Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26  27  ..  32
Autor:
Pealkiri: Uus Superb (Vastuseid: 785 | Vaatamisi: 113929)
markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW

postitati 03.12.15 13:12 Tsiteeri

Kas 92kw lahjaks ei jää? Lihtsalt omal kogemus 103kw Octavia ja 92kw Jettaga ning Jetta oli maantee möödasõitudel lahja. Superbil kaotab selline mootor küll sõidurõõmu ära

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mein
huviline

Registreerunud 26.11.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Rapid

postitati 03.12.15 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: markus
Kas 92kw lahjaks ei jää? Lihtsalt omal kogemus 103kw Octavia ja 92kw Jettaga ning Jetta oli maantee möödasõitudel lahja. Superbil kaotab selline mootor küll sõidurõõmu ära

No ma ei tea. Praegu Rapid 77kW ja täismass 1725 ehk 1kW 22,4kg kohta. 92kW Superbiga peab 1kW 20,9kg liigutama. Seega oleks see 92kW Superb oluliselt kiirem pill kui mu praegune Rapid (mis mu meelest lippab ka päris hästi).

markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

postitati 03.12.15 18:34 Tsiteeri

Ainult mass ei mängi rolli, lauppind ja tuuletakistus on olulised. Aga eks kiirusomadused on alati maitse asi. Minu jaoks lahja, sinu jaoks võibolla paras

J2T
huviline

Registreerunud 25.02.15

Kasutaja on eemal

postitati 04.12.15 02:33 Tsiteeri

Möödasõidul on ikkagi vääne see mis edasi aitab.

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 04.12.15 07:25 Tsiteeri

Väänet on võimalik käigukastiga juurde tekitada, võimsust mitte.

kkaurkk
huviline

Registreerunud 12.06.15

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Fabia Combi 1.2 TSI

postitati 04.12.15 10:01 Tsiteeri

Kas vääne pole siiski mootori karakteristik?

Octavianus
huviline

Registreerunud 25.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb III 2015 280HP Elegance

postitati 04.12.15 10:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kkaurkk
Kas vääne pole siiski mootori karakteristik?

Jah, kuid AINULT moto karakteristik oleks ta lineaarse elektrimootori puhul. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kkaurkk
huviline

Registreerunud 12.06.15

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Fabia Combi 1.2 TSI

postitati 04.12.15 11:45 Tsiteeri

Octavia tehniliste andmete rida - "Suurim pöördemoment, Nm, 1/min puhul" Kus siin on ära näidatud mis käigu puhul? Kui nüüd käigud oleksid mängus, siis peaks ju ka iga käigu puhul näitama väärtuse.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 04.12.15 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kkaurkk
Octavia tehniliste andmete rida - "Suurim pöördemoment, Nm, 1/min puhul" Kus siin on ära näidatud mis käigu puhul? Kui nüüd käigud oleksid mängus, siis peaks ju ka iga käigu puhul näitama väärtuse.

Tehnilistes andmetes on ikka puhtalt mootori väände moment ,
mitte mõõdetuna rattast.

Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 04.12.15 18:48 Tsiteeri

Eeldaks nagu ka, et tehnilistes andmetes ikkagi mootori enda võimsus ja pöördemoment. Muidu võib tekkida mõnedes maades kus automaks, probleeme, sest kui paned muud mõõtu rehvid alla, siis näitajad muutuvad ja võiks ka potentsiaalselt muutuda maksusumma. :)

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 07.12.15 07:31 Tsiteeri

Autot kiirendab ikka see, mis rattasse jõuab. Selle aimamiseks näidatakse tehnilistes andmetes erinevate käikude ülekandearvusid ja rehvi mõõte. See, et aeglasema käiguga kiirendab paremini, ei tohiks ju kellelegi üllatus olla.

mein
huviline

Registreerunud 26.11.14

Kasutaja on eemal

postitati 07.12.15 15:06 Tsiteeri

10-11 postitust teemal, tõmbab, ei tõmba, väänab, ei vääna, pluss käigukast sinna otsa.
Lisan siia lingi kus on see kõik lihtsalt ja põhjalikult kirja pandud. http://www.tqhq.ee/dir.php?id=30

markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

postitati 09.12.15 12:58 Tsiteeri

Sai ka eile huvist käidud uut Superbi vaatamas. Väliselt ilus auto, aga salong ei meeldinud. Kuidagi odava mulje jättis miskipärast, ei kandnud nagu välist soliidsust välja. Mudeliks vist siis Elegance, nahk/alcantara jne. Kuidagi liigpüüdlikult oleks nagu kontsern üritanud Passati konkurenti tagasi hoida.
Ärge nüüd mutta tampige, see lihtsalt minu arvamus. ;)

mein
huviline

Registreerunud 26.11.14

Kasutaja on eemal

postitati 09.12.15 15:08 Tsiteeri

Ma ei tea ühtki autot mille baashind on alla 20k ja salong oleks midagi enamat kui odav plastik.

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 10.12.15 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai ka eile huvist käidud uut Superbi vaatamas. Väliselt ilus auto, aga salong ei meeldinud. Kuidagi odava mulje jättis miskipärast, ei kandnud nagu välist soliidsust välja. Mudeliks vist siis Elegance, nahk/alcantara jne. Kuidagi liigpüüdlikult oleks nagu kontsern üritanud Passati konkurenti tagasi hoida.

Mul sama arvamus.Lisaks veel seda,et on liiga sarnane Octavia sisule.Oleks võinud veidi teistsugusem olla.Ma arvan,et mõni asjatundmatum ei tee vahet isegi.

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Sportline

postitati 10.12.15 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urmas66
Tsitaat:

Mul sama arvamus.Lisaks veel seda,et on liiga sarnane Octavia sisule.Oleks võinud veidi teistsugusem olla.Ma arvan,et mõni asjatundmatum ei tee vahet isegi.

Eelkõnelejatega samal arvamusel. Eriti palju minu Octaviast ei erinenud.
Enne uue mudeli välja tulekut üles haibitud täiesti uut kontseptsiooni ma ei leidnud.
Aga iseenesest on uus ning moodne isend ikkagi väga ilus ja soliidne mudel! :cool:

www.golfikaubad.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ets
huviline

Registreerunud 22.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 10.12.15 12:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Sarnane on küll, kuid isegi salongist on tunda, et ikka päris erinevad autod.... juba tänu laiemale keskkonsoolile on "isasema" auto tunne.
Täpselt sama paralleeli võib ka ju tuua uus Fabia vs Octavia, et äkki on Octavia Fabiale liialt sarnane salongist - mida ta ka on :)

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 11.12.15 09:47 Tsiteeri

Kõik mis on keskkonsoolis ülevalt kuni käigukangini on täpselt sama ,mis minu Scoutis.Samuti on 100% sama rool,seal ümber olevad asjad ja näidiku plokk põhimõtteliselt sama väga väikese erinevusega.Väga sarnane on ka prillihoidja,salongi peegel ja salongi valgustuse paneel üldse.
Käigukang on ka ilmselt sama.Erinevus on lülitites käigukangi ümber ja sealt tahapoole.Keskonsool on jah tiba laiem.
Ma arvan,et see puutetundlik ekraan on mõõtudelt ka ilmselt sama 6,5",kuigi pole mõõtmas käinud.

markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

postitati 11.12.15 11:49 Tsiteeri

Eks see häda on ka VW-l, Polost kuni Transporterini kohtad sama rooli, nuppe, kliimaplokke jne. Aga vähemalt armauurlauad on erineva kujundusega, Skodal kuidagi liigsarnased. Maitseasi aga minu arust näeb see 6,5 tolline ekraan nii Superbis kui Passatis mannetu välja

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Sportline

postitati 27.01.16 08:42 Tsiteeri

Palju õnne kõigile uue Superbi omanikele!
Teie auto on tunnistatud 2016 aasta parimaks!

http://f.pmo.ee/f/2016/01/27/4907605t100hfee1.jpg

www.golfikaubad.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 27.01.16 10:04 Tsiteeri

Tore muidugi, loodame, et auto osutub ka päriselt kasutades oma tiitli vääriliseks.

See aasta oli konkurss muidugi omapärane, valikus oli 3 linnamaasturit ja 3 suurt sõiduautot. Oleme vist jõudmas 5 rikkama riigi hulka, väikeautod ei ole üldse mingi teema enam :P

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 27.01.16 14:56 Tsiteeri

See eesti parima auto valimine on ju tegelikult üks suur naljanumber .
5 naist ja 6 meest avaldasid lihtsalt oma arvamust ,vaevalt nad kõik isegi selle auto roolis on istunud .
Aga meie vaeses riigis polegi kohapeal päris õigeid autosid mida nad võrrelda saaksid,ning valik käibki säästukate vahel.

rasmuskarpa
huviline

Registreerunud 06.02.16

Kasutaja on eemal

postitati 06.02.16 13:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ranx
See eesti parima auto valimine on ju tegelikult üks suur naljanumber .
5 naist ja 6 meest avaldasid lihtsalt oma arvamust ,vaevalt nad kõik isegi selle auto roolis on istunud .
Aga meie vaeses riigis polegi kohapeal päris õigeid autosid mida nad võrrelda saaksid,ning valik käibki säästukate vahel.

Nii on küll tegelt jah

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

postitati 07.02.16 09:32 Tsiteeri

Selle uue XC90 hinnad algavad ikka 51200.- meil eestis ja mitte palju lisades saab päris hea varustusega auto.Sa nimetad siin ülemise piiri,mis ei ole just levinuim varaint, mida ostetakse.Samas selle raha eest on seal juba autot väga palju ja on tõesti hea auto.
Uus Superb on minu jaoks kerge pettumus,sest meenutab liialt Octaviat.Nagu oleks suuremaks tehtud Octavia.Eriti just salong on liiga sarnane.

taneltag
huviline

Registreerunud 21.05.12

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra280, 2014

postitati 07.02.16 12:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Selle uue XC90 hinnad algavad ikka 51200.- meil eestis ja mitte palju lisades saab päris hea varustusega auto.Sa nimetad siin ülemise piiri,mis ei ole just levinuim varaint, mida ostetakse.Samas selle raha eest on seal juba autot väga palju ja on tõesti hea auto.
Uus Superb on minu jaoks kerge pettumus,sest meenutab liialt Octaviat.Nagu oleks suuremaks tehtud Octavia.Eriti just salong on liiga sarnane.

Siis peaks iga autotootja autod suur pettumus olema, kuna kõigil on mudelirivis olevad tooted üksteisega küllaltki sarnased - Audi, bmw, Mersu jne. Millegipärast arvan ka seda, et 51200 pole enamike eestlaste jaoks samuti tavapärane summa, mille eest autot soetatakse.

Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26  27  ..  32
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]