Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Miks ostsite Skoda? (Vastuseid: 66 | Vaatamisi: 10454)
Leif
huviline

Registreerunud 29.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Oktavia 1,9Td

postitati 29.06.07 21:08 Tsiteeri
Miks ostsite Skoda?

Ostsin sama mudeli ehk Skoda Octavia Elegance 1,9 TDI.

Ennem seda sai otsitud ja mõeldud millist autot osta.
Võrdlesin nii ühte kui teist mudelt. Lõpuks maandusin
Skoda salongi. Elus esimest korda sai ostetud uus auto.
Ennem sõitsin 8 aastat Nissan Primeraga. Muidu oli veel
päris kobe , kuid kippus igast kohast roostetama.

Uue autoga olen ligi 2 kuud sõitnud ,3000 km. on spidokal ees.
Selle aja jooksul olen esimese tule pargi pirni vahetanud.

Olen ostuga väga rahul.

Kas teil on varasemate autodega olnud sama probleem ?
Ehk teie varasem auto on hakanud roostetama.

Ja see olnud põhjuseks miks te olete ostnud omale uue Skoda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 29.06.07 21:31 Tsiteeri

ehh, igasugu volvod ja datsunid ja voortid ja suki-sukid ja bemmid ja oopelid ja iseenesest mõista ka pirukamosse, roostetasivad keik nii kuis jaksasivad. a ega nüüd rooste perast küll uut vankert äi saand ostet. ammustel aegadel lihtsalt oli täitsa normaalne, et liikur ussitab mõnuga.
sooda sai soetet ikke seepärast, et juba enne oma ihusilmaga nägemist olin kindel, et tegu hüva asjaga ja siiamaani arvamus püsib.
nüüd esimene traktor juba 9 aastat käes ja krdi jama lugu küll, a veel ei taha mitte see pruunistumise protsess käima minna.
:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 29.06.07 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leif

Selle aja jooksul olen esimese tule pargi pirni vahetanud.

Vasaku?

Leif
huviline

Registreerunud 29.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 02.07.07 20:07 Tsiteeri

Tegemist oli tõesti vasakpoolse esitule pargi pirniga.
Armatuuril hakkas järsku andur põlema ,näidates ,et üks pirn on läbi põlenud. Olin algul üllatunud ,et uuel autol pirn läbi.
Eks see ole arusaadav ,et pirnid võivad läbi põleda millal iganes.
Kurb on see ,et seda nüüd ise vahetada ei saa , vaid tuleb seda lasta teha teeninduses. Vanal autol olin harjunud igasuguseid pirne vahetama ... aga eks aeg läheb edasi ... vaja remondimeestele ka tööd anda. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cobra
huviline

Registreerunud 20.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi II 1.9TDi

postitati 03.07.07 06:14 Tsiteeri

Ehee.... see vasak gabariidi pirn on miski hitt vist.... mul samuti miski 2500 km juures põles läbi.....ja see vahetamine oli suhteliselt suur peavalu...

petst
huviline

Registreerunud 03.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!

postitati 03.07.07 21:32 Tsiteeri

1) VAGi grupi toodangu kvaliteedis ei maksa eriti kahelda
2) Skoda pannakse üldreeglina kokku Audi ja VW peal järgi proovitud jubinatest - vähem lapsehaiguseid. Seda kinnitavad ka rahulolutestid.
3) Lisavarustuse hinnad mõistlikud

HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 04.07.07 06:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cobra
Ehee.... see vasak gabariidi pirn on miski hitt vist.... mul samuti miski 2500 km juures põles läbi.....ja see vahetamine oli suhteliselt suur peavalu...

Kuskil oli kenasti kelelgi poolt tehtud ja igast etapist eraldi piltidega väike juhend, kuidas seda pirni vahetada. Ma ise mõtlesin proovida selle ära vahetada. Käed on otsas ja tunnikeses vaba aega leian ehk ka suveajal.

Ma katsun selle sealt briskoda lehelt üles otsida.

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 04.07.07 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: PsychoDad
Tsitaat:
Algselt postitas: Cobra

Kuskil oli kenasti kelelgi poolt tehtud ja igast etapist eraldi piltidega väike juhend, kuidas seda pirni vahetada. Ma ise mõtlesin proovida selle ära vahetada. Käed on otsas ja tunnikeses vaba aega leian ehk ka suveajal.

Ma katsun selle sealt briskoda lehelt üles otsida.

Minu jaoks oli see pirnivahetus just aktuaalne teema ning võin omadest kogemustest kinnitada, et ei ole seal keerulist kedagi.

jk ühe teise teema all siin foorumis on välja pannud kaks head pirnivahetuse õpetuse linki - esimene ja teine.

Laterna mahasaamise juures oli keeruline selle juhtmekimbu lahtisaamine lambi tagaosas. Ise kasutasin väikest lapikut kruvikeerajat esialgu, kuid viimati sain selle lahti ka näpuga vajalikku kohta surudes.

Laterna mahasaamise järgselt oli natukene nuputamist esialgu, kuidas pääseda ligi gabariidipirnile, st kuidas seda tagurpidi välja tõmmata. Lahendasin selle näppudega mumeelest mitteväljatõmmatava juhtumi tavaliste näpitstangidega, millega kannatas seda pirnipesa kinnihoidvaid vigureid kahelt poolt natukene pigistada ning siis tuli pesa tule küljest kenasti välja.

Takkajärele mõeldes tundun endale imelik, et lasin viimatise hoolduse käigus remontmeestel kalli raha eest selle lapsemängu ära teha...:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 04.07.07 10:49 Tsiteeri

Tsitaat:

Takkajärele mõeldes tundun endale imelik, et lasin viimatise hoolduse käigus remontmeestel kalli raha eest selle lapsemängu ära teha...:D

Mulle meeldib selliseid pisikesi asju ise teha, kuniks neid saab teha ja ma selleks võimeline olen. Mingi väike rõõm peaks ka peale sõitmise olema.

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 11.07.07 18:24 Tsiteeri

sest et wolkarit või audit ei tahtnud... ja Octavia RS tundus hinna poolest parim valik...

sõbrad viskasid nalja, et eks see RS üks vaese mehe bemm ole...
hommikul reisult tulles, kus ka sai kõvasti GPSi hyvesid kasutada.. täiendasime ütlust, et RS on vaese mehe bemm ja kompass on vaese mehe GPS:-P

btw... täna hommikul suri mul ka parem parktuli ära.. auto 3 kuud vana...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Leif
huviline

Registreerunud 29.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 16.07.07 19:33 Tsiteeri

Miks valisid just Oktavia RS-i , mitte nii öelda tavalise Oktavia.

Kas sa tegid valiku praktilistest kaalutlustest lähtuvalt.

Küsin seda lihtsalt uudisimust. Mis kaalub üles kallima mudeli
ostmise ?

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 16.07.07 20:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leif
Miks valisid just Oktavia RS-i , mitte nii öelda tavalise Oktavia.
Kas sa tegid valiku praktilistest kaalutlustest lähtuvalt.
Küsin seda lihtsalt uudisimust. Mis kaalub üles kallima mudeli
ostmise ?
esiteks noor ja ilus jne nagu ma olen.. tahtsin omale ikkagi miskit käredamat ja ilusamat pilli... jutukast paar tuttavat kutsusid koos proovisõitu tegema.. siis jäi silma.. enne seda midagi skoda octaviast ei teadnud.. vahepeal mõtisklesin ka Seat Leon RSist ja honda accord sportist.. Seati puhul mulle uus kere kuju ei meeldi.. honda jäi samalt hinnatasemelt lahjemaks nii jõult kui varustuselt.. praktilisust oli nii palju.. et miskit kaheukselist või miskite väikeste tagumiste istmetega coupeed või spordikat ei raatsinud hing osta jusht praktilistel kaalutlustel.. octavia aga täis keskklass.. taga jagub ruumi ka sõpradele...

miks valisin RSi mitte tavalise.. panin varustustasemeid kokku.. ja leidsin et hinnavahe tuleks miski 20k ainult... samas kütusekulu nii röögatult suurem ei ole... aga sõidurõõm kindlasti on...

mis kaalub üles kallima mudeli ostmise: pisidetailid.. alates sellest, et iluliistud on kerevärvi, sees on kasutatud kerevärvi liiste.. raadioymbert on häbedane värv, mitte miski musta värvi plastmass, poolnahk ja pool tekstiilsisu on kena.. lisakõllid soundisysteemil (ma tellisin kõige käredama soundi tehase poolt - 12 kõlliga), isegi nahkkattega rool.. pisiasi mida muidu tähele ei paneks, aga kui ära harjud, siis hiljem muidu vist ei oskagi... lisaks RSi stock varustus on päris korralik.. aga ikkagi.. detailidele on rohkem tähelepanu pööratud.. asjad on lõpuni viimistletud..

tulevikus ma tõenäoliselt uue auto ostes võin anda tagasi kw-lt.. aga varustuselt mitte.. pigem vastupidi... järgmisele autole tahan elektrilisi mäluga istmeid/rooli, parkimisandureid ja klimaautomaatikut...

Janel
huviline

Registreerunud 23.10.06

Kasutaja on eemal

Auto: octavia

postitati 03.09.07 17:50 Tsiteeri

Minul täiesti ebaõnnestunud ost, autol vigu nagu seeni peale vihma ja mitte ei saa nendest lahti. Tegemist O II-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 03.09.07 19:07 Tsiteeri

äkki nimetab kah mõne vea?!

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 04.09.07 07:03 Tsiteeri

oma auto puhul võin ühe suurema vea nimetada - ma sain auto eile 4. korda :mad: garantiist kätte - Roomsteri kliimaseade algusest peale vigane olnud, loodetavasti nüüd jääb toimima :(

muidu, Roomster valitud sellepärast, et enam-vähem samas möödus olev Meriva maksis sama varustusega pea 100keek rohkem:P ja istmete põrandasse toppimise süsteem ei ole mulle nii väärtuslik "feature".
Kasutatud auto ostmine ei tulnud üldse kõne alla.

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Janel
Minul täiesti ebaõnnestunud ost, autol vigu nagu seeni peale vihma ja mitte ei saa nendest lahti. Tegemist O II-ga.

Ole nii hea jah ning jaga meile ka, mida hullu see sinu uuel Octavia II-l siis häda on, et nii karmi ja negatiivse hinnangu pälvis.

Meil siin foorumis OII omanikud valdavalt rahul och väga rahul omade autodega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Janel
huviline

Registreerunud 23.10.06

Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 07:43 Tsiteeri

No nii, esmalt läksid vahetusse juhipoolne peeglituli ja lisapidurituli, järgmiseks hakkas jukerdama mingisugune pööretelugeja ja selle kordasaamiseks läks aega ligi kaks kuud ja nüüd pea aasta olen hädas püsikiirushoidjaga, mida ei ole siiani suudetud veel korda teha. Peale nende on veel vahetatud antennisüsteem, lisaks oli veel raadioga mingi jama ja üks akna tõstuk välja vahetatud. Saigi vist kõik, uue auto kohta ikka suht palju jama. 2x kuus peab autosalongi külastama, pisut nagu palju.

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 10:03 Tsiteeri

Tsitaat:
No nii, esmalt läksid vahetusse juhipoolne peeglituli ja lisapidurituli, järgmiseks hakkas jukerdama mingisugune pööretelugeja ja selle kordasaamiseks läks aega ligi kaks kuud ja nüüd pea aasta olen hädas püsikiirushoidjaga, mida ei ole siiani suudetud veel korda teha. Peale nende on veel vahetatud antennisüsteem, lisaks oli veel raadioga mingi jama ja üks akna tõstuk välja vahetatud. Saigi vist kõik, uue auto kohta ikka suht palju jama. 2x kuus peab autosalongi külastama, pisut nagu palju.

Blin, palju neh nats... :o

Tea, kas teistel meil on lihtsalt joppand head eksemplarid OII-st, et pole nii mitmed asjad (nii lühikese aja jooksul) väljavahetamist vajanud või sinul lihtsalt mitte ei vedanud, et sinule sattunud autol nii palju tõbiseid detaile külge pandud. Varasemalt on meil siin uue Superbi pihta tuld antud, et sattus samuti miski põduram eksemplar, mis üksjagu garantiilist sekkumist nõudis - OII kohta ei ole meil siin nii palju pretensioone eetrisse lastud.

Tavaliselt teadupärast on nii, et negatiivseid emotsioone jagatakse kordades rohkematele ja innukamalt, kui positiivseid kogemusi. Eestlased, nagu me oleme :D

Sedavõrd imelikum tundub sinu õnnetu lugu, mida mina kaldun pidama küll harvaks, ebameeldivaks erandiks, kui reegliks.

Tahaks loota, et kaasajal koostatavad OII-d oma eelkäijatest koostekvaliteedi ja -detailide poolest reeglina kehvemad ei ole - ma siin heietan mõtteid tulevikuski enda praeguse OII asemele OII RS või Scout soetada. Ei tahaks küll, et praegused ülivõrdes positiivsed kogemused asenduksid kurjavandumise ja garantiihoolduse vahet käimisega.

morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 04.09.07 10:36 Tsiteeri

võimalik, et järgnev jutt on OT ja seega vabandused ette.
ma arvan, et tuleks tänada jumalat, et Skoda on euroopa juhtivamaid masinaid kvaliteedi osas. Miks? Ma natukene olen prantsuse masinate köögi poolt näinud. Nendega on nüüd küll nii, et kui sa peale kolme kuu möödumist, oma auto ostust, ei hakka teenindust keskmiselt 1-2 korda kuus külastama siis võid endale seljale patsutada ja suure sildi "Օnnelik erand" sinna juurde kirjutada. Arvesse tuleks võtta juba ainult sellist lihtsat asja, et korra 1-2 kuu jooksul uuendab tehas ise juba midagi mille tulemusena kliendid teenindustesse kutsutakse. Plus õnnetu prantslaste elektroonika ja selle ebaloogilistesse kohtadesse paigaldatud andurid, mis siis ei kannata Meie toredaid tee- ja ilmastiku tingimusi.
Ma loodan, et sinu kannatuste rada on nende vigadega lõpukorrale jõudnud. Võin kinnitada, et prantsuse auto omanikuna poleks see veel kindlasti lõppenud ja lõppu vast ei paistaksi ( mõtlen eelkõige teeninduse külastust väljapool korralisi hooldusi)

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
Janel
huviline

Registreerunud 23.10.06

Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 10:52 Tsiteeri

kannatused ei ole ju veel lõppenud, kuna endiselt pole korda saanud püsikiirusehoidja ja tänaseks olen võtnud plaani see auto välja vahetada. Enna O II oli fabia ja samuti oli elektroonikaga probleeme, nii et jääda skoda juurde peab tulema ikka väga hea pakkumine.

sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0

postitati 04.09.07 18:31 Tsiteeri

minul octavia II juba kaks kuud vana ja sõidnud 10163 km ja pole siiani probleeme olnud olen väga rahul autoga:D

Pole pahaaaa
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 06:15 Tsiteeri

Tsitaat:
kannatused ei ole ju veel lõppenud, kuna endiselt pole korda saanud püsikiirusehoidja ja tänaseks olen võtnud plaani see auto välja vahetada. Enna O II oli fabia ja samuti oli elektroonikaga probleeme, nii et jääda skoda juurde peab tulema ikka väga hea pakkumine.

Misse püsika häda on mudu? Mista teeb/ei tee?

Nende loetletud, kuid garantii korras kõrvaldatud saadud probleemide pärast uut autot mingi teise mitte-skoda vastu vahetama ma küll ei hakkaks. Ekse ajun..s hoolduse-vahet jõlkumisega seoses vihasta ikka, kuid kui edaspidi apastraat kenasti toimima jääb, mis tast siis vahetada? Need negatiivsed emotsioonid haihtuvad nobesti pärast viimast erakorralist teeninduseskäiku ning elu on lill edasi.

Hinna osas kaotad niikuinii kõvasti, sest sinu poolt müügiks pakutav auto pole enam uus. Kui sebid omale mingi alternatiivauto teiselt tootjalt, on sul ikkagi jälle tegemist õnneloosiga, et kas joppab korralik eksemplar sulle kätte või hakkab samasugune kinu pihta, nagu praegu OII-ga. Siis kaotad sa juba märksa rohkem, kuna praeguse OII oled alustuseks käest ära andnud tänamatult suure hinnaalandusega (võrreldes ostuhinnaga), lisaks sellele hakkad garantiihoolduse püsikliendiks ning närv ja aeg kuluvad jälle täie rauaga. Octavia aga saaks sul ilmselt peatselt korda ning vaevalt et sinule saanud auto kotermanni nii kuradima täis on, et erinevatest kohtadest iga natukese aja tagant jälle mingi garantiidvajav probleem välja kargab.

A eks sa muidugist ise tead mis valiku teed :cool:

Janel
huviline

Registreerunud 23.10.06

Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 10:56 Tsiteeri

Ma olen aasta jooksul garantiiremondis käinud 15-20 korda (vea otsimine + remint) ja miks peaks see siis nüüd lõppema. Raske uskuda, et hullemat enam on. Paraku hinnas kaotan, aga kui garantii läbi saab, siis on ju see ikkagi minu rahakott, mis kannatab pluss minu aeg. Aeg maksab rohkem ja närvikulu.

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 15:01 Tsiteeri

Tsitaat:
mis su püsikiirusehoidjal viga on?

Janel
huviline

Registreerunud 23.10.06

Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 16:41 Tsiteeri

püsikas lihtsalt ei tööta, täna töötab homme mitte ja siis jälle töötab ja siis mitte jne.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.9% - SQL: 59.1%]