Sepapoiss
huviline
Registreerunud 27.06.18
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 1,4TSI
|
postitati 27.06.18 18:00
|
|
|
Kodiaq klaasipesu düüside reguleerimine
Tere.Kas Kodiaqil saab klaasipesuri düüse reguleerida nii,et pritsiks vedelikku kõrgemale.Linnas sõites on enamvähem aga maanteel sõites pritsib
esiklaasi alla äärde.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.18 12:27
|
|
|
Vanasti sai düüse reguleerida nii, et pistad nõela otsast sisse ja kangutad sobivasse suunda. Kui Kodiaql on need lehvikuna üle terve akna pritsivad
düüsid, siis nende kohta pole päris kindel, pole vaja olnud sellist reguleerida.
|
|
|
alfonso
huviline
Registreerunud 24.02.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1,4TSI L&K
|
postitati 28.06.18 19:03
|
|
|
Minu teada Kodiaq-il sa neid eriti kergesti reguleerida ise ei saagi. Olen selles osas nagu arutelu näinud (mälusopi kuskil kaugemas otsas on nagu
midagi).
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 190hp TDI Elegance
|
postitati 28.06.18 21:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sepapoiss
Tere.Kas Kodiaqil saab klaasipesuri düüse reguleerida nii,et pritsiks vedelikku kõrgemale.Linnas sõites on enamvähem aga maanteel sõites pritsib
esiklaasi alla äärde. |
Ikka saab väike torx otsuk ja kruti aga...väga ettevaatlikult...ei mäleta torcmxi mõõtu...
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 29.06.18 07:39
|
|
|
Aga kaua muidu teistel Kodiaqi omanikel autol aega läheb peale kangi tõmbamist enne kui vedelikku pritsima hakkab? (see nüüd kõlas sutike ropult, aga
mõte on ühene ) Minu omal ca 2-3 sek pump undab ja siis hakkab tulema kui
enne pole minut+ kasutatud. Selline tunne nagu vajuks ära, nagu mingit tagasivoolu klappi poleks ja esindus ütleb, et ei peagi olema, mul pole aga
aega olnud teisi proovida, ainult sõidan, tuleb juba kolmas hooldus
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7-DSG
|
postitati 29.06.18 08:03
|
|
|
Jaa võtab hetke aega ja mul ka pritsib pisut madalale (ja võrreldes sõbra uue octaviaga pritsib vähem vedelikku).
Trükin pilte www.minuprint.com
|
|
|
|
Wazer
huviline
Registreerunud 04.03.17
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia 1.2 MPI 51kW 2x4
|
postitati 29.06.18 12:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: boggy
Aga kaua muidu teistel Kodiaqi omanikel autol aega läheb peale kangi tõmbamist enne kui vedelikku pritsima hakkab? (see nüüd kõlas sutike ropult, aga
enne pole minut+ kasutatud. Selline tunne nagu vajuks ära, nagu mingit tagasivoolu klappi poleks ja esindus ütleb, et ei peagi olema, mul pole aga
|
Mina esinduses kurtsin kohe alguses ja ilma lisaküsimusi esitamata pandi ühesuunaline (tagasivoolu) klapp vahele ja kui ropult jätkata, siis niikui
kangi puutuda - kohe pritsib, ei mingit eelmängu.
See oli eelmine sügis, võibolla on nad nüüd "targemaks" saanud ja tootja enam ei kompenseeri seda aga mulle arvet ei tehtud - garantii. Nüüd on nii
nagu kõigil teistel autodel, ei pea ootama, kohe pritsib.
|
|
|
fuzzz
huviline
Registreerunud 16.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq 190hp TDI Elegance
|
postitati 29.06.18 15:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wazer
Tsitaat: | Algselt postitas: boggy
|
Mina esinduses kurtsin kohe alguses ja ilma lisaküsimusi esitamata pandi ühesuunaline (tagasivoolu) klapp vahele ja kui ropult jätkata, siis niikui
kangi puutuda - kohe pritsib, ei mingit eelmängu.
See oli eelmine sügis, võibolla on nad nüüd "targemaks" saanud ja tootja enam ei kompenseeri seda aga mulle arvet ei tehtud - garantii. Nüüd on nii
nagu kõigil teistel autodel, ei pea ootama, kohe pritsib. |
Hmm kui küsida tohb kus selle klapi lasid panna?
|
|
|