Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG - 2013 - Tanel_P (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 19236)
Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13

postitati 15.02.15 17:34 Tsiteeri

Natuke siis teemasse ka. :)

Reedel oli mahti auto sellest talvisest sopast korraks puhtaks pesta. Tegin ka mõned õhtused klõpsud oma mobiiliga. Olen siiani autoga väga rahul. :cool:

http://www.upload.ee/thumb/4522925/2015-02-13_19.57.46.jpg

http://www.upload.ee/thumb/4522926/2015-02-13_19.57.54.jpg

http://www.upload.ee/thumb/4522927/2015-02-13_19.58.17.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
outlaw
huviline

Registreerunud 03.08.12

Kasutaja on eemal

Auto: Superb II 4x4, Octavia III DSG

postitati 15.02.15 19:49 Tsiteeri

kuidas 18" veljega talvel sõita on kah?

350 Nm
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tarmo_j
huviline

Registreerunud 09.02.15

Kasutaja on eemal

postitati 15.02.15 20:39 Tsiteeri

Natukene oleks võinud valgust rohkem olla, siis oleks autot rohkem näha :D

Ma ei saa ainult sellest aru miks Skoda ei võinud octaviale suunatuld ja tagurdus tuled ledi peale teha.
Muidu on tagant ja eest väga ülbe aga siis kui suuna sisse paned siis tavaline hõõgniidiga pirn.
Kas su auto on tavavedrustusega või on sul madaldus ka ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

postitati 16.02.15 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: outlaw
kuidas 18" veljega talvel sõita on kah?

Alguses oli natuke harjumatu, aga nüüd olen ära harjunud ja enam ei pane tähelegi. Eks ta igasuguseid konarusi ja auke rohkem "ära loeb", aga samas, praeguses teede olukorras on see vist isegi hea, et ei taha väga kiiresti auklikel teedel sõita. :)

Isiklikult oleksin ma talverehvid pannud väiksema velje peale (nt 16''), aga hetkel valikut polnud ja lamellid iseenesest on päris head ja vaiksed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

postitati 16.02.15 08:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tarmo_j
Natukene oleks võinud valgust rohkem olla, siis oleks autot rohkem näha :D

Ma ei saa ainult sellest aru miks Skoda ei võinud octaviale suunatuld ja tagurdus tuled ledi peale teha.
Muidu on tagant ja eest väga ülbe aga siis kui suuna sisse paned siis tavaline hõõgniidiga pirn.
Kas su auto on tavavedrustusega või on sul madaldus ka ?

Mis teha - selleks ajaks, kui auto pestud sai, oli väljas juba pime ja järgmiseks päevaks auto taas sopane. :)

Vedrustus on ikka tavaline, madaldust ei ole õnneks. Siis vist ei saaks üldse sõita nende velgedega.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 16.02.15 13:47 Tsiteeri

Octavia 3-le sobivad 17,18 väga hästi ,jätkem need 16 tollised ford focuse meestele ;)

Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

postitati 16.02.15 18:10 Tsiteeri

Kusjuures, kõige parem on see, et Mitsu, millega ma enne Skodat sõitsin, veeres 13'' talveplekkidel. :)

mein
huviline

Registreerunud 26.11.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Rapid

postitati 16.02.15 18:43 Tsiteeri

No mu vanal hondal olid ka talvekad 13 tollistel. 14 tollised suvekad on siiani keldris.
Aga rapidil on mõlemad 15. Talvekad plekkidel ja suvekad valudel (tehase originaalid). Tegelikult olen paar korda mõelnud, et äkki annaks kuidagi kombineerida et äkki saaks need 15 tollised suuremate vastu vahetada. Vaheraha maksaks kinni jne. muidugi.
Vaatasin et kui pappi oleks, siis võiks lausa sellised osta http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=856911

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 17.02.15 13:48 Tsiteeri

Muuseas ega autotööstus niisama ei ole läinud järjest suurmale veljele ,ning madalamale rehviprofiilile .
Need on seotud turvalisusega , mida madalam rehviprofiil ,seda väiksem tõenäosus rehvi purunemisel üle katuse keerata .
Samamoodi nagu surutakse autotootjatele keskonna säästlikust peale ,on ka turvalisusega .

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Sportline

postitati 18.02.15 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ranx
Muuseas ega autotööstus niisama ei ole läinud järjest suurmale veljele ,ning madalamale rehviprofiilile .
Need on seotud turvalisusega , mida madalam rehviprofiil ,seda väiksem tõenäosus rehvi purunemisel üle katuse keerata .
Samamoodi nagu surutakse autotootjatele keskonna säästlikust peale ,on ka turvalisusega .

Oot, ma ei saa siin aru kus on turvalisus? Mida madalama profiiliga rehv, seda suurem on purunemise tõenäosus. Kus on siin loogika?
Pealegi teevad Eesti teeehitajad/projekteerijad kõik selleks, et auto teelt välja sõites üle katuse käiks või siis maksimaalselt ära lõhutaks. Vaadake neid teed ääristavaid tanki tõkke kraave. Need on juba ka linnatänavate äärde tekkimas.

See niinimetatud euroametnike pastakast välja imetud "keskkonna säästlikkus" ei kannata kah juba ammu mingit kriitikat ja hakkab reaalsest elust väga võõranduma.

www.golfikaubad.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 18.02.15 13:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Enrico
Tsitaat:

Oot, ma ei saa siin aru kus on turvalisus? Mida madalama profiiliga rehv, seda suurem on purunemise tõenäosus. Kus on siin loogika?
Pealegi teevad Eesti teeehitajad/projekteerijad kõik selleks, et auto teelt välja sõites üle katuse käiks või siis maksimaalselt ära lõhutaks. Vaadake neid teed ääristavaid tanki tõkke kraave. Need on juba ka linnatänavate äärde tekkimas.

See niinimetatud euroametnike pastakast välja imetud "keskkonna säästlikkus" ei kannata kah juba ammu mingit kriitikat ja hakkab reaalsest elust väga võõranduma.

Loe mu postitus korra uuest läbi !

Kui puruneb madala profiiliga rehv ,kaldub auto vähem ,ning rataste pöörlemise erinevus on väiksem ,seega tõenäosus üle katuse lennata on väiksem .
See kas kergemini puruneb madalama profiiliga ,või kõrgema profiiliga rehv ,sellest polnud juttu.

Anttike
huviline

Registreerunud 24.10.14

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 4x4 1,8TSI

postitati 18.02.15 15:58 Tsiteeri

no kuulge, rehvi purunemisel üle katuse keerata... võib olla kusagil saksa kiirteel kiirustel üle 150 km/h. Meil on pehmema sõidu ja veermiku hoidmise nimel ikka vajalik mõistlikum rehvikõrgus valida. Mina olen ka oma uute autode ostmisel jälginud rehvi profiili ja kui standardis on tavalisel sõiduautol ikka 17 ja 18 tolli, siis olen numbri võrra väiksemad võtnud. Müügimehed vaatavad küll imelikult.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 18.02.15 16:20 Tsiteeri

Autotootjale on etteantud nõuded ,ükski autotootja ei hakka eraldi eesti tingimustele autot projekteerima ,seega peab ta vastama ka saksamaa kiirustele ,nii lihtne see ongi kahjuks.
Kuna olen ise veidike autotööstuses osalenud ,siis tean et sarnaseid nõudeid on veel mustmiljon ,eriti veel kui tegemist on seeriatootmisega .
Kes sooviks et eesti turu jaoks hakatakse piirajatega autosid müüma ,nagu algajate mottoratturite A1 kategooria.

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.02.15 07:31 Tsiteeri

Ka mina olen alati valinud võimaluse korral väiksema numbri.

1) on see rehv odavam
2) on meie kuumaastiku suhtes kannatlikum
3) ei purune nii kergelt
4) on vaiksem
5) on tagasihoidlikuma välimusega
6) ja palju muid häid omadusi...

Euronõuetest ja standarditest .. need on pügalad mille taha pugedes on hea kliendilt rohkem raha välja pressida.
Kui neist mööda vaadata, siis sõidab auto ikka jätkuvalt edasi kuigi palju odavamalt.

www.golfikaubad.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 19.02.15 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Enrico
Ka mina olen alati valinud võimaluse korral väiksema numbri.

1) on see rehv odavam
2) on meie kuumaastiku suhtes kannatlikum
3) ei purune nii kergelt
4) on vaiksem
5) on tagasihoidlikuma välimusega
6) ja palju muid häid omadusi...

Euronõuetest ja standarditest .. need on pügalad mille taha pugedes on hea kliendilt rohkem raha välja pressida.
Kui neist mööda vaadata, siis sõidab auto ikka jätkuvalt edasi kuigi palju odavamalt.

Kõigil pole nii head autot kui sinul ;) Näe mina ei saa ka parima tahtmise juures alla 17 tolli alla keerata ,lihtsalt ei mahu.

kempi
klubiliige

Registreerunud 06.12.13

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1.8 TSI DSG

postitati 19.02.15 13:24 Tsiteeri

Topid siis nii suuri telliseid ketaste ümber :-D

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 19.02.15 14:18 Tsiteeri

Lihtsalt piduri kettad on samasuured ,kui ford fookuse rattad ;)

Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4

postitati 20.02.15 07:01 Tsiteeri

Tsitaat:

Tundub, et ford focus ei kuulu vist Su lemmikute hulka :D (aga lihtsalt infoks, et minu fookuse kettad on suuremad RS-i omadest)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

postitati 20.02.15 07:06 Tsiteeri

Küsin laiemalt lugejaskonnalt korra oma auto teemas ka nõu. Muidu olen autoga väga rahul ja salong on ikka Mitsubishi Lanceriga (1992) võrreldes väga-väga vaikne. Aga seda enam on iga pisiasi kuulda. Kuskil kõrvalistuja pool polstris on augulisemates teelõikudes kuulda vaikset naginat. Kas kellelgi on ideid, mis seal nagiseda võib (tüüpviga?) ja kuidas selle vastu võidelda? Kas peaks polstri lahti kiskuma?

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

postitati 20.02.15 07:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tanel_P
Küsin laiemalt lugejaskonnalt korra oma auto teemas ka nõu. Muidu olen autoga väga rahul ja salong on ikka Mitsubishi Lanceriga (1992) võrreldes väga-väga vaikne. Aga seda enam on iga pisiasi kuulda. Kuskil kõrvalistuja pool polstris on augulisemates teelõikudes kuulda vaikset naginat. Kas kellelgi on ideid, mis seal nagiseda võib (tüüpviga?) ja kuidas selle vastu võidelda? Kas peaks polstri lahti kiskuma?

Skodade "häda" on läbi aegade olnud nagin, mida tekitavad uste tihendid, kui ebaühtlasel pinnal kere läbi panduma hakkab. Abi on siin olnud tihendite silikoonimisest. Võimalik, et Sinu auto teeb sama naginat ja pärineb see hoopist ukse juurest. Lase kõrvalistujal kuulata ja nagina allikat leida.

www.golfikaubad.ee
komtuur
huviline

Registreerunud 21.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Golf

postitati 20.02.15 08:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tanel_P

Ma olen avastanud, et väga tobedalt nagiseb/teeb häält turvavöö hoidik, see üles-alla sõitev osa, ka miskipärast ainult kõrvaistuja poolne aga kuna ainult väga ebatasasel teel nö raputades siis niipalju ei häiri veel, et oleks üritanud midagi ette võtta.

alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 20.02.15 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: komtuur
Ma olen avastanud, et väga tobedalt nagiseb/teeb häält turvavöö hoidik, see üles-alla sõitev osa, ka miskipärast ainult kõrvaistuja poolne aga kuna ainult väga ebatasasel teel nö raputades siis niipalju ei häiri veel, et oleks üritanud midagi ette võtta.

Ma panin kõrvalistuja b-piilari külge vildist padja, mille leidsin toidupoest. Oli selline kandiline ja umbes peopesa suurune tükk. Nüüd hea ja vaikne üksi sõita - turvavöö ei kolise enam vastu kõva plasti. Võibolla mõnele on see lahendus veidike "porr" aga vähemalt töötab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 20.02.15 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cosmic
Tsitaat:

Tundub, et ford focus ei kuulu vist Su lemmikute hulka :D (aga lihtsalt infoks, et minu fookuse kettad on suuremad RS-i omadest)

See fookuse asi on jah rohkem saksa nali ;)
Ise olen sõitnud paar aastat vana focus rs-iga ,ning tean ju tegelikult kui hästi suudab esiveoline Focus RS jõu maha panna ,enamus tootjaid pole seda siiani suutnud.
(originaalis peaks focus st esiketas olema 320 ,octavial rs 340)
Nii aeglastele masinatele pole rohkem vajagi ,oma mootorrattal kasutan vaid veel suuremat ;)

Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

postitati 21.02.15 13:16 Tsiteeri

Vaikne nagin tuleb kõrvalistuja poolt kuskilt armatuurlaua ja ukse liitekoha juurest (tundub olevat õhuresti juures). Samas, kui mootor soojem on, siis enam ei nagise. :) Selline huvitav juhtum siis.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 21.02.15 19:33 Tsiteeri

Soe mootor iseenesest töötab ühtlasemalt,ning väriseb vähem
Aga sooja mootoriga on ka salong soojem, ning plastikud ja muud salongi materjalid muutuvad elastsemaks ja nagisevadki vähem.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]