Lehekülgi: 1 2 3 |
Krayzie
huviline
Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.9 TDI
|
postitati 14.12.05 12:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
see 10 kilo hjinnatõusu pole ju mingi probleem. Oli TM-s või autolehes alles artikkel, kus katsetati hinna tingimist kaupluses ning igal pool sai
suuremal või vähemal määral hinda alla. See, et 250k maksev auto 210-215 kiloga kätte saadi oli tavaline. Lõpuks siis nenditi, et inimene, kes auto
letihinnaga ostab, on lihtsalt kas harimatu või lasik (nagu mina )
|
hea meelega läheksin kohe poodi ja ostaks selle ajakirja kuid kahjuks on see juba letilt läinud (uus number väljas). keegi kes kauplemisega kursis või
antud artikli läbi lugenud võiks oma teadmisi teistega jagada.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 14.12.05 12:58
|
|
|
Tegemist autolehega number 186, milles artikkel:
Eksperiment. Hinnakauplemine tasub ennast ära.
See on see autoleht, mille esikaanel ilutseb Fiati suur Hummeri-hirm
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
Krayzie
huviline
Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.9 TDI
|
postitati 14.12.05 13:17
|
|
|
Tegemist autolehega number 186, milles artikkel:
Eksperiment. Hinnakauplemine tasub ennast ära.
See on see autoleht, mille esikaanel ilutseb Fiati suur Hummeri-hirm
|
ma tean mis number see on, lihtsalt seda ei müüd enam.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 19.12.05 07:54
|
|
|
Tutvusin ka ise Auto 100-ga eelmine nädal. Kuna kaassõitja ukses asetsev kõlar juba ammu ragises kahtlaselt, siis saatsin neile maili ja uurisin kas
ka selline asi garantii alla läheb. Tagasi helistati vähem kui poole tunniga ja öeldi, et kuulub küll, tulgu ma sinna ja nad vaatavad üle. Samuti
hakkas millalgi nagisema juhiukse sisemine käepide ja ka see lubati üle vaadata. Kuna töölt enne 17 kuidagi sinna ei jõua, siis sai kella 17-ks aeg
kinni pandud. See õhtu toimus siis niipalju, et kõlar praagiti välja aga kuna vahetuseks kulub ca poolteist tundi, siis paluti tagasi tulla mõni teine
päev. Rääkisime ka sellest käepidemest ja pakuti uue tellimist aga kuna ma eriti aktiivselt sellega peale ei käinud, siis nii ka asi jäi. Eelmine
reede sai käidud kõlarit vahetamas (algselt panin aja 15-ks aga kuna tööl tuli üks asi vahele, siis sain seda kenasti tunni võrra edasi lükata) ja
ühtegi pretensiooni mul küll pole, kõlar ilusti vahetatud ja töötab ka kenasti. Saadan vist täna veel maili, et kuidas ikkagi selle käepidemega jääb
ja ühtlasi saab siis ka selle Auto 100 loosikupongiga seal ära käidud
|
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.05 09:36
|
|
|
See on muidugi äärmiselt positiivne, et mailidele vastatakse. Tõstab firma mainet kohe tugevasti. Huvitav jah, et osad firmad emaili liiklust
alahindavad? Samas mina eelistan enamasti siiski suhelda just maili teel, kui telefonitsi.
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 20.12.05 06:45
|
|
|
See on muidugi äärmiselt positiivne, et mailidele vastatakse. Tõstab firma mainet kohe tugevasti. Huvitav jah, et osad firmad emaili liiklust
alahindavad? Samas mina eelistan enamasti siiski suhelda just maili teel, kui telefonitsi.
|
Päris nii see siiski pole, mailidele vastamine seisneb neil selles, et nad helistavad sulle tagasi. Eilsele mailile helistati 2 - 3 tundi peale maili
saatmist ja lõppes asi sellega, et tule näita jälle autot, siis võibolla tellime ka selle käepideme. Kuna aga mul on muudki teha kui iga väikse asja
pärast seal käia, siis leppisime kokku, et püüan asja ise esialgu parandada ja kui sellest asja ei saa, siis tellib uue.
|
|
|
|
ab
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.05 12:34
|
|
|
Käisin täna siis oma loosikupongi auhinna vastu vahetamas . Kuna mul on
kaks kätt siis saab nüüd kahe jääkaabitsaga jääd eemaldada . Siiski mingit
arvamust pole otseselt veel kujunenud, kuna suuremaid asju pole seal veel ajanud.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 17.05.07 07:35
|
|
|
www.skoda.ee uuenenud
Auto 100 koduleht on sellel nädalal lõpuks ometi viimaste muudatustega kooskõlla viidud ning
kõik müüdavad mudelid on kenasti leitavad.
Leht on tervenisti uue kujundusega ja ilus, küll aga hakkavad silma siin-seal kirjavead, eelkõige sidekriipsuga poolitatud sõnad "sisera-hutused",
"teenin-dusest" jms (vt siit). Need kirjavead võiks asjaomased inimesed
ASAP tekstist kõrvaldada, kuivõrd jätavad intelligentsele lugejale Auto100st mulje kui kirjaoskamatutest. Skoda aga teadupärast on mõeldud just
INTELLIGENTSELE ja analüüsivõimelisele inimesele
Mind isiklikult häirib ka veel tõsiasi, et lehele ei ole võimalik saada ilma 'www'-d ette toksimata. Ma olen selline mugav inime, et ei viitsi neid
sisestada, ainult äärmisel vajadusel. Samamoodi on ka raadio- ja muudest reklaamidest ära kadunud see 'www' korrutamine aadresside ees. Imelik, et
selle veebiuuendusega kaasnevalt seda lüket ära ei tehtud. Või äkki miskil mulle arusaamatul põhjusel polnd võimalik teha...
|
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.07 07:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Auto 100 koduleht on sellel nädalal lõpuks ometi viimaste muudatustega kooskõlla viidud ning
kõik müüdavad mudelid on kenasti leitavad.
Leht on tervenisti uue kujundusega ja ilus, küll aga hakkavad silma siin-seal kirjavead, eelkõige sidekriipsuga poolitatud sõnad "sisera-hutused",
"teenin-dusest" jms (vt siit). Need kirjavead võiks asjaomased inimesed
ASAP tekstist kõrvaldada, kuivõrd jätavad intelligentsele lugejale Auto100st mulje kui kirjaoskamatutest. Skoda aga teadupärast on mõeldud just
INTELLIGENTSELE ja analüüsivõimelisele inimesele
Mind isiklikult häirib ka veel tõsiasi, et lehele ei ole võimalik saada ilma 'www'-d ette toksimata. Ma olen selline mugav inime, et ei viitsi neid
sisestada, ainult äärmisel vajadusel. Samamoodi on ka raadio- ja muudest reklaamidest ära kadunud see 'www' korrutamine aadresside ees. Imelik, et
selle veebiuuendusega kaasnevalt seda lüket ära ei tehtud. Või äkki miskil mulle arusaamatul põhjusel polnd võimalik teha... |
Ma saan küll sinna ainult skoda.ee toksides. Ainus häiiv asi on see, et tehnlisi andmeid ei saa eraldi klikkida. Tegemist on minu jaoks ääretult
olulise osaga sõiduvahendist ning need võiks mugavalt menüüs väljas olla, mitte et hindu vaadates leian need pärast otsimast loobumist.
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.07 10:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: PsychoDad
Ma saan küll sinna ainult skoda.ee toksides. Ainus häiiv asi on see, et tehnlisi andmeid ei saa eraldi klikkida. Tegemist on minu jaoks ääretult
olulise osaga sõiduvahendist ning need võiks mugavalt menüüs väljas olla, mitte et hindu vaadates leian need pärast otsimast loobumist.
|
No jant - kuda sina siis saad, a mina mitte...
Internet Exploreri 6. ja 7. versiooni veebilehitsejad suunavad mu viisakalt google-sse, mis on mul default otsingumootor. Seal on esimene tulemus see
Auto100 kodukas.
See kuradimuse www on üldse üks veider asi - nt kui toksida aadressiribale ainult 'leheaadress.ee', võidakse sulle öelda, et sissepääs on keelatud.
Paned järgmisena uljalt www.leheaadress.ee ja enter, saad kenasti otsitud lehe lahti. Kahjuks ei tule mul ühtegi konkreetset veebilehte meelde, mis
niimoodi käituksid.
|
|
|
argo
klubiliige
Registreerunud 30.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi II 1.9 TDI
|
postitati 17.05.07 11:01
|
|
|
Mõni brauser üritab lihtsalt hirmus tark olla ja www ette lisada. Firefox nt. teeb url'st skoda.ee sujuvalt www.skoda.ee.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 17.05.07 11:02
|
|
|
sõltub kuidas sul domeen regatud on.. www'ga või ilma.. vist oli nii...
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 17.05.07 16:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: argo
Mõni brauser üritab lihtsalt hirmus tark olla ja www ette lisada. Firefox nt. teeb url'st skoda.ee sujuvalt www.skoda.ee. |
Opera ei nõua ka www. `d ette.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.07 11:43
|
|
|
www vajamine sõltub adminnidest. Kas nad viitsivad teha vajaliku viite domeeni nimest kindlale IP-le või jätavad ainult www viite. Kuna tänapäeval
üldiselt kasutatakse hostingut, siis sõltub see hostingufirma ja DNS teenust pakkuva firma kokkuleppest (ja ka adminnide harjumusest).
Opera on aga ise piisavalt intelligentne, et kui ilma www-ta aadress ei lahendus, siis paneb ise www ette ja proovib uuesti. Kasutajale jääb mulje, et
töötab ka ilma www-ta
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.07 12:59
|
|
|
Tea, kas siis nüüd tänu minupoolsele virinale siin foorumis või kellegi teise initsiatiivil on võimalik skoda.ee lehele saada justnimelt skoda.ee
sisse toksides - www-d enam ei ole ette tarvis
Kui nüüd veel totakad kirjavead ka tekstist kõrvaldatud saaksid, oleks ülimalt priima veebileht valmis!
|
|
|
might
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF
|
postitati 08.04.08 09:14
|
|
|
Täna unise peaga sai browseri aadressi reale toksitud sisse tavapärase www.skoda.ee asemel www.auto100.ee
Kui aken avanes, mõtlesin esimese hooga, et Skoda on vist miski üli sportliku ideeauto valmis saanud
Siis sain sotti, et tegemist hoopis Lamborghiniga
Ja lisaks Lamborghinile müüvad nüüd ka Lotust, Bentlyt ja Skodat.
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 14.11.08 12:29
|
|
|
Hei. Täna näitab A100 sünnipäeva
Palju õnne jne.... Kus kooki pakutakse
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 17.11.08 18:55
|
|
|
konfiguraator
avastasin skoda.ee lehelt konfiguraatori.
muidu tore asi ja paneb mõtted jooksma, aga esiteks miks ei ole octaviat? teiseks, miks ma moblaga seda kasutada ei saa? ja kolmandaks, mis krdi moodi
on ksenoon tuled seotud valuvelgedega?
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 17.11.08 19:21
|
|
|
Tõenäoliselt pole Octaviat sellepärast,et mudeliuuendus ju tulemas,vanad hinnad maas ja uusi pole veel üleval.
Järelikult väga niru telefon! Muud tarka ei oska kosta ja kes veel pole aru saanud,siis ma juba sünnist saati väike õelusekoll!
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 18.11.08 06:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
teiseks, miks ma moblaga seda kasutada ei saa? |
Ilmselt pead mingi plugina sinna installima (kui föön seda muidugi lubab ja suudab)
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 18.11.08 07:34
|
|
|
well, mobla on seesama vana ja päevinäinud e90, millega ma keik asjad tehtud saan. ja konfiguraatori saab lahti ka, aga neid linnukesi panna ei saa,
ei tule neid üldse nähtavale. ja no see ikke skoda probleem, mitte minu.
a nä uudishimu sai võitu ja kiirustasin kohe tööarvuti juure asja täpsemalt kaema.
tont selle moblaga nüüd, aga valuvelgede seotus ksenoonidega on küll teema, millele tahaks vastust kangeste.
|
|
|
hqs
huviline
Registreerunud 26.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,6 '07
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 18.11.08 08:41
|
|
|
Mehed, kasutake "Tulirebast".
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 18.11.08 20:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hqs
skoda lehel ka mingi küsitlus (eile vähemasti oli, täna ei ole uurinud ),
kuhu ma ka oma mõtte kirja panin selle konfiguraatori kohta - nimelt tundub see (eelmise nädala seisuga) korralikult toimivat vaid IE'ga - Opera
suutis mul kuni lisavarutuseni liikuda ja siis lihtsalt ei saa enam midagi valida, tulirebasega üritasin seda 1x katsetada, mille peale leht lihtsalt
hangus...
...masendav lihtsalt... |
Mul töötab Opera-ga ilusti.
|
|
|
hqs
huviline
Registreerunud 26.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,6 '07
|
postitati 19.11.08 07:26
|
|
|
Opera Version 9.25 endiselt kiilub kinni kohas, kus tuleb ette kast "kontrollin lisavarustuse kokkusobivust" vms. Hetkel on ta seda kontrollinud
ligi 15 minutit ja lõppu ei paista
Firefoxiga toimib nüüd minulgi täitsa korralikult
O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |