Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 149

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 156
Eesti Skoda Klubi - AUTO 100
Foorum Kodulehek�lg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus k�sitlus
 Lehek�lgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: AUTO 100 (Vastuseid: 58 | Vaatamisi: 12172)
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 19.11.08 07:32 Tsiteeri

minu meele j�rgi superb maksab 480k o.O

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 19.11.08 09:09 Tsiteeri

Mul sama lugu,aga siis sai lihtsalt need asjad maha nokitud,mida ilmtingimata vaja pole. Ei j��nudki midagi j�rgi.Sai uuesti m�ned lisad valitud,et liiga lahja poleks.... Nojah, tegelik elu on aga see,et sai laos olevatest v�etud esimene enam-v�hem sobiv.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 19.11.08 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hqs
Opera Version 9.25 endiselt kiilub kinni kohas, kus tuleb ette kast "kontrollin lisavarustuse kokkusobivust" vms. Hetkel on ta seda kontrollinud ligi 15 minutit ja l�ppu ei paista :(

Firefoxiga toimib n��d minulgi t�itsa korralikult

Mul Opera Version 9.62 ja asi t��tab ilusti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 20.11.08 08:17 Tsiteeri

well, ma praega ei j�ua asjaga m�ngida, a neile kel vaba arvutiaega laiemalt k�es, annaks vihje v�ikseks v�istluseks. pange kokku maksimaalselt kallis skoda. vaatame, kes suurema nummeri saab.
:)

a kui siin selle teema pealkiri juba auto100 on, siis ootaks ikka m�ne asjasse puutuva inimese kommentaari minu (korduvalt) esitatud k�simuse kohta, et kuidas siis ikkagi on ksenoon tuled seotud valuvelgedega?

Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 20.11.08 09:21 Tsiteeri

Kui v�tsin k�ige odavama varustustaseme,siis olid ksenoonid ja valuveljed ilusasti eraldi. Kallimatel valukad ju standardis,seep�rast �kki segast panebki.
Mina sain k�ige kallima 666 tuhhi. Oleks ehk m�ne krooni veel otsa saanud,aga tegin �he vale liigutuse ja viskas algusesse. Vihjeks olgu �eldud,et v�imalikult suure numbri saamiseks on kasulik m�ningaid pudinaid tagavaraks v�tta.

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 20.11.08 11:13 Tsiteeri

well, ma n�ppisin vana octaviat ja kui panen linnukese xenoni ette siis k�igepealt n�uab udukaid. hea k�ll, arusaadav, asi ju integreeritud �hte korpusesse. panen siis linnukese udukate juure ja j�rgmiseks n�uab valuvelgi.
krt ja p�rgu, no kellele neid vaja on, aru ma ei taipa.
autol peab olema plekkvelg ja soovitavalt ilma inetuse kilpideta.
ja ma ei n�e �htegi p�hjust kuidas saavad tuled olla seoses velgedega ja t�este ootan suure huviga autosaja poolset p�devat vastust.

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 20.11.08 15:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zuzlikesimene
Mina sain k�ige kallima 666 tuhhi. Oleks ehk m�ne krooni veel otsa saanud,aga tegin �he vale liigutuse ja viskas algusesse. Vihjeks olgu �eldud,et v�imalikult suure numbri saamiseks on kasulik m�ningaid pudinaid tagavaraks v�tta.

hind: 672 000 kr
Mulle tundub, et see on lagi.
Ja asju oli rohkem, kui vaja l�heb.

huviline

Registreerunud 10.12.07

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline

postitati 20.11.08 17:35 Tsiteeri

Ehk Lare oskab vastata, et kui palju on salongi sisse k�nnitud jutuga: "Ma sooviks Superbi/Octaviat t�isvarustuses". ...

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 25.11.08 12:55 Tsiteeri

Ahhoi lare, millal siis teil selline kampaania tuleb: http://www.tarbija24.ee/?id=50450
n�it osta superb, saad fabia kauba peale? (v�i siis vastupidi skodaklubilastele!):D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehek�lgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus k�sitlus

Mine lehek�lje l�ppu

XMB �koda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
T�iendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 20]
[PHP: 55.1% - SQL: 44.9%]