Lehekülgi: 1 2 3 |
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 27.02.09 21:53
|
|
|
Mul töötab küll korralikult siiamaani
|
|
|
janas
huviline
Registreerunud 22.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.09 07:53
|
|
|
Hinna kohta oskab esindus täpsemalt öelda. Kuid on võimalik, et see tuleb kallim kui kohe uuele masinale tellida, seda juhul kui pole nn. valmisolekut
püsika paigalduseks
|
|
|
tvr
huviline
Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: octavia1,9tdi
|
postitati 22.03.09 06:20
|
|
|
püsika hind jääb alla kahe tuhande krooni ja välja vahetada tuleb see igal juhul kui kord juba on viga olnud.tegu on vigase lülitiga.
|
|
|
Maka
huviline
Registreerunud 03.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.09 11:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janas
Nimelt üks päev sõitsin Tallinnast Tartu poole ja Tallinnast väljasõidul tahtsin püsika peale üle minna aga teine ei lülitunud sisse. Peastasin
masina, lülitasin süüde välja. Siis hakkasin sõitma ja nüüd toimis kõik hästi. Kui aga tegin peatuse Mäos ja hakkasin uuesti Tartu poole liikuma
püsikas enam ei toiminud. Kui järmine päev tagasi sõitsin töötas kõik nagu probleemi poleks olnud.
Et kas keegi oskab öelda mis saab olla põhjuseks |
Tere
minu masinal oli sama case, käisin auto100-s ja nad tegid diagnostika sellepeale, ning avastasid vigasid sellega seoses, seega vahetati see mul
garantii korras välja. (sama diagnostikaga tuli ka välja et originaal mp3 mängija andis erroreid diagnostikas ja seegi vahetati välja)
|
|
|
jato
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW
|
postitati 24.03.09 19:43
|
|
|
Püsikas peal ja hind jäi isegi alla 1500.- krooni Ambientil.
Soovitan soojalt kes pikemaid otsi sõidavad.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.09 07:18
|
|
|
Eile koju sõites ei toiminud endal püsikiirusehoidja. Panin Cancel peale, siis Offi ja tagasi. Vajutasin mitmeid kordi aga ei midagi. Täna jälle
funkas. Kahtlane.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 15.05.09 13:44
|
|
|
püsikas
mul sama case oli üks päev, aitas see kui korraks süüte välja keerasin. Muidu nagu töötab veatult aga kui on vaja tihedalt seda näppida, siis kipub
lolliks minema.
|
|
|
Zut
huviline
Registreerunud 03.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: OII RS TFSI
|
postitati 15.05.09 14:36
|
|
|
Võibolla on see featuur, mitte viga. Et inimesed ei muutuks liiga laisaks
Ise kasutan ka väga palju- isegi linnas kruiisides. Aga õnneks pole veel selliseid vigasid kohanud (ptüi3x).
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 15.05.09 21:18
|
|
|
Paistab, et kiirusehoidik on Skoda üks tüüpvigadest. Viimastel nädalatel on häda välja löönud RS-l, varasemast on sama kogemus ka Superbiga.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 18.05.09 06:45
|
|
|
mul aegajalt parempoolne aknaklaas peksab segast.. juhi ukse nuppudest tahan seda kinni lasta, siis tee nõksu üles ja jookseb alla välja.. vahest
õnnestub lõpuks üles saada.. aga seisma jäämine ja süüte välja keeramine on siiani kõige kindlam moodus olnud..
|
|
|
janas
huviline
Registreerunud 22.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.09 10:55
|
|
|
Mul saab varsti püsikiirusehoidja vahetusest aasta. Uuega pole veel probleeme olnud ja loodan et ei tule ka.
|
|
|
awd
huviline
Registreerunud 05.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.09 20:53
|
|
|
kui püsikiirusehoidja hakkab uuesti tööle kui paned mootorid seisma ja uuesti käima, see viitab sellele et lüliti kontaktid on määrdunud.
võtad lahti, puhastad kontaktid piiritusega ja paned tagasi.
http://vwfanatic.dk/Tips/Golf5GRA.html
kandke 1500 krooni minu arveldusarvele
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.09 04:57
|
|
|
tuksis
Mul nüüd juba üldse ei tööta enam, ju see süüte sisse/välja keeramine oli vahepealne etapp Aga kuna auto on kasutatud ja minu käes olnud kohe varsti pool aastat, siis loomulikult olen mina püsika tuksi
keeranud. Igatahes tundub et skoda vendadel on kibe müügi aeg, igatahes meilidele ei vastata, tuleb kurja näoga kohale minna ja lasta ära vahetada.
|
|
|
janas
huviline
Registreerunud 22.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.09.09 20:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: awd
kui püsikiirusehoidja hakkab uuesti tööle kui paned mootorid seisma ja uuesti käima, see viitab sellele et lüliti kontaktid on määrdunud.
kandke 1500 krooni minu arveldusarvele |
Garantii autol seda naljalt ei teeks
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 21.09.09 18:45
|
|
|
kontaktid mustad.
kustutuskumm ja awd link abiks
hannes
|
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.09 18:20
|
|
|
töötab jälle
Nüüd mul jälle püsikas töötab. Tundub et ikkagi mõjutab selle töötamist rehvide kulumisaste. Suvekummidega, mis olid ostes all ja sügiseks suhtelised
siledad, püsikas alguses töötas, siis töötas kohati ja lõpuks ei töödanud üldse. Olin arvestanud juba et kevadel hooldusesse minnes, lasen püsika
korda teha, kuid suur oli mu üllatus, talvekummide alla pannes hakkas püsikas ka tööle ja nüüd juba 2 nädalat töötab laitmatult. Ühetgi muud
mõistliku selgitust ma sellel ei oska anda, loodame et ka jääb nüüd tööle.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 07.11.09 18:59
|
|
|
Huvitav,mismoodi oskab püsikiirushoidja ära arvata,et rehvid ära vahetasid? Piilus kõrvalt? Ainukesena suudab osa autodest ära arvata,kui rehvi läbimõõt oluliselt ühel-kahel rehvil ootamatult väheneb. Kas
rehvirõhuandur peal? Ma kahjuks ei tea, kas rehvirõhuandur ja püsikiirushoidja saavad ja peavad koostööd tegema.?
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.09 07:31
|
|
|
Kusjuures ei ole rehviandurit peal, kui sa suudad mjulle mõistlikuma selgituse asjale anda, siis oleks väga tänulik
Rehvimõõtudest niipalju et natuke rehvi mõõdud muutusid kuid velje diameeter jäi samaks.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 28.04.10 07:21
|
|
|
Mõistlik vastus on temperatuuri muutus. Viimane mõjub pea kõikide ainete paisumis ja elektri juhtivus omadustele + sinu puhul on ilmselt mängus
väsimatu näpuke.
Tegu on kangi on/off lüliti kontaktide veaga.
Sa ilmselt otsustasid pärast rehvide vahetust seda edasi tagasi nõksutada tublisti
Kogu rehvirõhu andurlus, püsikiirushoidlus jne jne töötab ABS kaudu. Vähemalt loogika kohaselt. Auto ei tea reaalsest kiirusest tegelikult mitte
muhvigi, tema jaoks on lihtsalt jada numbreid, mida ta inimese poolt sätestatud parameetritele vastavalt tõlgendab.
Püsikiirushoidja lihtsalt reageerib gaasiga auto rataste pöörlemis kiirusele, võttes aluseks sätestatud pöörete arvu mingis ajahetkes. Kui pöörlemine
väheneb, lisab tüüp gaasi, kui suureneb, siis vähendab. Seda, kas su kiirus on 50 km/h või 200 km/h teda tegelikult ei huvita va. juht, et alla oli
vist 20 ta lihtsalt ei käivitu. Ilmselt on rataste pöörlemissagedus adekvaatseks mõõtmiseks ja reageerimiseks lihtsalt liiga väike.
Kiirus pole üldse oluline, oluline on pöörlemis sagedus vastavalt ajahetkele.
Seda, et su ratas teeb nüüd 1,00001 pööret endise 1 asemel ei tea abs, spidomeeter ega ka muud vidinad.
Rehvirõhu andur pole midagi muud kui mingi ratta pöörlemis sageduse järsk suurenemine läbimõõdu vähenemise tõttu. Päris rõhule baseeruvad andurid on
ilmselt vaid armee käsutuses olevatel autodel ja mõnel üksikul relval - oli vist toyota länkaril kui õigesti mäletan.
Muide sul on pardaarvutis suisa võimalus -10 km/h teha spidomeetrile
Kõik need ebsid, absid, pubsid jne jne baseeruvad rataste pöörlemis sagedusele. Kogu see süsteem on tegelikult lihtne. Ainus reaalselt keerukas asi on
panna need abid käituma erinevates olukordades adekvaatselt. Ehk siis näiteks kiirusel 100 6-s käik tuleb ebs panna teisiti käituma kui 2 käik ja 40
km/h.
hannes
|
|
|
|
antsohh
huviline
Registreerunud 04.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.10 12:34
|
|
|
tere! Olen kahh nüüdsest Octavia II omanik, 1,9 TDI, sama jama püsikaga. Aga mul Valgast Tartu sõites võttis auto ise püsika maha, jätsin auto seisma
ja käivitasin uuesti, siis töötas jälle ning enne Tartut võttis auto ise jällegi püsika maha, nüüd ei tööta enam. Ei tea kas siis viga võib
kontaktidest olla! Tänan vastuse eest ette!
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.10 08:52
|
|
|
Mina lasin endal viimases hoolduses kangi ära vahetada(2000 kr kopikatega) ja rõõmu oli ainult üheks õhtuks. Järgmisel visiidil juba avastati et viga
on ikka kuskil juhtmetes ja vaja diagnosti teha. Raha oskavad nad küsida ja klienti jooksutada aga et ühe asja korralikult ära teeks seda pole ma veel
kogenud
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 05.08.10 16:07
|
|
|
Kas pole mite nii, et kui autoesindus paneb valediagnoosi ja vahetab ilmaaegu osi, siis käib see nende endi kuludega. Ma ei näe põhjust,miks peaks
klient maksma kinni autoesinduse ebakompetentsuse. Või olen ehk liialt sinisilmne?
|
|
|
|
M8DSwordfish
klubiliige
Registreerunud 10.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline’20, Kodiaq RS ‘23, Rapid Spaceback '14.
|
postitati 06.08.10 05:33
|
|
|
Heheee Ma arvan, et ikka natukene oled küll (Suslik vabanda, ei midagi
isiklikku). Ega nad siis (teeninduse mehed) oma ebakompetentsust ja valediagnoose loosungite lehvitades afiseerima ei tule. Kergem on ju ikka öelda,
detail oli/on vigane. Kuigi see on nagu suhtumise küsimus (ja mitte ainult teeninduste poolne). Härra Susliku eeltoodud seisukoht on loomulikult 100%
õige... kahjuks väga paljud teenindusasutused (jutt ei ole Auto 100-st) niimoodi ei käitu... Kasumi teenimise nimel on klient juba ammu unustusse
kippunud vajuma.
|
|
|
antsohh
huviline
Registreerunud 04.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.10 17:59
|
|
|
nii et siis diagnossi laks tuleks läbi teha, suht ebamugav sõeluda kaameratega teel !
|
|
|
duplex
huviline
Registreerunud 16.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Passat Variant Comfortline 1.6TDI
|
postitati 13.08.10 23:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: awd
kandke 1500 krooni minu arveldusarvele |
Pikemad sõidud eesti ühest otsast teise ajasid harja ikka üsna punaseks kui suurem osa teest tuli lapata pedaale. Selle manuaali järgi vähem kui 10
minutit ja kiirusehoidja töötab nagu uus
2 aastat Aasta Auto hoolduses olen maininud antud probleemi ja ikka leiti, et kui hetkel töötab siis töötab igavesti... Samas arvete kohapealt ei
koonerdata!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |