Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Avarii (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 11230)
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 26.02.08 08:06 Tsiteeri

kui suur see kilomeetri erinevus oli?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 26.02.08 08:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: morden

Ise ju enne ütlesid, et mahlad väljas, siis järelikult vahetati radikad, aga tdi masinal ilma sõitmata ei saa mootorit nii soojaks, et ventilkad tööle hakkaksid, järelikult tehtigi proovisõit. Kas silla osasid kah vahetati? kui jah siis ka nende pärast tehti proovisõit

Asi oleks ju mõistetav, aga miks siis tuba prahti täis ja miks kasutati autot titevankri hoidmiseks? Siin ei pea isegi paranoia all kannatama, asi on ju kahtlane!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 26.02.08 10:37 Tsiteeri

See jah kahtlane, sest kui esiosa matakas, mis siis tagaosa üldse lahti tehti? Samas kui uued varuosad värvimise ajaks autosse tõsteti, siis küll. Kui sarnased masinad korraga töös sarnaste avariidega, siis eksimine on inimlik, et asjad lähevad segamini.
Salongi puhtus on ise asi küsimus. Seda ei saa komenteerida. Kui must oli enne ja kui must oli pärast? Selle koha pealt saab ainult omanik midagi öelda.

Mina pean oma masinaga min. 3 km linnas sõitma, et temp tõuseks nii palju ülesse, et võiks oodata ventika tööle hakkamist. Võimalik, et hommikusel tipptunnil saaksin ka lühema maapeale. Loomulikult mängib rolli ka välis temp. ja seda kui palju lasti autot enne tühikäigul töötada.

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 12:02 Tsiteeri

Siin hetke reaalsed andmed:
välis temp +6. Mootor seisnud 1h. Et jõuda temp näidikuni +90 tuli sõita ~6,5 km. Teekond mööda paldiski mnt. suunaga Keila poole. Kiirus 60-90km/h. Seega ming sõit selle masinaga kindlasti tehti

RRRRRRRs
petst
huviline

Registreerunud 03.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!

postitati 26.02.08 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sckorpio
Auto 100-st pidin siis täna auto kätte saama aga ülladus oodas mind seal auto oli seest tolmune,must ja mingi laste vanker oli autos mis polnud ültse minu oma ja kilomeeter ei olnud ültse see mis minul oli kui ma auto antsin oota 1,5 kuud ja siis veel see et,lausa marru ajab:mad::mad::mad::mad:

Päris julged süüdistused. :o

1) Aga äkki olid varem oma tolmuse autoga ära harjunud ja unustanud?
2) Ja kas kirjutasid ikka numbrid üles kui auto teenindusse viisid?
3) Ja see, et autosse valed asjad sattuvad on äkki lihtsalt inimlik eksimus? Poolteist kuud teeb mälu tümaks..

:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0

postitati 26.02.08 17:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: petst
Tsitaat:
Algselt postitas: sckorpio
Auto 100-st pidin siis täna auto kätte saama aga ülladus oodas mind seal auto oli seest tolmune,must ja mingi laste vanker oli autos mis polnud ültse minu oma ja kilomeeter ei olnud ültse see mis minul oli kui ma auto antsin oota 1,5 kuud ja siis veel see et,lausa marru ajab:mad::mad::mad::mad:

Päris julged süüdistused. :o

1) Aga äkki olid varem oma tolmuse autoga ära harjunud ja unustanud?
2) Ja kas kirjutasid ikka numbrid üles kui auto teenindusse viisid?
3) Ja see, et autosse valed asjad sattuvad on äkki lihtsalt inimlik eksimus? Poolteist kuud teeb mälu tümaks..

:cool:
Äkki võib püksi teha ma tean milline oli kui ma auto üle andsin.Kui selline valge tolm on armatuurlaual ja taga siis olen mina pime sorry.Tahtsin seda teha küll aga läks meelest ära sest naise õel oli auto remontis ja kui tagasi sai oli pea aegu otsas bensiin ja veel kommid ära söödud (mitte auto 100)se oli lõuna eestis.See kukku vanker mis oli autos öeldi mulle jah ,et inimlik eksimus usu või ära usu

Pole pahaaaa
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 17:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Siin hetke reaalsed andmed:
välis temp +6. Mootor seisnud 1h. Et jõuda temp näidikuni +90 tuli sõita ~6,5 km. Teekond mööda paldiski mnt. suunaga Keila poole. Kiirus 60-90km/h. Seega ming sõit selle masinaga kindlasti tehti
Masinaga küll nad sõitsid seda ütlesid nad küll sest tuli tosoolist õhk välja lasta

Pole pahaaaa
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 17:32 Tsiteeri

A mis siis nüüd edasi?

RRRRRRRs
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 17:34 Tsiteeri

Midagi viidi puhastuse ja sain viie ajal kätte oli ok siis

Pole pahaaaa
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 17:44 Tsiteeri

oma ametis olen kohanud ka inimest, kes sõimas rem. töökoda, et need olid ta auto puhtaks teinud ja laiali olnud asjad ühte kasti pakkinud. Võta sa kinni kuidas siis käituda. Mitte et see sinuga juhtunut vabandaks, aga ega see rem. töökoja auto puhastaja elu kah mingi lihtne töö pole.

RRRRRRRs
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

postitati 26.02.08 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
oma ametis olen kohanud ka inimest, kes sõimas rem. töökoda, et need olid ta auto puhtaks teinud ja laiali olnud asjad ühte kasti pakkinud. Võta sa kinni kuidas siis käituda. Mitte et see sinuga juhtunut vabandaks, aga ega see rem. töökoja auto puhastaja elu kah mingi lihtne töö pole.
Seda küll aga nüüd auto käes ja tore jälle sõita:cool:

Pole pahaaaa
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 27.02.08 05:22 Tsiteeri

See on põhiline. Muretuid kilomeetereid!

RRRRRRRs
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 27.02.08 06:49 Tsiteeri

Tore, et sõpradena lahku läksite. Aga nüüd siis ole nende taksodega ettevaatlikum;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stefan
klubiliige

Registreerunud 07.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG

postitati 19.03.08 19:39 Tsiteeri

Täna enne kella 18 jäi Mustamäel Tipi ringi ääre üks kollane, vist veidi lõhki sõidetud ninaga Octavia RS silma. Tahab keegi sellest rääkida?

Raimo
klubiliige

Registreerunud 12.12.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.03.08 19:44 Tsiteeri

likvideerin 1 kolmest kollasest, mitte minu. Kuigi hommikul oli päääris ärev hetk suvekatega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 19.03.08 21:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stefan
Täna enne kella 18 jäi Mustamäel Tipi ringi ääre üks kollane, vist veidi lõhki sõidetud ninaga Octavia RS silma. Tahab keegi sellest rääkida?

See oli lare
http://foorum.skodaclub.ee/viewthread.php?tid=493&page=3

Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4

postitati 20.03.08 07:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timur
Tsitaat:
Algselt postitas: stefan

See oli lare
http://foorum.skodaclub.ee/viewthread.php?tid=493&page=3

Tehke rumalale puust ja punaseks selgeks, kuidas see klubiliikmeks saamine nüüd ikkagi käib (sest nagu näha siis mul puudub sellele teemale ligipääs ja seda ilmselt just sellepärast). Mingi avaldus, rahaülekanne, ... ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 20.03.08 07:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cosmic
Tehke rumalale puust ja punaseks selgeks, kuidas see klubiliikmeks saamine nüüd ikkagi käib (sest nagu näha siis mul puudub sellele teemale ligipääs ja seda ilmselt just sellepärast). Mingi avaldus, rahaülekanne, ... ?

Indro kirjutas ühes teises teemas nii: /../lae alla ankeet, täida see ära ja saada klubi@skodaclub.ee aadressile. Andmed kuhu raha (150.- aasta kohta) kanda, leiad samuti ankeedist.

link õigele lehele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4

postitati 20.03.08 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex
Tsitaat:
Algselt postitas: Cosmic

Indro kirjutas ühes teises teemas nii: /../lae alla ankeet, täida see ära ja saada klubi@skodaclub.ee aadressile. Andmed kuhu raha (150.- aasta kohta) kanda, leiad samuti ankeedist.

link õigele lehele

Tehtud! Thnx, reFFLex.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 20.03.08 09:36 Tsiteeri

Odoot, mis värk on, kas siin foorumis on veel teatud teemad, kuhu ainult raha eest ligi pääseb? Ma kah nagu liige, aga raha pole maksnud (sest ei näe vajadust) ning ülal toodud Lare lingile ligi ei pääsenud. Mis värk on?

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 20.03.08 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wigry
Odoot, mis värk on, kas siin foorumis on veel teatud teemad, kuhu ainult raha eest ligi pääseb? Ma kah nagu liige, aga raha pole maksnud (sest ei näe vajadust) ning ülal toodud Lare lingile ligi ei pääsenud. Mis värk on?

Kas selles on siis midagi imelikku, et mingisuguse organisatsiooni (meie puhul entusiastide klubi) täisliikmete 'siseringis' liigub informatsiooni, mida klubisse mittekuulujatele avaldada ei taheta? Ma olen üllatunud sinu esimese lause sisse põimitud emotsioonist...

Kunagi sai klubiliikmete seas otsustatud, et ainult liikmetele on nähtavad sellised teemad, nagu "Teated klubiliikmetele", "Üritused klubiliikmetele" ja "Klubiliikmete autod", kuna selline tehniline võimalus oli olemas ning otsustamise hetkel tundus selline piiramine õige olema.

Kas sa tundsid ennast kuidagi solvatuna/petetuna sellisele tõdemusele jõudmise hetkel? :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 20.03.08 12:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex

Kunagi sai klubiliikmete seas otsustatud, et ainult liikmetele on nähtavad sellised teemad, nagu "Teated klubiliikmetele", "Üritused klubiliikmetele" ja "Klubiliikmete autod", kuna selline tehniline võimalus oli olemas ning otsustamise hetkel tundus selline piiramine õige olema.
kas see Klubiliikmete auto sektsiooni peitmine teiste foorumlaste eest on õigustatud? Mul pole midagi selle vastu, et minu auto topicut pääseks ka lai maailm lugema:D

klubiliikmete ürituste ja teadete tahvel võib jääda endiselt varjatuks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 20.03.08 13:53 Tsiteeri

Kummaline, et ma pole kusagilt postitusest üle käinud, et sellised eelised raha eest osta on võimalik?

Mina olen siiani aru saanud, et ainuke eelis selle 150.- EEKu tasumises on Auto100 poolt saadav soodukas. Kuna ma käin oma autoga nii harva teeninduses ning summad väikesed siis ei le näinud pointi seda summat maksta.

Nii et raha eest saadavate privileegide nimekirja pole mina kohanud (või on kusagilt kahe silma vahele jäänud)

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 19.10.09 06:50 Tsiteeri

soendaks üles vana teema ja viiks viimaste postituste ot jutu jälle pealkirjaga rohkem kooskõlla.
nimelt suutsin täna ommuku keila piiril ühe kena kitsekese eluküünla ää kustutada. väga kahetsusväärne. pole enne seukest kogemust saandki. üsna sant tunne.
:(

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 19.10.09 07:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
nimelt suutsin täna ommuku keila piiril ühe kena kitsekese eluküünla ää kustutada. väga kahetsusväärne. pole enne seukest kogemust saandki. üsna sant tunne.
:(

Kas ja kuidas su oma suksu selle kokkupõrke vastu pidas? Pakiruumi skolnik kohtus ka mitte-nii-ammu kitsega, siis oli silumist ikka omajagu.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.3% - SQL: 58.7%]