Lehekülgi: 1 2 3 |
Janel
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: octavia
|
postitati 12.09.07 05:36
|
|
|
no nii, nüüd siis jälle püsikaga garantiis käidud ja jääme ootama, mis saab.
|
|
|
Leif
huviline
Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Oktavia 1,9Td
|
postitati 14.09.07 18:03
|
|
|
Loodan ,et sul nüüd see püsikas pidama jääb. Sain aru ,et see vahetati garantiikorras ära... Ise olen siiani küll oma autoga väga rahul. Püsikas on
töödanud väga korektselt . Autol varsti 10 000 ees , ainuke mida ma olen autol pidanud vahetama on esimene vasak pargi pirn. Siiani arvan ,et sai
tehtud õige valik . Varem oli mul Primera siis see lagunes nii ,et igasugune rõõm sõitmisest sai otsa.
Küsin kas sul varem oli ka Skoda või sõitsid muu margiga ?
Millised varasemad kogemused autovastupidavusest.
Räägi sellest .
|
|
|
Janel
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: octavia
|
postitati 20.09.07 07:53
|
|
|
Isiklike autosid on kokku olnud 6 ja kõige rohkem probleeme on olnud olemasoleva O II-ga ja mitsubishi galandiga, aga see oli aastast 94´ja see on
aru saadav, et võib laguneda. Enne O II-te oli uus fabia ja ei saanud sellekagi nii sõita, et garantiis ei pidanud käima. Fabia oli 2005 auto, mis
minu käes sõitis 40 000 ja selle ajaga vahetati pingeregulaator ja stabika puksid.
|
|
|
hqs
huviline
Registreerunud 26.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,6 '07
|
postitati 20.09.07 08:12
|
|
|
Janel - halb karma?
O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
|
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: SuperB Elegance
|
postitati 20.09.07 20:53
|
|
|
Võtsin Skoda hea hinna-kvaliteedi suhte tõttu. Samuti on sellel mitmeid lisasid, mida ükski teine autotootja teadaolevalt ei paku. Lisaks muidugi
võimalus aastaid nautida elegantse ja mugavusterohke sõiduki mõnusid samal ajal olles teistele silmatorkamatu.
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)
|
postitati 26.09.07 11:49
|
|
|
Meeldiv välimus, sümpaatne sisemus, hea dünaamika, mõistlik hind. Loodetavasti on kvaliteetne ka.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 26.09.07 12:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: whiteRS
Meeldiv välimus, sümpaatne sisemus, hea dünaamika, mõistlik hind. Loodetavasti on kvaliteetne ka. |
Kasutajanimest võib järeldada, et sa valisid oma OII RS-i värviks valge? Sa vist siis esimene, pole kuulnud, et meite seast keski omale valget oleks
varem ostnud.
Millal kätte saad?
Miii laikii valge RS - klikk!
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)
|
postitati 26.09.07 12:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Tsitaat: | Algselt postitas: whiteRS
Meeldiv välimus, sümpaatne sisemus, hea dünaamika, mõistlik hind. Loodetavasti on kvaliteetne ka. |
Kasutajanimest võib järeldada, et sa valisid oma OII RS-i värviks valge? Sa vist siis esimene, pole kuulnud, et meite seast keski omale valget oleks
varem ostnud.
Millal kätte saad?
Miii laikii valge RS - klikk! |
44. nädal lubati Järeldad õigesti muidu Combi RS.
|
|
|
M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II, 1,6
|
postitati 27.09.07 05:19
|
|
|
Minu OII-ga selleks korraks kõik - sõitsin ise teisele autole sisse ja nii õnnetult, et auto kohe mahakandmisele
Nüüd otsin uut autot ja praegusel juhul on skoda üks neljast võimalikust variandist - Opel Vectra, Kia ceed sporty wagon, dodge caliber ja skoda
octavia.
Niisiis kõik pos./neg. emotsioonid ja soovitused seoses nende markidega on oodatud.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 27.09.07 06:49
|
|
|
vabandust aga vectra ja kaliibri võid küll rahumeeli nimekirjast välja jätta.
siidi kohta kogemus puudub, ilmselt tasub oma silmaga vaatamist ja käega katsumist.
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.07 07:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
vabandust aga vectra ja kaliibri võid küll rahumeeli nimekirjast välja jätta.
siidi kohta kogemus puudub, ilmselt tasub oma silmaga vaatamist ja käega katsumist. |
Samad sõnad. Üldiselt KIA peaks olema täiesti ok.
|
|
|
M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.07 08:21
|
|
|
Diesel ja Ivarkalev, mõni põhjendus oleks väga teretulnud
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.07 08:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M&M
Diesel ja Ivarkalev, mõni põhjendus oleks väga teretulnud |
Aega ei ole pikemalt tegeleda selle teemaga aga oma kogemus (Skoda, Kia), ajakirjandus (Kia, Caliber) ja kõhutunne (Opel, Caliber)
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 27.09.07 10:18
|
|
|
mõni tuttava tuttav omab vectrat. nemad eriti ei rõõmusta. kaliibriga aga saab kõik sulle endale selgeks kui kasvõi korra oma silmaga ligemalt näed.
sellise materjalivaliku ja koostekvaliteediga auto oleks kõva sõna olnud siis kui me asju veel rublade eest ostsime.
veelkord vabandan.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.07 10:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
kaliibriga aga saab kõik sulle endale selgeks kui kasvõi korra oma silmaga ligemalt näed. sellise materjalivaliku ja koostekvaliteediga auto oleks
kõva sõna olnud siis kui me asju veel rublade eest ostsime.
veelkord vabandan. |
Ma ühelt poolt eelarvamuslik selle Caliberi osas, samas aga olen teiste inimeste negatiivse arvamuse omale üle võtt (sattusin nägema ühte eesti
liiklus-/tehnikasaadet, kus seda riista tutvustati ja seal väga kriitikaga kokku ei hoitud).
Selleks, et saada kindlust selles, et Octavia II on jätkuvalt parim võimalik valik selle raha eest, võid ju ringi vaadata teistes tallides. Tagasi aga
oleks mõistlik pöörduda just Auto100 esindusse ning küsida müügimehelt meeliülendav hinnapakkumine.
Minu silmis arvestatava alternatiivina tundub olema Kia, mulle meeldib selle sportiivne verssija (ilmselt küll totakalt kallis) ja see
universaalkerega lahendus. Detailideni ei ole viitsind asja uurida, kuna tarvidust pole.
|
|
|
M&M
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.07 12:49
|
|
|
nii, praeguseks olemas sõidukogemus nii Dodge kui ka Kiaga. Vectraga ei hakanud sõitu tegema, piisas kohepealsest tutvumisest, et arvata see auto
valikust välja. Dodge kohta vastavad kõik siinsed kommentaarid tõele + ülimalt halb teenindus silberautos, seega ka see ei ole enam valikus. Samas Kia
oli tõeliseks üllatuseks - väga head sõiduomadused nind varustus. Igatahes piisas esimesest sõidukogemusest, et otsustada, et edasine valik toimub
Skoda ja Kia vahel.
|
|
|
sr
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 1,9TD
|
postitati 30.09.07 20:00
|
|
|
Eelmine nädalavahetus sai samuti käidud uue universaalkerega cee'di uudistamas ja ka proovisõitu tegemas ning auto üllatas tõepoolest positiivselt.
Sai proovitud nii 85 kw diislit kui 90 kw bensukat, viimane neist sisse sõitmata, seega päris adekvaatset pilti ei saanud mootorist.... samas
võrreldes OII 1,9 TDI jättis KIA diisel oluliselt nõrgema mulje ja samuti ei meeldinud cee'di roolisüsteem, mis väikestel kiirustel oli ülikergeks
muudetud.... aga ilmselt sellega harjuks ära. Aga kui ise peaks valima, siis eelistaks kindlasti OII
|
|
|
Talstar
huviline
Registreerunud 02.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI PD DSG
|
postitati 02.10.07 21:41
|
|
|
Ostan Skoda sest tundub hea auto olevat. Muidugi siin foorumis on ka päris mitmeid negatiivseid näiteid kuid loodetavasti satub mulle töötav
eksemplaar. Proovisõidul müra muidugi oli kuid ehk ei muutu see segavakas. Ja kui muutub siis peab midagi ette võtma... Peab küll mainima, et sama
raha eest saaks ka väga korraliku paar aastat vana ja mingi 50-150 tuh läbinud sõiduki kuid uus on ikka uus. Kaua sellega sõita plaanin - krt seda
teab.
|
|
|
superb
huviline
Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb V6 2,5 TDI Elegance
|
postitati 03.10.07 11:49
|
|
|
miks ostsin?
no ma ossin oma skooda ikka vihmavarju pärast, õues kallas irmsaste ja see oli kõige enam mammunat maksev vihmavari kogu viikingitemaal.
(väike superbinali)
|
|
|
Leif
huviline
Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Oktavia 1,9Td
|
postitati 05.10.07 18:00
|
|
|
Ostsin oma O-II Elegance just kõvasti uurides erinevaid mudeleid ja loomulikult vaatasin erinevaid varustusi. Palju aitab ikka see kui tead tuttavaid
kes julgevad sulle soovitada ... Lõppude lõpuks loeb see kui palju tuleb raha välja käija ja kui kaua sa kavatsed selle autoga sõita ... Minu jaoks
sai määravaks lõpuks diiisel mootoriga Oktavia , kuna on suhteliselt ekonoomne ... Algul oli küll hirmud ,et diisel on hirmus mürarikas ja selline
robustne... Sisse istudes ja esimesed kilomeetrid sõites tuli rahu maa peale tagasi ja sain aru ,et olen leidnud oma mida ma olin otsinud
Varasem auto oli küll mõõtmetelt suurem ,kuid asju mahtus vähem võrreldes praeguse skolnikuga ... Igati mõnus pereauto ...
|
|
|
gunnar
huviline
Registreerunud 05.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: O II 1,6 Mpi
|
postitati 05.10.07 18:33
|
|
|
Oleme sõitnud O II-ga 1,5 aastat. Praeguseks hetkeks 45000 sõidetud ja peale korralise teeninduse ei ole olnud tarvis rohkem raha kulutada. Kütusekulu
keskmine 6 l/100 km. Võib öelda, et teine auto juba järjest mis on ennast õigustanud.
|
|
|
Ints
klubiliige
Registreerunud 27.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Felicia GLX 1,6 ; Skoda Fabia Combi 1,6 16V
|
postitati 06.10.07 19:31
|
|
|
Esimese Skoda ostsin aastal 98,mark 120LS.Täitsa asjalik isend,ainult "süda" käis tihti kokku-lahti-kokku.2003a.mais lõpetas auto minuga
töölepingu.Siis komistasin 1,6se Felicia otsa.Sõidan siiani ,igati asjalik
isend.
|
|
|
dencu
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.9 tdi
|
postitati 12.10.07 09:18
|
|
|
Ostsin 1.9 tdi elegans skoda 2007 ,sest lihtsalt meeldis mulle.
Hind on normaalne,varustus sobilik,kutuse kuulud,mugavus, ja nii edasi.]
3 kuuga soitsin ule 6500 km ja koik on korras.
|
|
|
tom6025
klubiliige
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: OII COMBI Elegance 1,6 FSI
|
postitati 12.04.09 17:58
|
|
|
Tere kõigile !
Sai siis lare abiga (tänud !) soetatud Octavia 1,6 FSI Combi Elegance , mis oli soodukaga müügis. Müügiluupäev oli 06.03.2009.
Vabandust, et varem ei reageerinud. Esialgu täitsa rahul, võrreldes abikaasa 1,2 Fabia Junior-iga (nagu öö ja päev). Pildid veidi hiljem, kui loodus
rohelisem. Pildid teen NIKON Coolpix 80-ga, tavaline peeglikas.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.09 19:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tom6025
Pildid teen NIKON Coolpix 80-ga, tavaline peeglikas. |
Täitsa offtopic, a mitte ei saa küsimata jätta, et misse "peeglikas" tähendab?
Coolpix-seeria seebikad liigituvad minu seniste teadmiste alusel digikompaktkaamerate klassi
Aga lare on jah igate kiiduväärt vend, foorumi mootor ja süda ja joppamisi ka käppapidi A100-s sees
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |