Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 17 |
movies85
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.15 07:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: markus
Octavia puhul on 1.4TSI piisav. Omal 103kw versioon ja 110km/h viskab ikka kärmelt, uuem 110kw mootor teeb selle veelgi kiiremini. Ka möödasõitudega
maanteel pole probleemi. Kui sa just sportliku sõidustiiliga igapäevaselt pole või Saksa bahne ei plaani uhada, siis 1.4 mootorist küll. Ka see võtab
äkilisemalt startides rattad tühja kraapima ja rehvi vilisema. |
Ma arvan ka, et 110hj ja 1,4 on piisav. KUskil suurtel baanidel ei sõida, puhtalt eestis ja balti riikides ja vbla tsehhi austia saksa mõnikord eksib
ära.
Kuidas CNG kohta arvamust? Tasub ka väiksematel sõitudel ära?
Mis istmekattega sul auto on markus? Ise vaatan beeži nahka, mitte alcantarat, kuid eks hinnalisa 1400 eur on mõnus... Tavaline must on tavaline must
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: octavia III L&K 1,8 tsi dsg
|
postitati 05.08.15 11:11
|
|
|
eks see äratasumine ole kahe otsaga asi. kes ise kasutab, see kiidab taevani ning kes kasutanud pole või matemaatikat kasutab, saab aru, et see
äratasumine on väga pika ajaga.
mina isiklikult mõtlesin ka sellele, kuid omasilmis näen, et see tankimissüsteem pole veel päris see õige ning seepärast võtsin 132kw bensuka. liigub
see 1,4 ka täitsa nobedalt, kuid kui juba, siis juba. ega sa kütust ise tegema pea- seda müüakse juba igal tänaval ning kui hoiad tankimisega 10 euri
kokku, siis kulub see kuhugi mujale
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 05.08.15 12:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: movies85
Tsitaat: | Algselt postitas: markus
Octavia puhul on 1.4TSI piisav. Omal 103kw versioon ja 110km/h viskab ikka kärmelt, uuem 110kw mootor teeb selle veelgi kiiremini. Ka möödasõitudega
maanteel pole probleemi. Kui sa just sportliku sõidustiiliga igapäevaselt pole või Saksa bahne ei plaani uhada, siis 1.4 mootorist küll. Ka see võtab
äkilisemalt startides rattad tühja kraapima ja rehvi vilisema. |
Ma arvan ka, et 110hj ja 1,4 on piisav. KUskil suurtel baanidel ei sõida, puhtalt eestis ja balti riikides ja vbla tsehhi austia saksa mõnikord eksib
ära.
Kuidas CNG kohta arvamust? Tasub ka väiksematel sõitudel ära?
Mis istmekattega sul auto on markus? Ise vaatan beeži nahka, mitte alcantarat, kuid eks hinnalisa 1400 eur on mõnus... Tavaline must on tavaline must
|
Mul on olnud heleda sisuga kaks autot järjest,alcantra ja tavaline.Niipalju võin öelda,et kui teksasid kandev tegelane oled,siis alcantra on kergem
puhtana-ilusana hoida.Ja oli üldse peale 5a kasutamist nagu uus.Beež nahk ,aga enam mitte.Nüüd võtsin üldse pruuni tektiil sisuga,sest see on pikal
sõidul mugavam ja kergem hooldada.Hele nahk on väga ilus vaadata,aga mitte nii hea kasutada-puhtana hoida.Vennal oli samuti hele nahk sisu ja nüüd ka
uuesti tumeda peal tagasi.Kui,aga käid ülikonnas ja vähe sõidad,siis pole vahet.Jutt siis ikka uuena ostetud autodest.Mitsu,Volvo ja LC
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 05.08.15 13:15
|
|
|
|
Skoda on täiesti tavalise tekstiilsisuga ehk siis Ambition Plus varustustase. Täitsa ok ja ei kurda.
VW-l aga must Alcantara/Vienna nahk kombo. Täisnahka ei soovinud, kuna minu jaoks see libe ning talvel külm ja suvel palav. Alcantara ses osas
mugavam, aga eks see maitseasi. Värvitoon must, sest VW hele oleks tähendanud sõna otseses mõttes valget sisu ja selle hooldusega tegeleda ei
viitsiks.
|
|
|
movies85
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.15 10:59
|
|
|
Kas muidu on vahet, kas ostan mollerautost või aasta100/laagri skoda. Kas mollerist ostetud pean viima mollerisse ja skoda esindustest/ skoda
esindusse. Või pole vahet?
Kas on kellelgi kogemusi, kus esindustes paremaid pakkumisi tehakse? Harjumaal
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.15 11:09
|
|
|
Kas muidu on vahet, kas ostan mollerautost või aasta100/laagri skoda. Kas mollerist ostetud pean viima mollerisse ja skoda esindustest/ skoda
esindusse. Või pole vahet?
Kas on kellelgi kogemusi, kus esindustes paremaid pakkumisi tehakse? Harjumaal |
pm mingit vahet pole. parima/parema hinna saad sealt, kus tutvus parem
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 10.08.15 11:32
|
|
|
Tallinnas ju Moller ei müü Skodat, ainult hooldavad.
|
|
|
movies85
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.15 11:29
|
|
|
Kas kellelgi on infot et mis uuendused tulevad Octaviale sel aastal nädal 44 ?
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 1.2 TSI 7-k DSG
|
postitati 26.10.15 17:00
|
|
|
Vaatasin täna auto manuali - oli mõte talveks tuledepesuri kaitse välja tõmmata aga ei jäänud silma mis kaitse selleks on.
Kas Octavia 3-l sellist võimalust enam ei eksisteerigi? Või ei leia ma seda üles?
|
|
|
enzo
klubiliige
Registreerunud 09.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra ST 300 4drive 18
|
postitati 27.10.15 06:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helmer
Vaatasin täna auto manuali - oli mõte talveks tuledepesuri kaitse välja tõmmata aga ei jäänud silma mis kaitse selleks on.
Kas Octavia 3-l sellist võimalust enam ei eksisteerigi? Või ei leia ma seda üles? |
Mõistlikum oleks lasta pesurid VCDS kaabliga ümber programmeerida. Kindlasti on Lõuna-Eestis mõni klubiline, kes on nõus selle sümboolse tasu eest ära
tegema. Saab pesurid täiesti välja lülitada või rakendumise aega pikemaks muuta. Mul küll Octavia 2, aga samuti on rakendumise aeg pikemaks muudetud
ja kui tahan tuledele vett pritsida, siis pean pesuri kangi kauem all hoidma, et tuledepesurid rakenduksid.
Enzo
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.15 07:17
|
|
|
Mis selle päris välja lülitamise mõte oleks?
Talvel, kui teed lumised-sopased, ongi peaaegu ainuke aeg, kui neid pesureid üldse vaja läheb. Läbipaistev klaas pirni ees annab märkimisväärse koguse
lisavalgust auto ette.
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.15 11:49
|
|
|
Pole kindel kas see vedelik seal tulepesuri luugi vahel ära ei külmu ja ei tööta enam see värgendus või lõhub ära.
Peaks olema küll soojendusega tulepesudüüsid aga kas ta seda klapiosa ka soojendab?
Vedelik küll külmakindel aga mingi hetk see külmakindlsu kaob ära?
|
|
|
movies85
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.15 12:50
|
|
|
Huivitav kas 3d konfiguratsiooni järgi on õige et Skoda octavia ja teiste hind kukkunud?
Teab keegi kommenteerida? Algselt oli Octavia baashind 15 690 ja nüüd 14 600 euri.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 27.10.15 21:47
|
|
|
Pole kindel kas see vedelik seal tulepesuri luugi vahel ära ei külmu ja ei tööta enam see värgendus või lõhub ära.
Peaks olema küll soojendusega tulepesudüüsid aga kas ta seda klapiosa ka soojendab?
Vedelik küll külmakindel aga mingi hetk see külmakindlsu kaob ära? |
Kui ikka korralikku talvist klaasipesu vedelikku kasutad ,ei külmu midagi kinni .
Kui ikkagi kardad ,kasuta kangemat -56 kraadist klaasipesu vedelikku mida on samuti müügil.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.15 07:15
|
|
|
Vedeliku külmakindlus ei kao iseenesest kusagile. Kui veega lahjendad, siis võib jah ära külmuda. Klappe vaevalt miski soojendab, selleks läheks liiga
palju elektrit. Kui düüse soojendatakse, siis sellepärast, et seal on väga väike ava ja külmub kergesti ära. Aknapesuril on see surve ka suht väike ja
voolikud ei ole klambriga, nii et see võib väga kergesti kinni jääda ja siis vooliku lahti lükata kusagilt. Tulepesuril surve suurem, seal pole see
soojendus nii oluline. Klappe liigutab vedeliku surve, kui need ka ära külmuvad, ei juhtu sellest midagi rohkemat, kui et selle sõidu ajal pesur ei
tööta. Kui kaitsme välja võtad, siis pead lapiga nühkima seni, kuni kaitsme tagasi oled pannud. See aga lisaks ebamugavusele kriimustab tule katteid
ka päris korralikult.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 29.10.15 12:24
|
|
|
Vedelik küll külmakindel aga mingi hetk see külmakindlsu kaob ära? |
Ma olen kogu aeg kasutanud -21 klaasipesu ja pole mul küll midagi katki külmunud ei Volvol,Nissanil ega Fordil.Vaevalt,et nüüd Skodal midagi juhtuma
peaks.Neil kõigil oli pealegi ilma soojenduseta, need tulepesuri düüsid.
Ja liaks kõigele ju talv ongi see aeg,kui neid pesureid, kõige enam vaja on.
-21 klaasipesu ei külmu ka -30-ga kõvaks jääks,vaid läheb lihtsalt pudruks.
Nii,et võta häire maha ja las kõik olla nii nagu tehasest ette nähtud.
|
|
|
Freddys
huviline
Registreerunud 04.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2020 Superb Combi 1,5 TSI 110kw
|
postitati 29.10.15 13:27
|
|
|
Lisaks on ju minu meelest veel sedapsi, et ainult päevasõidutulesid kasutades esitulesid ei pestagi.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.15 07:27
|
|
|
Jah, esitulesid pestakse ainult siis, kui lähi- või kaugtuled põlevad.
Mõningane võimalus pesuri külmumiseks siiski on, aga mitte pesuvedelik ei külmu ära, vaid väljast stange peale sattunud lumi-vesi. Katki pole nad
sellest veel läinud.
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.15 16:22
|
|
|
Krt - masin vaevalt 6500km sõitnud kui juba on mõningad pisiprobleemid tekkinud.
Esimene häda on piduritega. Aeglasel pidurdamisel (kuni 15km/h) on kuulda esipidurite juurest sellist vedru vms käginat. Mina kuulen seda - mõned
tuttavad ka aga skoda esindus ei kuulnud. Peab ilmselt teinekord ka kohale minema ja mõne meistri kuulama kutsuma.
Teine häda on juhiukse käepidemega - vahetevahel kipub link jääma lahtisesse asendisse mitte ei tule tagasi. Ilmselt tuleks pidurite kontrollis lasta
ka seda vaadata. Muidu talvel külmaga teab mis ära murdub ja jälle auto omanik süüdi....
|
|
|
J2T
huviline
Registreerunud 25.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.15 04:31
|
|
|
Ukselingile võiksid esialgu näiteks wd40-t vahele lasta, lihtsam ikka kui sellega kohe esindusse joosta.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.15 07:47
|
|
|
Krt - masin vaevalt 6500km sõitnud kui juba on mõningad pisiprobleemid tekkinud.
Esimene häda on piduritega. Aeglasel pidurdamisel (kuni 15km/h) on kuulda esipidurite juurest sellist vedru vms käginat. Mina kuulen seda - mõned
tuttavad ka aga skoda esindus ei kuulnud. Peab ilmselt teinekord ka kohale minema ja mõne meistri kuulama kutsuma.
Teine häda on juhiukse käepidemega - vahetevahel kipub link jääma lahtisesse asendisse mitte ei tule tagasi. Ilmselt tuleks pidurite kontrollis lasta
ka seda vaadata. Muidu talvel külmaga teab mis ära murdub ja jälle auto omanik süüdi.... |
selle pidurite ja kolksude kuulmisega on skoda tehnikud ja hooldemehed immuunsed juba... minuoma nagiseb ja kolksub eest ja tagant- need vennad ei
kuule midagi.
see nõuandjamees lauataga ütles, et kui midagi juhtub, siis garantii ja tehakse korda- lodoame, et see garantii siis minu kontidele ka laieneb
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13
|
postitati 16.11.15 12:44
|
|
|
Minul pläriseb suuremate pöörete juures salongi tahavaatepeegel (vahetati välja, aga ikka pläriseb) ja kundepoolne ning tagumine õhurest nagisevad
jahedapoolse ilmaga, kohati päris tüütu. Kuidas teistel muljed? Kas on ka selliseid probleeme olnud ja mis lahendusi olete leidnud?
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 16.11.15 19:58
|
|
|
Ei tea kas minu diislil midagi viga ,aga minu auto ei värise ,ega kolise kusagilt.
Võimalik ,et minu autol tehase viga
|
|
|
Freddys
huviline
Registreerunud 04.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2020 Superb Combi 1,5 TSI 110kw
|
postitati 17.11.15 10:32
|
|
|
Kas keegi saaks saata pilti/linki kuskohast täpselt kapoti alt esituld reguleerida. On olemas Service Manual, kuid seal pole konkreetset kohta
näidatud. Tegemist halogeenidega.
|
|
|
vamps
klubiliige
Registreerunud 17.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Superb MK4 4x4
|
postitati 17.11.15 17:05
|
|
|
...
ka seda vaadata. Muidu talvel külmaga teab mis ära murdub ja jälle auto omanik süüdi.... |
Mul autol oli kõrvalistuja poolse lingiga algusest peale jama, kui vale nurga all tõmmata, siis kiilus kinni. Näitasin ette ja tehti paremaks, nüüd ei
ole enam seda esinenud.
Aga nagisemisega ka mingi anomaalia, vahest eest armatuuri paremalt poolt nagu nagiseks aga ka mitte koguaeg. Mingite temperatuuride jms
kokkulangemisel vist.
Mul üks kummaline asi veel, et vahest nagu parempoolne esimene õõtsapuks vahest kägiseb. Samuti mitte koguaeg, vist pigem külmema ilma ja kuivaga ning
mitte iga ebatasasuse peal ja pigem kuskil vasakpöördel. Sellest pole muidugi kellelegi rääkinud, sest ilmselt esinduses nagunii keegi ei kuule seda
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 17 |