Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Avarii (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 11226)
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 04.09.07 11:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
täna üks noorsand ei pand traktorit tähele ja ligines samuti tagantpool mulle liiga ligidale, no sedapuhku küll külje päält.
nüid siis tiib nuustik ja velg ka kangeste krääsas.
a õhk püsib veel sussis sees ja trakats liigub ikka muretult.
kindlustuseski käidud ja seekord saadeti lupsti samasse kontorisse remo asjus ja mingit kurtmist läbisõidu või vanuse pärast põlnd üldse.
tea, kas peaks äkki remo üldse ää jätma, lõhnab vägisi sedamoodu, et teistele kangeste mu trakats meeldib ja tahvad keik muudkui külge lüüa.
:)

Sinu kirjatükkide lugemine siin, skodafoorumis, teeb alalõpmata hääd meelt, diesel! :D Mitte et mul suuremat sorti hää meel oleks viimatise postituse sisu üle, et vahva, et sul jälle näkkas, vaid lihtsalt sinu keelekasutus ja jutust läbikumav optimism sitemategi elujuhtumiste peale on tõeliselt kadestust väärt.

Ma nägin sind muide täna miskise ~1 paiku pääval Peterburgi teed mööda Tartumaantee suunal uhamas. Lipsasid - kaldun väegade arvama - punasetoonilise tulega (äärmisel juhul kollane võis olla) üle sellestsamusest ristmikust, midakaudu Peterburilt Pae tänavale keerata saab. Ma nimelt passisin seal enda rohelist, mis süttis sel hetkel, mil sinu saba veel ristmikult paistis. Et sul häbi hakkaks, liiklushuligaan säänne :cool:

Kus kohas sa siis selle teise tegelase enda masinale külge said meelitatud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 04.09.07 11:59 Tsiteeri

äkki on see märguanne, et peaksid vanakese mõne uuema vastu välja vahetama?! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 04.09.07 20:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex
Lipsasid - kaldun väegade arvama - punasetoonilise tulega (äärmisel juhul kollane võis olla) üle sellestsamusest ristmikust, midakaudu Peterburilt Pae tänavale keerata saab. Ma nimelt passisin seal enda rohelist, mis süttis sel hetkel, mil sinu saba veel ristmikult paistis. Et sul häbi hakkaks, liiklushuligaan säänne :cool:

reFFLex, kas sa siis ei tea, et punase ja kollase tule vahel on veel roosa tuli. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 05.09.07 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timur
kas sa siis ei tea, et punase ja kollase tule vahel on veel roosa tuli. ;)
helepunane*

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 07:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rage
Tsitaat:
Algselt postitas: Timur
kas sa siis ei tea, et punase ja kollase tule vahel on veel roosa tuli. ;)
helepunane*

Pigem siis juba oranž.

Punane ja kollane teadupärast niskese tooni segamisel kokku annavad.

Igatahes mõistan mina teravalt hukka igasuguse LE nõuete eiramise. Seda eriti tipptundide aegu, kui kuradimuse faking ajuinvaliidid PEAVAD sõitma ristmikule välja, olgugi, et on näha, et sinna nad seisma ja teistele ette jäävad.

Aga POOOHUI - ikkagi sõidavad. Ülemiste ristmiku piirkond on see, mida ma pidevalt näen, kuna kodu-töö-tee kulgeb sedamööda. Eks sama olukord ole kõikjal Tallinnas.
Vot nisukestele kuradimuse debiilikutele uhaks )/("&!#:mad:!!?=)Ā¤#%:mad:

Ֆelge nüüd, et skodalaste seas on ka selliseid, kes ristmikke tipptunnituhinas hälviku kombel kinni pargivad, sõites kollase-oranži-punase tulegagi veel välja?!?!

A mudu olen ma vana rahu ise :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 05.09.07 09:23 Tsiteeri

ehh, oli ilmselt õrnalt roosa jah.
olen süüdi.
a mudu säält toiduvedude värava ristist välja keerates jõuab sinu poolt mainitet foorini ilusti rohelisega, a kuna mul paar uimerdist jalus olivad siis läks sutsu aega.
a see vahe sääl on lage ja tühi ja heaste nähtav ja hulkuvaid jalakäijaid sääl ka ei töllerda ja siis ma tavaliselt ikke üritan rohelise lõpuga foorist läbi saada.
a seda keset risti seisma jäämist ma ikke teadlikult vägagi väldin. samuti eespool mainitet ülemiste ristis olen jäänd esimesena seisma juba laus rohelisega just et mitte pooles platsis teistel jalgu jäädaa ja siis igatsorti imbetsille paugatab ikke kahelt poolt mööda ja näitvad näppa ja muid kehaosi ja siis jäävad ise seisma ja no ...
ähh teate küll, sõjamäelt tulejad näituseks peavad teinekord mitu tsüklit niisama vahtima kuna tartu poolt tulejad nende rohelise aegu pargivad keset teed.
samas muidugi, ega põdeda ei tasu, sest lammast ei õpeta kuidagi ja äi tasu seepärast veel oma närvisi raisata.

ivarkalev
huviline

Registreerunud 03.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: SuperB Elegance

postitati 20.09.07 21:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: robert
K...t:mad:lollitavad inimest,käisin just magnetiga proovimas,muidugi plekk.Ma ei arvanud,et teeninduses niisugust jama mulle aetakse:mad:.Auto on maale toonud muidu Helkama.Mina ostsin AGR-ist.60 tuhhi oli siis ees.Siiani muidu tipp-topp,kui mitte arvestada parempoolset suunatuld,mis peegliga koos.On teine ilma mõjudest roheliseks läinud.

Mul oli ka magnetkatse tulemus ootuspärane. Kesse sulle niisugust juttu ajas selle plastmasstiiva kohta? Keskid "teadlased" kindlustusest?

Kas tänasel päeval üldse peale stangede autol suuremõõdulisi plastikust tehtud keredetaile esineb? Trabant olla olnud plastkerega ja tsiklimootoriga liikuv üksus a kuidagi ei taha uskuda, et mõnedel tänapäevastel autodel tiivad-uksed-jms oleksid plastikust.

Corvette-l on (klaasplast). Vähemalt 10 aasta eest oli.

sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0

postitati 07.01.08 14:17 Tsiteeri
auto avariiline

:mad:Täna siis jäin oma autost ilma mis on poolaastat vana.Üks takso sõitis mulle ette nii ,et mahlat kõik väljas.Kaks kuud nüüd jala mees :mad::mad:

Pole pahaaaa
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 07.01.08 14:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sckorpio
:mad:Täna siis jäin oma autost ilma mis on poolaastat vana.Üks takso sõitis mulle ette nii ,et mahlat kõik väljas.Kaks kuud nüüd jala mees :mad::mad:
kes süüdi jäi? tavaliselt taksode puhul hüppab kohe mätta alt välja ca 11 ja pool taksojuhti, kes kõik nägid, et takso sõitis õigesti, aga vata see teine osaleja valesti liikles...

kas mahlad nii väljas et maha kandmisesse.. või kaheks kuuks turgutamisele?

sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 07.01.08 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
kes süüdi jäi? tavaliselt taksode puhul hüppab kohe mätta alt välja ca 11 ja pool taksojuhti, kes kõik nägid, et takso sõitis õigesti, aga vata see teine osaleja valesti liikles...

69 aastane taksojuht oli süüdi ei andnud mulle teed.Maha kandmisesse ei tea veel aga summa tuleb korralik 70-80 eeku kui remondiks läheb(oleneb esisillast kui kõveraks see läks)

Pole pahaaaa
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 07.01.08 18:28 Tsiteeri

Ai! :o Krt ega endal ka juba päris mitu ohtlikut olukorda olnud. Inimesed üldse ei taha vasakule vaadata, kui peateele sõidavad. :mad:

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 08.01.08 07:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pakiruum
Ai! :o Krt ega endal ka juba päris mitu ohtlikut olukorda olnud. Inimesed üldse ei taha vasakule vaadata, kui peateele sõidavad. :mad:

osad ei vaatagi, enne kui signaali ei lase:mad:

Eile mingi tädi tahtis mul ka nina maha sõita - ju arvas, et pärnu mnt on kesklinna piirides kõrvaltee...

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 08.01.08 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hqs
Tsitaat:

Eile mingi tädi tahtis mul ka nina maha sõita - ju arvas, et pärnu mnt on kesklinna piirides kõrvaltee...

Signaalist ja selle kasutamisest rääkides - ise olen taband end mõttelt, kui olen sattund Euroopa keskpaiga riikidesse/linnadesse, et mida asja nad kogu aeg ühtelugu pasundavad seal liikluses - pealtnäha kõik sujub ja paanikaks poleks nagu põhjust. Meil teadupärast liikluseeskiri on säädnud paika, et pasundada tohib aint ohu korral ning niisama törtsutamine on justkui karistatav.
A ju siis on nende lääne-roopa-rahvastel temperamenti rohkem, kui meil, põhjamaalastel, olen nende pasunakoori vabanduseks endamisi mõeld.

Vot ja koom on siis nüid selle pasundamise juures see, et mina olen nii kuradi põhjamaine, et umbes 5 sekundit pärast tõsise ohuolukorra möödumist taban ma end mõttelt, et miks ma faking pasunat ei last sellele töllakale, kes oleks just äsja mulle kusagilt sisse sadand :D Garjatsije estonskije... olen mõeld siis hiljem ja pihku itsitades lubanud ennast tulevikus parandada ja kiiremini/adekvaatsemalt reageerima hakata :cool:

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 08.01.08 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: hqs
Tsitaat:

Signaalist ja selle kasutamisest rääkides - ise olen taband end mõttelt, kui olen sattund Euroopa keskpaiga riikidesse/linnadesse, et mida asja nad kogu aeg ühtelugu pasundavad seal liikluses - pealtnäha kõik sujub ja paanikaks poleks nagu põhjust. Meil teadupärast liikluseeskiri on säädnud paika, et pasundada tohib aint ohu korral ning niisama törtsutamine on justkui karistatav.
A ju siis on nende lääne-roopa-rahvastel temperamenti rohkem, kui meil, põhjamaalastel, olen nende pasunakoori vabanduseks endamisi mõeld.

Vot ja koom on siis nüid selle pasundamise juures see, et mina olen nii kuradi põhjamaine, et umbes 5 sekundit pärast tõsise ohuolukorra möödumist taban ma end mõttelt, et miks ma faking pasunat ei last sellele töllakale, kes oleks just äsja mulle kusagilt sisse sadand :D Garjatsije estonskije... olen mõeld siis hiljem ja pihku itsitades lubanud ennast tulevikus parandada ja kiiremini/adekvaatsemalt reageerima hakata :cool:

See vajab harjutamist! Ehk järsult vaja rool kuskile poole keerata, pidurid põhja ja veel samal ajal pasundada. Aga harjutamine teeb meistriks. :cool:

Siiani (õnneks) kõige ekstreemsem olukord oli järgmine: kaks rida, olin esimeses reas, minu ees sõitis auto ja vot tont teab miks otsustas ees auto minna paremale kõrval ritta ja siis järsku ümber pöörata vastas suunda. Ise jõudsin ainult pidureid vajutada ja rool järsult paremale välja. :o Siin juba ei jõua mitte kuidagi pasundada. Päris nutune oleks olnud 2 päeva vana RS puru sõita.

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 08.01.08 09:33 Tsiteeri

reFFLex, ma ise taban end tihti samalt mõttelt :D aga kuna eile ei olnud võimalik selles lumepudrus just väga kiiresti liigelda, siis jäi aega ka muudeks toiminguteks (loe:rooli taga mõtlemiseks ja selle tulemusel signaalitamiseks:D)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 13.01.08 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

69 aastane taksojuht oli süüdi ei andnud mulle teed.Maha kandmisesse ei tea veel aga summa tuleb korralik 70-80 eeku kui remondiks läheb(oleneb esisillast kui kõveraks see läks)
sain siis teada remont läheb 80000 eeku maksma

Pole pahaaaa
hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 14.01.08 08:10 Tsiteeri

täna kui tööle sõitsin oli pldiski mnt 25 maja juures üks must Ocatvia HB mingile Golfi moodi asjale tagant sisse põrutanud - tea, kas taas üks meie seast?

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 14.01.08 11:16 Tsiteeri

igaljuhul mitte mina
kuigi mul kaks musta hätsbäkki on.

creatores
huviline

Registreerunud 20.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia I Kombi

postitati 15.01.08 22:00 Tsiteeri

tundub et odomeetri kerimine ei olegi myygi otstarbex, vaid sellest rohkem kasu kindlustusega suhtlemisel avarii puhul... tuleb alati alla 50000km ees hoida:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 20.02.08 08:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

sain siis teada remont läheb 80000 eeku maksma
Reedel saan siis lõpuks auto kätte :D:D:D:D

Pole pahaaaa
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 25.02.08 19:20 Tsiteeri

Auto 100-st pidin siis täna auto kätte saama aga ülladus oodas mind seal auto oli seest tolmune,must ja mingi laste vanker oli autos mis polnud ültse minu oma ja kilomeeter ei olnud ültse see mis minul oli kui ma auto antsin oota 1,5 kuud ja siis veel see et,lausa marru ajab:mad::mad::mad::mad:

Pole pahaaaa
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 25.02.08 19:41 Tsiteeri

mind ajab tigedaks see, et milleks neil meiliaadressid üldse on, kui keegi ei vaevu meile lugema/vastama?

ka:rel
huviline

Registreerunud 05.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia Combi 1.6 Elegance '02

postitati 25.02.08 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Auto 100-st pidin siis täna auto kätte saama aga ülladus oodas mind seal auto oli seest tolmune,must ja mingi laste vanker oli autos mis polnud ültse minu oma ja kilomeeter ei olnud ültse see mis minul oli kui ma auto antsin oota 1,5 kuud ja siis veel see et,lausa marru ajab:mad::mad::mad::mad:

Kuidas asja seletati?

Kui see tõesti nii oli, siis ootaks küll kelleltki asjalikku selgitust.

Ja kui selgitus tundub ebausutav siis on ajakirjandus kindlasti sellistest asjadest huvitatud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 26.02.08 06:43 Tsiteeri

See on ju tore, käidi proovimas, et auto tehti ilusti korda ja sõidab nii, nagu vaja. Samas sai ka remondimees maalt kartulid ja lapsekäru ära toodud:mad: Aga sulle soovitaks seal a100 -s natu jämedamat häält teha, ja tõesti, kui seal ajusid ke**ima hakatakse, siis võsapets abiks: 54 54 1010.
Riisalu kontoora: 6 988 299
Ilmselt sellist reklaami nad endale ei taha!
Aga seal on teenindusjuht Paavo Rebane. Mees tundub normaalne tüüp olema, suhtle temaga, minu kisa peale sügisel reageeris mees igati positiivselt. Loodan, et saad ka ise asjad joonde aetud.
> Tel. +372 6 808 222
> Faks. +372 6 808 223
> Mob. +372 565 44 99
> e-mail: paavo.rebane@skoda.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 26.02.08 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:

Ise ju enne ütlesid, et mahlad väljas, siis järelikult vahetati radikad, aga tdi masinal ilma sõitmata ei saa mootorit nii soojaks, et ventilkad tööle hakkaksid, järelikult tehtigi proovisõit. Kas silla osasid kah vahetati? kui jah siis ka nende pärast tehti proovisõit

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.6% - SQL: 56.4%]