Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Superb 3.6 käiguvahetuse probleem (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 8162)
jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda superb 3.6 4x4

postitati 21.09.14 08:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: viiking
Aga pane Briskodasse kah see video üles ning ehk tuleb sealt mõni kasulik vihje.

Auto 100-s on ju 3,6 mootoriga Superb'e müügil küll. Las oma auto mõne sellisega kõrvuti panna või siis kohapealset niisama prooviks käima panna ja kui sealse auto mootor on vaikne mis vaikne, siis küsi uuesti, et kas sinu auto hääl on ikka OK või vaata, mis siis öeldakse.
Idee on, et kui miski on nii nagu peab, siis peaksid kõik mootorid ju olema sarnase häälega. Või on sinu autol pmst kõik (praegu) ok aga mõni jubin (nt kett või isegi pihustid?) on ikka kulunud juba aja jooksul ning teebki häält aga katki minemas pole ja siis ei saagi garantiiga välja vahetada, sest tehas saadaks esinduse kuu peale kohe ning siis kuuledki sellist juttu, mis iseenesest polegi ehk vale aga ei sisalda võibolla ka täit tõde. Vähemalt on nad seni siiski sinu probleemiga tegelenud aga kuna nad autol on muidki jubinaid pidanud vahetatama, siis ju on nüüd valulävi tasuta tööde osas kätte jõudnud ja kusagilt peab "viisakalt" eelarve koomale tõmbama.

Olen täiesti päri sinuga viiking ,aga lihtsalt hetkel on tunne selline :
Eelnevalt vahetatud jupid pole mingit kasu toonud (väidetavalt oli nendes asi )
teiseks ei oleks keeruline öelda ju milles asi ja ,et mis moodi selle korda peaks saama, Totter on see lolli mängimine ,et selline hääl on OK ,kuna töötanud 10 a. vw ja selline norm hääl.
Mitte ühtegi superbi pole ma siiani sellise häälega kuulnud (isegi auto mis on üle 300 000 sõitnud on 4 korda vaiksem hääl)

Minu silmis on rääkimine asjadele parem lahendus kui see ,et ma jooksen mööda linna erinevaid töökodasid läbi kes võiks täppi panna milles see asi on. kahjuks tasuta lõunaid ei ole seega on see juba päris kulukas teema mu bensiin-diislil ja kaalun selle masina maha müümist isegi . Bris mul kasutaja puudub ja saksakeelega väga sina peal ei ole,video vaatasin üks on neil suht sama häälega .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Blitzkrieg
klubiliige

Registreerunud 24.04.14

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1.4 TSI DSG

postitati 22.09.14 12:14 Tsiteeri

selles briskoda teemas oli lahenduseks see:

The connection between cats and exhaust is somehow become loose and produces vibrations during acceleration, which sound like a metallic clatter. The part in which the catalyst is also needs to be completely replaced. Overall, probably about 1,300 € will be due, however, are completely taken despite the expiry of the guarantee of Skoda. That is service! Stark!

jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 17:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Blitzkrieg
selles briskoda teemas oli lahenduseks see:

The connection between cats and exhaust is somehow become loose and produces vibrations during acceleration, which sound like a metallic clatter. The part in which the catalyst is also needs to be completely replaced. Overall, probably about 1,300 € will be due, however, are completely taken despite the expiry of the guarantee of Skoda. That is service! Stark!

Mul on asi vastupidine ,et pöördel on asi täiesti ok .
Tühikäigul käib see mõnus korin asjal .
Kolmap läheb masin nüüd mul siduri komplekti vahetusse(730 €) ja bensiini õhuklapp(130€) läheb ka vahetusse.

Samas on mul arvuti näitamas ,et kohe varsti vaja service teha . Oskab keegi öelda palju läks tal maksma 140 000 hooldus ?

jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

postitati 24.09.14 17:22 Tsiteeri

Nüüd sai siis sidurikomplekt ära vahetatud koos mingi nõelaga ja kadus ka mu käiguvahetuse probleem täielikult , Ptui ptui muidugi on alles esimene päev pärast remonti ,aga hetkel on asi imeline ,kui välja arvata see diisli hääl , Reedel lähen tagasi Auto100-sse ,et keegi kauem tööl olnud inimene peaks üle kaema ja mulle selgeks teha ,et see hääl on "normaalne". Eks annan teile ka teada mis saab

jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

postitati 28.09.14 13:29 Tsiteeri

Igaljuhul öeldi ja tehti mulle korralikult selgeks ,et see ongi normaalne hääl sel mootoril . Pandi 3 tk kõrvuti ja näidati ,et asi peabki selline olema .

Thom
huviline

Registreerunud 17.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 28.09.14 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jorx420
Igaljuhul öeldi ja tehti mulle korralikult selgeks ,et see ongi normaalne hääl sel mootoril . Pandi 3 tk kõrvuti ja näidati ,et asi peabki selline olema .

Kas teistel kolmkuutel oli samuti sama hääl?

jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

postitati 29.09.14 18:51 Tsiteeri

Võiks nii öelda jah .
Ühel hullem ,teisel natuke nõrgem .
Üldiselt jah sama hääl .Telefon vast võimendab seda häält vast liialt esile

viiking
klubiliige

Registreerunud 14.05.06

Kasutaja on eemal

Auto: Superb III Combi 2,0 TSI

postitati 05.10.14 17:19 Tsiteeri

Kas siis teema pandi kalevi alla või pead ikka häält jälgima ja teada andma kui nt hullemaks peaks minema?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jorx420
huviline

Registreerunud 07.04.14

Kasutaja on eemal

postitati 05.10.14 19:36 Tsiteeri

Suht nii üht koma teist . Hetkel on hääl siis sealt tuleneva jutu põhjal täiesti OK !
Eks ma muidugi kui midagi kuulen muutust torman kohe tagasi .

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]