Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  32
Autor:
Pealkiri: Uus Superb (Vastuseid: 785 | Vaatamisi: 113934)
Puuriit
huviline

Registreerunud 10.12.07

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline

postitati 06.08.08 18:22 Tsiteeri

Superb on tänases Autolehes Accordi ja Kuue ees esimene, päris 5 tärni ei saanud, sest disaini eest võeti punkt maha. Disain ei olevat piisavalt esinduslik vastamaks omaduste ning salongiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ravechamber
huviline

Registreerunud 29.05.06

Kasutaja on eemal

Auto: skoda octavia 1.8

postitati 07.08.08 06:14 Tsiteeri

Huvitavat lugemist: http://www.tarbija24.ee/070808/esileht/olulised_teemad/tarbija24/auto/340301.php?uus-koda-superb-suudab-muute-murda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 07.08.08 08:11 Tsiteeri

Mainiti siin 1.8 TSI DSG kastiga Superbi tootmise alustamist. Sooviks teada, millal DSG bensumootoriga Octaviatele jõuab?

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 21.08.08 11:32 Tsiteeri

Täna avanes siis suurepärane võimalus Superbiga 45 minti ringi kärutada. Kakskomanull dizel DSG. Kokkuvõte: Vot selline saabki minu järgmine auto olema. Muigugi mitte selle varustusega, mis proovikal oli.

Suur mugav auto. Seest palju vaiksem kui O the second. Kõik asjad olid omal kohal. Natuke vajas harjumist roolil asuvad nupud. Infotabloo sirvimine oli toodud roolile, ning see toimus parema käega, mis on harjunud samas kohas volüümi reguleerima. Aga eks see rohkem harjumise asi ole.

Aga võrreldes vana mudeliga, millega on mul olnud au 6 kuud mööda ilma ringi sõita, siis ega see väiksem teljevahe eriti tunda ei anna. Tõsi küll ma üle 100 antud autoga ei sõitnud. Ning maanteel ka ei käinud. Vana superbiga sai Narvast tuldud 150 km/h sisuliselt kogu tee. Auto triikis kogu tee tasaseks, andes konarustest märku vaid tasase õõtsumisega. Eks enne uue ostu vaja see ka järgi proovida, kuidas Narvast tulla on sellega. Nõmme väikestel tänavatel polnud probleemi ukerdada. Aga kui võtta. et O2 pöörderaadius on vaid 0,6 meetrit väiksem siis pole see ka mingi ime.
Kokkuvõte: Täiesti pretensioonitu auto. Kiirendust on, seisma jääb. Sees on palju ruumi ja vaikne kah. Kuigi vanas tuli tahaistmele rääkides häält tõsta, siis ehk uus on sellevõrra vaiksem (taga istujad on ju niiiiii kaugel.).
Mida sa hing veel saada tahad.

Kütus.
Keskmiseks kuluks näitas kompu teises reziimis 7,2 lirtsu 2400 km puhul, mis on igatahes suurepärane näitaja. Eeldades, et proovimas käib seda autod igasugusese sõidustiiliga inmesi. Võrreldes mu 77 kw dizeli kompu 6,6 lirtsuse keskmisega on see suurepärane tulemus. Isegi kui see kompu arvatav viga ca. 0,5 lirtsu juurde arvutada.
Kokkuvõte: Kütusekulu naiivsel arvutamisel ei tundu see auto suurust arvestades eriti suur olema.

Kokkuvõtete kokkuvõte:
Igatahes loojatele 5+ ja uued süstlad. Tagaotsa peale eriti polegi mõelnud enam. :o Esiots kaalub tagaotsa üles :P
Ma usun, et kui elektroonikat tagasihoidlikult pele toppida. siis peaks saama pikkadeks aastateks truu töölooma sellest. Näeks nüüd selle universaali ka ilmsi ära...

Teaseriks ka uus veosuperb) ma loodan, et tegemist siiski õigete piltidega.):
Ahter kõigepealt
http://www.autozeitung.de/online/bildDB/102305_450.jpg
Vöör
http://www.autozeitung.de/online/bildDB/102301_450.jpg

S.S.D.D.
huviline

Registreerunud 28.05.06

Kasutaja on eemal

postitati 21.08.08 14:21 Tsiteeri

Tsitaat:
http://www.autozeitung.de/online/bildDB/102305_450.jpg
Vöör
http://www.autozeitung.de/online/bildDB/102301_450.jpg

Kui peret hakkab tekkima, siis peab vist Fabia selle vastu välja vahetama. Touirng/wagon või mis iganes nimi seda keret tähistab näeb sedaanist ikka väga palju asjalikum välja.:D

"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres :)
Puuriit
huviline

Registreerunud 10.12.07

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline

postitati 21.08.08 19:02 Tsiteeri

Universaalkerega on ikka tunduvalt ilusam, isegi võiks ütelda, et väga ilus. Kaob ära see ebaproportsionaalsust esile toov disain mis HB puhul mind häirib.

jyrisa
huviline

Registreerunud 13.11.07

Kasutaja on eemal

Auto: OII 1.9 TDI '07 Fabia 1.4 '08

postitati 21.08.08 19:19 Tsiteeri

Vahet pole mis keretüüp aga vaadake neid tagatulesid. Uuuuh.:o
Ma ei saa aru kes selle disainis.
Auto disain pole kaugeltki võrreldav vana Superbiga rääkimata Octavia välimusega võrdlemisest.

kurepepu
huviline

Registreerunud 25.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb II 2.0 CRD, DSG

postitati 25.08.08 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HenriTeine
Täna avanes siis suurepärane võimalus Superbiga 45 minti ringi kärutada. Kakskomanull dizel DSG. Kokkuvõte: Vot selline saabki minu järgmine auto olema.

Kas see oli PDI (103 kw) või CR(125kw) mootoriga?
Ma julgen arvata, et kui sa CR'iga proovisõidu ära teed siis muutub arvamus veelgi paremuse poole. Omasin varem OII 2.0 dislat DSG kastiga ja ütlen, et kütusekulu CR mootoriga on vähemalt sama kui mitte väiksem. Aga dünaamika ja vaiksus on hoopis teisest puust.

OT: Pärnu-Tallinn trassi peal tegin möödasõitu ja ei saanud arugi kui oli kogemata 160 rauas - oleks siis auto kasvõi häälega hoiatanud. OII PDI mootor oleks kindlasti kõva häälega teatanud.

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 25.08.08 11:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kurepepu
Pärnu-Tallinn trassi peal tegin möödasõitu ja ei saanud arugi kui oli kogemata 160 rauas - oleks siis auto kasvõi häälega hoiatanud.
RSil on sama fenomen :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 25.08.08 13:24 Tsiteeri

Ma proovisin seda 103kw-d. Mulle piisab sellest küll. Kuigi resurssi peab alati olema.
Aga nüüd tagantjärgi mõeldes, siis on kaks asja mille kallal ei saa virisemata jätta.
Esimene Õ³n topsihoidjad. Õ•igemini nede puudumine normaalsetes kohtades. Sellel on samas kohas istmete vahel kus O-lgi. No enam ebamugavat kohta annab otsida. Vähemalt juhile võiks olla normaalselt armatuurist välja kargav rõngas, kust saaks oma topsi normaalselt kätte ning normaalselt tagasi paigutada. No ei taha udjada pilk süles maanteel. Aga mis teha, kohv vajab ju joomist. Ustest oli pudelihoidjad üldse ära kaotatud. Ma saan aru küll, et pandi
võrk keskonsooli külge, kus oma limpsi hoida, aga see nõuab jälle udjamist. Ma tahaks oma kaks paari silmi ikka teel hoida.
Teine teema on panipaigad. Nendega sama kitsas käes kui O-s. Ainult selle vahega, et kõrvalistuja tooli alt oli ka see kohake ära kaotatud.

Kontsern peab nagu iga väuikse asjaga ikka ja jälle meelde tuletama, et kuule tarbija, palun osta ikka Volks omale. Seal on kõik asjad olemas.

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 26.08.08 07:06 Tsiteeri

Octavias, ja panipaikadega kitsas käes? Kummaline! Ma ise just vaatan, et ei saagi peale Skoda ühtegi teist autot osta kuna teistes pole üldse mingied panipaiku.

Lõpuks muidugi pole auto koht, kus kraami hoida. Pigem ikka vajadusel mõni9 üksik asi käest ära panna kuniks kohale jõuab.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 26.08.08 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wigry

Lõpuks muidugi pole auto koht, kus kraami hoida.

No seda ütled sina. Mul on auto, kus on igast tarvilkku kraami mida mul jooksvalt vaja läheb. Isegi kalastustarbed sõidavad kaasa, juhuks kui peaks eestimaa kaunites paikades asju ajades avanema võimalus tunnike spordiga tegleda.

Aga eks mul suurem võrdlus puudub ka uuemate autodega.

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 26.08.08 07:26 Tsiteeri

Võibolla veidi OT, aga O2 panipaikadega tõesti väga rahul. Ainuke asi, millest veidi puudust tunnen, on see, et pagasiruumis võiks olla mingi võrk vms asi lisaks ka vasakul pool. Hetkel seal rattakoopa peal tühi ala - kuigi kohati tahaks sinna midagi ärapanna, nii et need asjad Rahulikul Sõidul (tm) liigapalju ringi ei veereks:P

Nagu Henrilgi on samuti näiteks kalastustarbed ikka pigem autos kui kodus.

Superbi pole kahjuks katsumas käinud.

huviline

Registreerunud 13.11.07

Kasutaja on eemal

Auto: OII 1.9 TDI '07 Fabia 1.4 '08

postitati 26.08.08 12:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Esimene Õ³n topsihoidjad. Õ•igemini nede puudumine normaalsetes kohtades. Sellel on samas kohas istmete vahel kus O-lgi. No enam ebamugavat kohta annab otsida. Vähemalt juhile võiks olla normaalselt armatuurist välja kargav rõngas, kust saaks oma topsi normaalselt kätte ning normaalselt tagasi paigutada. No ei taha udjada pilk süles maanteel. Aga mis teha, kohv vajab ju joomist.

Topsihoidjate halva paigutuse jutt on sul sulatõsi. Isegi kaasreisijal on neid ebamugav kasutada. Volkarites on olukord ikka tunduvalt mugavam topsihoidjate koha pealt.

HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 26.08.08 16:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zut
Võibolla veidi OT, aga O2 panipaikadega tõesti väga rahul. Ainuke asi, millest veidi puudust tunnen, on see, et pagasiruumis võiks olla mingi võrk vms asi lisaks ka vasakul pool. Hetkel seal rattakoopa peal tühi ala - kuigi kohati tahaks sinna midagi ärapanna, nii et need asjad Rahulikult Sõidul (tm) liigapalju ringi ei veereks:P

Nagu Henrilgi on samuti näiteks kalastustarbed ikka pigem autos kui kodus.

Superbi pole kahjuks katsumas käinud.

Ma hoian oma asju pagasiruumis paigal nende kummipaeltega kus konksud otsas.

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 26.08.08 18:55 Tsiteeri

Tsitaat:

Ons niipalju kohti kuhu taha neid konkse ajada?
Mulle tundub, et suht vähe kohti kuhu külge neid kumme panna. Samas jällegi kohe asi mida hommikul uurida. Velode jaoks neid kumme palju muretsetud:D

huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 26.08.08 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zut
Tsitaat:

Ons niipalju kohti kuhu taha neid konkse ajada?
Mulle tundub, et suht vähe kohti kuhu külge neid kumme panna. Samas jällegi kohe asi mida hommikul uurida. Velode jaoks neid kumme palju muretsetud:D

Tead, neid on seal roppumoodi seintel. Põrandal lõikasin oma kummimati pagaasnikus vajalikest kohtadest auklikuks, et põrandal asuvad 4 aasa kätte saada.

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 17.09.08 12:10 Tsiteeri
Auto Motor und Sport võrdlustest: Superb, Volkswagen Passat, Honda Accord

http://www.skoda.ee/?pid=63&nid=92&lang=1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jk
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Ural M63 '65, Ocu, Leaf

postitati 17.09.08 13:29 Tsiteeri

Vihjeks neile, kellele uue Superbi tagumik disaini poolest ei istu - tagatuled ja esituled on sama kujuga, lihtsalt tagurpidi külge keeratud :P
Pilte vaadates hakka või uskuma. Ju siis joonistati ühe korra tuli valmis ja siis otsustati seda kõigis neljas auto nurgas kasutada - minu hinnangul küll tagaosa puhul ebaõnnestunult :cool:

Vanade külgkorvide paradiis:
http://kylkad.blogspot.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 29.09.08 11:27 Tsiteeri

lare, millal siis universaal meile katsumiseks kohale tuuakse, kas on luureandmeid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S.S.D.D.
huviline

Registreerunud 28.05.06

Kasutaja on eemal

postitati 30.09.08 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisa
Vahet pole mis keretüüp aga vaadake neid tagatulesid. Uuuuh.:o
Ma ei saa aru kes selle disainis.

Vaata uute Audi`de tagatulesid... A5 Coupe näiteks. Suht sama väikesed kerega mitte kokku sobivad lapikud ovaalsed tagatuled.
Vast on VW kontserni disaini kätt tunda ka Superbi tagatuledes.
Touring/Wagon versiooni puhul aga väga ei kriibi silma see tagatuli.:P

"Külaline"