Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 26.02.08 08:06
|
|
|
kui suur see kilomeetri erinevus oli?
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 26.02.08 08:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: morden
Ise ju enne ütlesid, et mahlad väljas, siis järelikult vahetati radikad, aga tdi masinal ilma sõitmata ei saa mootorit nii soojaks, et ventilkad tööle
hakkaksid, järelikult tehtigi proovisõit. Kas silla osasid kah vahetati? kui jah siis ka nende pärast tehti proovisõit |
Asi oleks ju mõistetav, aga miks siis tuba prahti täis ja miks kasutati autot titevankri hoidmiseks? Siin ei pea isegi paranoia all kannatama, asi on
ju kahtlane!
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.
|
postitati 26.02.08 10:37
|
|
|
See jah kahtlane, sest kui esiosa matakas, mis siis tagaosa üldse lahti tehti? Samas kui uued varuosad värvimise ajaks autosse tõsteti, siis küll. Kui
sarnased masinad korraga töös sarnaste avariidega, siis eksimine on inimlik, et asjad lähevad segamini.
Salongi puhtus on ise asi küsimus. Seda ei saa komenteerida. Kui must oli enne ja kui must oli pärast? Selle koha pealt saab ainult omanik midagi
öelda.
Mina pean oma masinaga min. 3 km linnas sõitma, et temp tõuseks nii palju ülesse, et võiks oodata ventika tööle hakkamist. Võimalik, et hommikusel
tipptunnil saaksin ka lühema maapeale. Loomulikult mängib rolli ka välis temp. ja seda kui palju lasti autot enne tühikäigul töötada.
RRRRRRRs
|
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 12:02
|
|
|
Siin hetke reaalsed andmed:
välis temp +6. Mootor seisnud 1h. Et jõuda temp näidikuni +90 tuli sõita ~6,5 km. Teekond mööda paldiski mnt. suunaga Keila poole. Kiirus 60-90km/h.
Seega ming sõit selle masinaga kindlasti tehti
RRRRRRRs
|
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 26.02.08 16:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sckorpio
Auto 100-st pidin siis täna auto kätte saama aga ülladus oodas mind seal auto oli seest tolmune,must ja mingi laste vanker oli autos mis polnud ültse
minu oma ja kilomeeter ei olnud ültse see mis minul oli kui ma auto antsin oota 1,5 kuud ja siis veel see et,lausa marru ajab |
Päris julged süüdistused.
1) Aga äkki olid varem oma tolmuse autoga ära harjunud ja unustanud?
2) Ja kas kirjutasid ikka numbrid üles kui auto teenindusse viisid?
3) Ja see, et autosse valed asjad sattuvad on äkki lihtsalt inimlik eksimus? Poolteist kuud teeb mälu tümaks..
|
|
|
sckorpio
huviline
Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0
|
|
sckorpio
huviline
Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 17:23
|
|
|
Siin hetke reaalsed andmed:
välis temp +6. Mootor seisnud 1h. Et jõuda temp näidikuni +90 tuli sõita ~6,5 km. Teekond mööda paldiski mnt. suunaga Keila poole. Kiirus 60-90km/h.
Seega ming sõit selle masinaga kindlasti tehti | Masinaga küll nad sõitsid seda ütlesid nad küll sest tuli tosoolist õhk välja lasta
Pole pahaaaa
|
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 17:32
|
|
|
A mis siis nüüd edasi?
RRRRRRRs
|
|
|
|
sckorpio
huviline
Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 17:34
|
|
|
Midagi viidi puhastuse ja sain viie ajal kätte oli ok siis
Pole pahaaaa
|
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 17:44
|
|
|
oma ametis olen kohanud ka inimest, kes sõimas rem. töökoda, et need olid ta auto puhtaks teinud ja laiali olnud asjad ühte kasti pakkinud. Võta sa
kinni kuidas siis käituda. Mitte et see sinuga juhtunut vabandaks, aga ega see rem. töökoja auto puhastaja elu kah mingi lihtne töö pole.
RRRRRRRs
|
|
|
|
sckorpio
huviline
Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.08 17:49
|
|
|
oma ametis olen kohanud ka inimest, kes sõimas rem. töökoda, et need olid ta auto puhtaks teinud ja laiali olnud asjad ühte kasti pakkinud. Võta sa
kinni kuidas siis käituda. Mitte et see sinuga juhtunut vabandaks, aga ega see rem. töökoja auto puhastaja elu kah mingi lihtne töö pole.
| Seda küll aga nüüd auto käes ja tore jälle sõita
Pole pahaaaa
|
|
|
|
morden
meeskond
Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.08 05:22
|
|
|
See on põhiline. Muretuid kilomeetereid!
RRRRRRRs
|
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 27.02.08 06:49
|
|
|
Tore, et sõpradena lahku läksite. Aga nüüd siis ole nende taksodega ettevaatlikum
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 19.03.08 19:39
|
|
|
Täna enne kella 18 jäi Mustamäel Tipi ringi ääre üks kollane, vist veidi lõhki sõidetud ninaga Octavia RS silma. Tahab keegi sellest rääkida?
|
|
|
Raimo
klubiliige
Registreerunud 12.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.08 19:44
|
|
|
likvideerin 1 kolmest kollasest, mitte minu. Kuigi hommikul oli päääris ärev hetk suvekatega
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 20.03.08 07:03
|
|
|
Tehke rumalale puust ja punaseks selgeks, kuidas see klubiliikmeks saamine nüüd ikkagi käib (sest nagu näha siis mul puudub sellele teemale ligipääs
ja seda ilmselt just sellepärast). Mingi avaldus, rahaülekanne, ... ?
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 20.03.08 07:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cosmic
Tehke rumalale puust ja punaseks selgeks, kuidas see klubiliikmeks saamine nüüd ikkagi käib (sest nagu näha siis mul puudub sellele teemale ligipääs
ja seda ilmselt just sellepärast). Mingi avaldus, rahaülekanne, ... ? |
Indro kirjutas ühes teises teemas nii: /../lae alla ankeet, täida see ära ja saada klubi@skodaclub.ee aadressile. Andmed kuhu raha (150.- aasta kohta) kanda, leiad samuti
ankeedist.
link õigele lehele
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 20.03.08 07:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Tsitaat: | Algselt postitas: Cosmic
ja seda ilmselt just sellepärast). Mingi avaldus, rahaülekanne, ... ? |
Indro kirjutas ühes teises teemas nii: /../lae alla ankeet, täida see ära ja saada klubi@skodaclub.ee aadressile. Andmed kuhu raha (150.- aasta kohta) kanda, leiad samuti
ankeedist.
link õigele lehele |
Tehtud! Thnx, reFFLex.
|
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 20.03.08 09:36
|
|
|
Odoot, mis värk on, kas siin foorumis on veel teatud teemad, kuhu ainult raha eest ligi pääseb? Ma kah nagu liige, aga raha pole maksnud (sest ei näe
vajadust) ning ülal toodud Lare lingile ligi ei pääsenud. Mis värk on?
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 20.03.08 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Odoot, mis värk on, kas siin foorumis on veel teatud teemad, kuhu ainult raha eest ligi pääseb? Ma kah nagu liige, aga raha pole maksnud (sest ei näe
vajadust) ning ülal toodud Lare lingile ligi ei pääsenud. Mis värk on? |
Kas selles on siis midagi imelikku, et mingisuguse organisatsiooni (meie puhul entusiastide klubi) täisliikmete 'siseringis' liigub informatsiooni,
mida klubisse mittekuulujatele avaldada ei taheta? Ma olen üllatunud sinu esimese lause sisse põimitud emotsioonist...
Kunagi sai klubiliikmete seas otsustatud, et ainult liikmetele on nähtavad sellised teemad, nagu "Teated klubiliikmetele", "Üritused
klubiliikmetele" ja "Klubiliikmete autod", kuna selline tehniline võimalus oli olemas ning otsustamise hetkel tundus selline piiramine õige
olema.
Kas sa tundsid ennast kuidagi solvatuna/petetuna sellisele tõdemusele jõudmise hetkel?
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 20.03.08 12:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Kunagi sai klubiliikmete seas otsustatud, et ainult liikmetele on nähtavad sellised teemad, nagu "Teated klubiliikmetele", "Üritused
klubiliikmetele" ja "Klubiliikmete autod", kuna selline tehniline võimalus oli olemas ning otsustamise hetkel tundus selline piiramine õige olema.
| kas see Klubiliikmete auto sektsiooni peitmine teiste foorumlaste eest on õigustatud? Mul pole midagi selle vastu, et minu auto
topicut pääseks ka lai maailm lugema
klubiliikmete ürituste ja teadete tahvel võib jääda endiselt varjatuks...
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 20.03.08 13:53
|
|
|
Kummaline, et ma pole kusagilt postitusest üle käinud, et sellised eelised raha eest osta on võimalik?
Mina olen siiani aru saanud, et ainuke eelis selle 150.- EEKu tasumises on Auto100 poolt saadav soodukas. Kuna ma käin oma autoga nii harva
teeninduses ning summad väikesed siis ei le näinud pointi seda summat maksta.
Nii et raha eest saadavate privileegide nimekirja pole mina kohanud (või on kusagilt kahe silma vahele jäänud)
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 19.10.09 06:50
|
|
|
soendaks üles vana teema ja viiks viimaste postituste ot jutu jälle pealkirjaga rohkem kooskõlla.
nimelt suutsin täna ommuku keila piiril ühe kena kitsekese eluküünla ää kustutada. väga kahetsusväärne. pole enne seukest kogemust saandki. üsna sant
tunne.
|
|
|
Zut
huviline
Registreerunud 03.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: OII RS TFSI
|
postitati 19.10.09 07:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
nimelt suutsin täna ommuku keila piiril ühe kena kitsekese eluküünla ää kustutada. väga kahetsusväärne. pole enne seukest kogemust saandki. üsna sant
tunne.
|
Kas ja kuidas su oma suksu selle kokkupõrke vastu pidas? Pakiruumi skolnik kohtus ka mitte-nii-ammu kitsega, siis oli silumist ikka omajagu.
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |