Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13
|
postitati 15.02.15 17:34
|
|
|
Natuke siis teemasse ka.
Reedel oli mahti auto sellest talvisest sopast korraks puhtaks pesta. Tegin ka mõned õhtused klõpsud oma mobiiliga. Olen siiani autoga väga rahul.
|
|
|
|
outlaw
huviline
Registreerunud 03.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 4x4, Octavia III DSG
|
postitati 15.02.15 19:49
|
|
|
kuidas 18" veljega talvel sõita on kah?
350 Nm
|
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 09.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.15 20:39
|
|
|
Natukene oleks võinud valgust rohkem olla, siis oleks autot rohkem näha
Ma ei saa ainult sellest aru miks Skoda ei võinud octaviale suunatuld ja tagurdus tuled ledi peale teha.
Muidu on tagant ja eest väga ülbe aga siis kui suuna sisse paned siis tavaline hõõgniidiga pirn.
Kas su auto on tavavedrustusega või on sul madaldus ka ?
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.15 08:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: outlaw
kuidas 18" veljega talvel sõita on kah? |
Alguses oli natuke harjumatu, aga nüüd olen ära harjunud ja enam ei pane tähelegi. Eks ta igasuguseid konarusi ja auke rohkem "ära loeb", aga samas,
praeguses teede olukorras on see vist isegi hea, et ei taha väga kiiresti auklikel teedel sõita.
Isiklikult oleksin ma talverehvid pannud väiksema velje peale (nt 16''), aga hetkel valikut polnud ja lamellid iseenesest on päris head ja vaiksed.
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.15 08:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tarmo_j
Natukene oleks võinud valgust rohkem olla, siis oleks autot rohkem näha
Ma ei saa ainult sellest aru miks Skoda ei võinud octaviale suunatuld ja tagurdus tuled ledi peale teha.
Muidu on tagant ja eest väga ülbe aga siis kui suuna sisse paned siis tavaline hõõgniidiga pirn.
Kas su auto on tavavedrustusega või on sul madaldus ka ? |
Mis teha - selleks ajaks, kui auto pestud sai, oli väljas juba pime ja järgmiseks päevaks auto taas sopane.
Vedrustus on ikka tavaline, madaldust ei ole õnneks. Siis vist ei saaks üldse sõita nende velgedega.
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 16.02.15 13:47
|
|
|
Octavia 3-le sobivad 17,18 väga hästi ,jätkem need 16 tollised ford focuse meestele
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.15 18:10
|
|
|
Kusjuures, kõige parem on see, et Mitsu, millega ma enne Skodat sõitsin, veeres 13'' talveplekkidel.
|
|
|
|
mein
huviline
Registreerunud 26.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Rapid
|
postitati 16.02.15 18:43
|
|
|
No mu vanal hondal olid ka talvekad 13 tollistel. 14 tollised suvekad on siiani keldris.
Aga rapidil on mõlemad 15. Talvekad plekkidel ja suvekad valudel (tehase originaalid). Tegelikult olen paar korda mõelnud, et äkki annaks kuidagi
kombineerida et äkki saaks need 15 tollised suuremate vastu vahetada. Vaheraha maksaks kinni jne. muidugi.
Vaatasin et kui pappi oleks, siis võiks lausa sellised osta http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=856911
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.15 13:48
|
|
|
Muuseas ega autotööstus niisama ei ole läinud järjest suurmale veljele ,ning madalamale rehviprofiilile .
Need on seotud turvalisusega , mida madalam rehviprofiil ,seda väiksem tõenäosus rehvi purunemisel üle katuse keerata .
Samamoodi nagu surutakse autotootjatele keskonna säästlikust peale ,on ka turvalisusega .
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 18.02.15 08:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Muuseas ega autotööstus niisama ei ole läinud järjest suurmale veljele ,ning madalamale rehviprofiilile .
Need on seotud turvalisusega , mida madalam rehviprofiil ,seda väiksem tõenäosus rehvi purunemisel üle katuse keerata .
Samamoodi nagu surutakse autotootjatele keskonna säästlikust peale ,on ka turvalisusega . |
Oot, ma ei saa siin aru kus on turvalisus? Mida madalama profiiliga rehv, seda suurem on purunemise tõenäosus. Kus on siin loogika?
Pealegi teevad Eesti teeehitajad/projekteerijad kõik selleks, et auto teelt välja sõites üle katuse käiks või siis maksimaalselt ära lõhutaks. Vaadake
neid teed ääristavaid tanki tõkke kraave. Need on juba ka linnatänavate äärde tekkimas.
See niinimetatud euroametnike pastakast välja imetud "keskkonna säästlikkus" ei kannata kah juba ammu mingit kriitikat ja hakkab reaalsest elust
väga võõranduma.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.15 13:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Enrico
Samamoodi nagu surutakse autotootjatele keskonna säästlikust peale ,on ka turvalisusega . |
Oot, ma ei saa siin aru kus on turvalisus? Mida madalama profiiliga rehv, seda suurem on purunemise tõenäosus. Kus on siin loogika?
Pealegi teevad Eesti teeehitajad/projekteerijad kõik selleks, et auto teelt välja sõites üle katuse käiks või siis maksimaalselt ära lõhutaks. Vaadake
neid teed ääristavaid tanki tõkke kraave. Need on juba ka linnatänavate äärde tekkimas.
See niinimetatud euroametnike pastakast välja imetud "keskkonna säästlikkus" ei kannata kah juba ammu mingit kriitikat ja hakkab reaalsest elust
väga võõranduma. |
Loe mu postitus korra uuest läbi !
Kui puruneb madala profiiliga rehv ,kaldub auto vähem ,ning rataste pöörlemise erinevus on väiksem ,seega tõenäosus üle katuse lennata on väiksem
.
See kas kergemini puruneb madalama profiiliga ,või kõrgema profiiliga rehv ,sellest polnud juttu.
|
|
|
Anttike
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 4x4 1,8TSI
|
postitati 18.02.15 15:58
|
|
|
no kuulge, rehvi purunemisel üle katuse keerata... võib olla kusagil saksa kiirteel kiirustel üle 150 km/h. Meil on pehmema sõidu ja veermiku
hoidmise nimel ikka vajalik mõistlikum rehvikõrgus valida. Mina olen ka oma uute autode ostmisel jälginud rehvi profiili ja kui standardis on
tavalisel sõiduautol ikka 17 ja 18 tolli, siis olen numbri võrra väiksemad võtnud. Müügimehed vaatavad küll imelikult.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.15 16:20
|
|
|
Autotootjale on etteantud nõuded ,ükski autotootja ei hakka eraldi eesti tingimustele autot projekteerima ,seega peab ta vastama ka saksamaa
kiirustele ,nii lihtne see ongi kahjuks.
Kuna olen ise veidike autotööstuses osalenud ,siis tean et sarnaseid nõudeid on veel mustmiljon ,eriti veel kui tegemist on seeriatootmisega .
Kes sooviks et eesti turu jaoks hakatakse piirajatega autosid müüma ,nagu algajate mottoratturite A1 kategooria.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.15 07:31
|
|
|
Ka mina olen alati valinud võimaluse korral väiksema numbri.
1) on see rehv odavam
2) on meie kuumaastiku suhtes kannatlikum
3) ei purune nii kergelt
4) on vaiksem
5) on tagasihoidlikuma välimusega
6) ja palju muid häid omadusi...
Euronõuetest ja standarditest .. need on pügalad mille taha pugedes on hea kliendilt rohkem raha välja pressida.
Kui neist mööda vaadata, siis sõidab auto ikka jätkuvalt edasi kuigi palju odavamalt.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.15 13:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Enrico
Ka mina olen alati valinud võimaluse korral väiksema numbri.
1) on see rehv odavam
2) on meie kuumaastiku suhtes kannatlikum
3) ei purune nii kergelt
4) on vaiksem
5) on tagasihoidlikuma välimusega
6) ja palju muid häid omadusi...
Euronõuetest ja standarditest .. need on pügalad mille taha pugedes on hea kliendilt rohkem raha välja pressida.
Kui neist mööda vaadata, siis sõidab auto ikka jätkuvalt edasi kuigi palju odavamalt. |
Kõigil pole nii head autot kui sinul Näe mina ei saa ka parima tahtmise
juures alla 17 tolli alla keerata ,lihtsalt ei mahu.
|
|
|
kempi
klubiliige
Registreerunud 06.12.13
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 1.8 TSI DSG
|
postitati 19.02.15 13:24
|
|
|
Topid siis nii suuri telliseid ketaste ümber :-D
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.15 14:18
|
|
|
Lihtsalt piduri kettad on samasuured ,kui ford fookuse rattad
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.15 07:06
|
|
|
Küsin laiemalt lugejaskonnalt korra oma auto teemas ka nõu. Muidu olen autoga väga rahul ja salong on ikka Mitsubishi Lanceriga (1992) võrreldes
väga-väga vaikne. Aga seda enam on iga pisiasi kuulda. Kuskil kõrvalistuja pool polstris on augulisemates teelõikudes kuulda vaikset naginat. Kas
kellelgi on ideid, mis seal nagiseda võib (tüüpviga?) ja kuidas selle vastu võidelda? Kas peaks polstri lahti kiskuma?
|
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.15 07:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tanel_P
Küsin laiemalt lugejaskonnalt korra oma auto teemas ka nõu. Muidu olen autoga väga rahul ja salong on ikka Mitsubishi Lanceriga (1992) võrreldes
väga-väga vaikne. Aga seda enam on iga pisiasi kuulda. Kuskil kõrvalistuja pool polstris on augulisemates teelõikudes kuulda vaikset naginat. Kas
kellelgi on ideid, mis seal nagiseda võib (tüüpviga?) ja kuidas selle vastu võidelda? Kas peaks polstri lahti kiskuma? |
Skodade "häda" on läbi aegade olnud nagin, mida tekitavad uste tihendid, kui ebaühtlasel pinnal kere läbi panduma hakkab. Abi on siin olnud
tihendite silikoonimisest. Võimalik, et Sinu auto teeb sama naginat ja pärineb see hoopist ukse juurest. Lase kõrvalistujal kuulata ja nagina allikat
leida.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
komtuur
huviline
Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf
|
postitati 20.02.15 08:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tanel_P
kellelgi on ideid, mis seal nagiseda võib (tüüpviga?) ja kuidas selle vastu võidelda? Kas peaks polstri lahti kiskuma? |
Ma olen avastanud, et väga tobedalt nagiseb/teeb häält turvavöö hoidik, see üles-alla sõitev osa, ka miskipärast ainult kõrvaistuja poolne aga kuna
ainult väga ebatasasel teel nö raputades siis niipalju ei häiri veel, et oleks üritanud midagi ette võtta.
|
|
|
|
alarallin
huviline
Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Fiesta ST 210HP
|
postitati 20.02.15 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: komtuur
Ma olen avastanud, et väga tobedalt nagiseb/teeb häält turvavöö hoidik, see üles-alla sõitev osa, ka miskipärast ainult kõrvaistuja poolne aga kuna
ainult väga ebatasasel teel nö raputades siis niipalju ei häiri veel, et oleks üritanud midagi ette võtta. |
Ma panin kõrvalistuja b-piilari külge vildist padja, mille leidsin toidupoest. Oli selline kandiline ja umbes peopesa suurune tükk. Nüüd hea ja vaikne
üksi sõita - turvavöö ei kolise enam vastu kõva plasti. Võibolla mõnele on see lahendus veidike "porr" aga vähemalt töötab.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.15 13:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cosmic
Lihtsalt piduri kettad on samasuured ,kui ford fookuse rattad
|
Tundub, et ford focus ei kuulu vist Su lemmikute hulka (aga lihtsalt
infoks, et minu fookuse kettad on suuremad RS-i omadest) |
See fookuse asi on jah rohkem saksa nali
Ise olen sõitnud paar aastat vana focus rs-iga ,ning tean ju tegelikult kui hästi suudab esiveoline Focus RS jõu maha panna ,enamus tootjaid pole seda
siiani suutnud.
(originaalis peaks focus st esiketas olema 320 ,octavial rs 340)
Nii aeglastele masinatele pole rohkem vajagi ,oma mootorrattal kasutan vaid veel suuremat
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.15 13:16
|
|
|
Vaikne nagin tuleb kõrvalistuja poolt kuskilt armatuurlaua ja ukse liitekoha juurest (tundub olevat õhuresti juures). Samas, kui mootor soojem on,
siis enam ei nagise. Selline huvitav juhtum siis.
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.15 19:33
|
|
|
Soe mootor iseenesest töötab ühtlasemalt,ning väriseb vähem
Aga sooja mootoriga on ka salong soojem, ning plastikud ja muud salongi materjalid muutuvad elastsemaks ja nagisevadki vähem.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |