Tsitaat: | Algselt postitas: M8DSwordfish
Ker vibra ja müra summutamine ja matistamine teeb alati heli teistsuguseks… Mida sa sellega teha tahad? Seda Cantoni heli teemat on siin varemgi
arutatud… sama raha eest paremat nagunii ei saa, jqa kontserisaali autosse ehitatda on natsa majanduslikult mõttetu. Mul on kaks Kodiaq’i, mõlemal
Canton sees (Sportine’l vanem ja RS’il uuem versioon). Helipildid on üsnagi erinevad (vähemalt praegu meeldib mulle vanem versioon rohkem) RS-il
segab see sissepumbatud saund ka muidugi pilti, aga Octavia RS-i viisin omal ajal Ravolari (praegu vist on nimi Mugav Auto) ja lasin täismatsu
mürasummutust teha ja helipilt läks ikka jupp maad paremaks, eriti just madalate osas, see plekikumin kadus ära, ja kesksageduslik müra jai ka jupp
maad vaiksemaks, nii et arvan et tasub tegeleda kui tahad odavamalt saundi paremaks saada… Wooferile eraldi kasti küll panema ei hakkaks (kui just
mingisuguse mudelipõhise valmis ehitaks, siis vast ehk…) sest mul on nagu pagasnikut muuks vaja kui woofri kast vedamiseks… |
Olen mürasummutusi teinud juba 10-le autole- VAG grupi, jaapani ja prantsuse autodele. Varuratta sees olevat supakat pole seni veel olnud. RS sound
Actuatori võid lasta arvutiga maha võtta nt levwfreaks.eu meestel. Mina hindan sõidul mugavust, sh vaikust, et nautida täiel rinnal head helipilti.
Mõnele meeldib jah ralliauto helid.
|