et salongi nupust avades laseks luugin nagu vahepealsesse asendisse ja teisel lülitusel avab korralikult, kuid tundus, et
oleks pidanud lihtsalt murdosa sekundi kauem nuppu all hoidma. Muid anomaaliaid pole enda luugil kohanud.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 07.01.15 13:15
|
|
|
Minulgi tegi suvel kuumaga korra nii ,et lahti tulles nagu seiskus/takerdus hetkeks poolepeal.
Aga seda on juhtunud ainult 1 korra ja suvel ,nüüd isegi külmaga pole probleeme olnud.
See on puhas garantii teema ,pole isegi mõtet enda pead vaevata.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.15 09:05
|
|
|
käisin näitamas ja esimesed 2 tundi vahtis elektrik luuki kui oinas aiaväravat. vaatas ja vaatas, kõik nagu peaks töötama, kuid lahti ei tehta. läheb
esmaspäeval 5 tunniks uuesti ülevaatamisele... eks siis paistab, mis juhtuma hakkab.
tehnik ütles, et sihukest jama pole veel olnud... arvuti näitab, et kõik töötab ja mingit errorit vms ei ole. vajutad sa kas puldust või salongist või
kust iganes... aitan käega natuke või palju... kuidagi ei tööta ning tundub nagu, et sellel luugil oleks peal mingi avariiresiim vms... ei tea- eks
esmaspäev selgub!
kusjuures luuki kinni ei ole ma saanud salongist/võtmest kunagi kinni panna. seda saab vaid luugiküljes olevast nupust teha
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.15 13:18
|
|
|
Minu autol saab kah sulgeda vaid luugil olevast nupust ,nii on see enamusel autodel juba turvalisuse eesmärgi .
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.15 17:20
|
|
|
jätk siis minu luugisaagale... auto oli 5 tundi skodas ja sõnum tuli, et auto valmis.
rõõmsalt siis paldiski mnt-le ja öeldi, et me teame, mis autol viga on- luuk on katki
viga juhtplokis. elektrik pidi selle ise ära tellima ja mulle teada andma, millal võin auto uuesti 2,5 tunniks garantiisse viia...
|
|
|
m6mm22
huviline
Registreerunud 02.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.15 17:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rain
jätk siis minu luugisaagale... auto oli 5 tundi skodas ja sõnum tuli, et auto valmis.
rõõmsalt siis paldiski mnt-le ja öeldi, et me teame, mis autol viga on- luuk on katki
viga juhtplokis. elektrik pidi selle ise ära tellima ja mulle teada andma, millal võin auto uuesti 2,5 tunniks garantiisse viia... |
|
|
|
m6mm22
huviline
Registreerunud 02.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.15 17:49
|
|
|
Kas Rain said luugi korda?
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.15 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: m6mm22
Kas Rain said luugi korda? |
jah, luuk korras. paari nädalaga telliti mingi juhtplokk ära ning siis 2 tundi ja vahetatud. siiani töötab ptui, ptui, ptui
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb II TDI
|
postitati 18.02.16 14:40
|
|
|
Uuendan vana teemat, tundub, et mul sama jama luugil kallal. Küll ühel hetkel ei tee luuki lahti ja kui luugi lahti saab, siis kinni pannes laseb
ainult pooleni kinni. Kas keegi teab palju see juhtblokk maksta võib?
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 09.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.16 16:38
|
|
|
Turvalisuse eesmärgil on ta tõesti tehase seades sedasi.
Mina lasin oma masinal sedasi aktiveerida et saan nii puldist lahti-kinni, salongist lahti-kinni ja tagaluugist ka. Tehti mingi paber kus ma pidin
allkirjaga kinnitama ,et olen teadlik ,et kui ma sedasi ära lõhun siis ei lähe pretensioone esitama et miks see sedasi pandud on et saab salongist
lahti teha ja kinni panna.
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Minu autol saab kah sulgeda vaid luugil olevast nupust ,nii on see enamusel autodel juba turvalisuse eesmärgi . |
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.16 23:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tarmo_j
Mina lasin oma masinal sedasi aktiveerida et saan nii puldist lahti-kinni, salongist lahti-kinni ja tagaluugist ka. Tehti mingi paber kus ma pidin
allkirjaga kinnitama ,et olen teadlik ,et kui ma sedasi ära lõhun siis ei lähe pretensioone esitama et miks see sedasi pandud on et saab salongist
Minu autol saab kah sulgeda vaid luugil olevast nupust ,nii on see enamusel autodel juba turvalisuse eesmärgi . |
|
Tehti seda siis esinduses ?
|
|
|
nrvous
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 2.0 TDI 4x4 DSG
|
postitati 19.02.16 08:20
|
|
|
|
Tehti seda siis esinduses ? |
VCDS kaudu tehtav, mina tegin oma autol ise ära.
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 09.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.16 15:25
|
|
|
|
Tehti seda siis esinduses ? |
Mul tehti esinduses.
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 26.03.16 21:20
|
|
|
lahti teha ja kinni panna. |
See on mingi huumor kuubis. Passatil käib luuginupust, puldist ja salonginupust lahti-kinni tehasest tulles. Turvalisuse jutt on nagu BS maiguga ja
lihtsalt tehakse vahet odavama brändiga.
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 13.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Välismaa auto
|
postitati 26.03.16 23:38
|
|
|
Uuel passatil käib. Vanal B6 ja B7 el.luuk käis kinni ainult luuginupust. Tahtsid salongist? - Tellisid kufatecist eraldi mooduli.
Samalajal oli võimalik superbi el.luuk kodeerida VCDS-iga ka salongist kinni käima.
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.16 05:06
|
|
|
Vaadates juutuubist mingit klipijahi tüüpi valikut, võib arvata, et selliseid tüüpe, kes salongist või puldist selle luugi kuhugi vastu kõveraks või
midagi sinna vahele katki lasevad, on uskumatult palju.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.16 06:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tnx
Vaadates juutuubist mingit klipijahi tüüpi valikut, võib arvata, et selliseid tüüpe, kes salongist või puldist selle luugi kuhugi vastu kõveraks või
midagi sinna vahele katki lasevad, on uskumatult palju. |
kui sa ise loll oled, siis nii on ja polegi muud teha! las siis lollpead kannatavad ja lõhuvad oma luuke vms... terve maakera ei pea kannatama
minul töötab igast nupust kinni-lahti ja korras
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb II TDI
|
postitati 28.03.16 18:01
|
|
|
Amordi hind on küll mehine, 390ā¬\tk ja skoda poolt on soovitatud vahetada kaks, kuna ainut ühe vahetusega ei pruugi tööle hakatagi luuk
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.16 19:22
|
|
|
Selle pärast tulebki tänapäeva autodega max 5 aastat sõita ,kuni garantii kestab.
Vahetagu neid amorte või 3 kaupa ,jõudu neile
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.03.16 06:54
|
|
|
Alla 5 aasta vanuse autoga maksad selle 390 liisinguks max paari kuuga ära isegi siis, kui ühtegi amorti vaja ei lähe.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.03.16 08:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tnx
Alla 5 aasta vanuse autoga maksad selle 390 liisinguks max paari kuuga ära isegi siis, kui ühtegi amorti vaja ei lähe. |
Mul on autod ostetud sõitmiseks ,kui eesmärk oleks raha kokku hoida/säästa/koguda ,siis ostaksin vist suka ,kuhu sisse koguda
Minu autol lähevad nüüd kah luugi el amordid vahetusse ,kuna on õlised (lekivad ),
muidu iseenesest toimivad .
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 30.03.16 10:15
|
|
|
Need nn amordid(pigem vist ikka oleks selle nimetus mingi elektriline ajam),elektriliselt avatavatel luukidel ,on ka teistel markidel
kehvad.Vennatütre RAV4 on alla 3 aasta vana ja ei ole hullult palju seda luuki avatud,aga ka kooles üks pool ära,nii et lausa pilbasteks.Venna LC V8-l
olid ka probleemid selle elektri luugiga.Põhimõtteliselt pea igaühel,kel see tuttavatsest on, on mingeid jamasid olnud.Peale ühe erandi 2006 aasta
S-klass sõbral,aga seal ka tegu sedaaniga,millel koormus palju väiksem.
Mina lausa teadlikult ei võtnud enda autole seda elektilist luuki,kuigi müügimees igati soovitas.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |