lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 07.02.06 17:52
|
|
|
Vahtralehe paigutus/kleepimine
kuna skodasi tekib meie tänavapilti nagu seeni pärast vihma ja et vähegi teada neid,kes meie klubilised on,võiks mingi õhtu teha kuskil soojas
ostukeskuse parklas väikse klubiklepsu kleepimise õhtu.näeks samas ka uusi klubiliste nägusid ja saab ka üksteise masinaid uudistada.
kui Tartu ja Pärnu kandi rahvas ka klepsudest on huvitatud,võiks teada anda.saab neid ikka sinna ka orgunnida.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 08.02.06 12:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
kuna skodasi tekib meie tänavapilti nagu seeni pärast vihma ja et vähegi teada neid,kes meie klubilised on,võiks mingi õhtu teha kuskil soojas
ostukeskuse parklas väikse klubiklepsu kleepimise õhtu.näeks samas ka uusi klubiliste nägusid ja saab ka üksteise masinaid uudistada.
|
Täitsa vahva mõte on see sul tegelikult Mul tuleb lisaks veel vahtraleht
kah tagaaknale kleepida, kuivõrd värske juhiluboaga elukaaslane nõuab progresseeruva intensiivsusega roolitagust istepinki omale - niisiis kleepimist
oleks üksjagu.
Kas mõnda sellist pool-permanentset lahendust ei tea keegi, kuidas vahtralehte ilmastiku- ja ärarebenemiskindlalt auto tahaotsale (ilma värvi
kahjustamata) kinnitada nii, et seda perioodiliselt ära võtta saaks (mul omal roheline periood ammu seljataga)?
Täna hommikul proovisin omastarust hea kahepoolse teibiga mini-girp kilekotti pakitult seda lehekest aknale kleepida - teip oli täitsa hea ja tugeva
liimiga, kui autos eeltööd tegin ning kilekoti nurkadele tükikesi liimisin, kuid jääkülmale klaasile kleepimise järgselt jäid klepsutükid klaasile ja
kilekotistatud vahtraleht mulle pihku :S
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 08.02.06 19:21
|
|
|
Sõber lasi endal kleepida vahtralehe( neid klepse on poes müügil) õhukesele magnetile. Selle pani siis masina taga luugi külge. Muidu püsis ilusti aga
pesulas tuli küljest ära.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 08.02.06 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Kas mõnda sellist pool-permanentset lahendust ei tea keegi, kuidas vahtralehte ilmastiku- ja ärarebenemiskindlalt auto tahaotsale (ilma värvi
kahjustamata) kinnitada nii, et seda perioodiliselt ära võtta saaks (mul omal roheline periood ammu seljataga)? :S |
kunagi tehti mingit kiletamise teenust.ei oska öelda,kas seda ka praegu praktiseeritakse.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.06 07:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Timur
Sõber lasi endal kleepida vahtralehe( neid klepse on poes müügil) õhukesele magnetile. Selle pani siis masina taga luugi külge. Muidu püsis ilusti aga
pesulas tuli küljest ära. |
Kleebitava vahtralehe mul tips juba suure õhinaga ostis, seega veekindlus on mul juba olemas. Klaasile aga seda ma (esialgu veel vähemasti) kleepida
ei taha.
See magnetile kleepimise mõte on tegelt täitsa hea, Timur! Küll aga peaks see magnetiseeritud lepaleht saama kinnitatud puhta värvkattega auto pleki
külge, muidu võivad magnetilehe alla jäävad liivaterad värvi kahjustada, kardan ma.
On sul, Timur, või kellelgi teisel foorumi lugejal õrna ettekujutust, kas kusagil tavalises müügivõrgus niisugust õhukest magnetit müüakse? Ise pole
kunagi millegi sellise otsa komistand - ausalt öeldes ega pole ju otsinud ka
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 09.02.06 07:24
|
|
|
kui suurt tükki vaja läheb?
ma võin vaadata, kas vedeleb kuskil jäätmete hulgas midagi.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.06 07:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
kui suurt tükki vaja läheb?
ma võin vaadata, kas vedeleb kuskil jäätmete hulgas midagi.
|
Ehh.. no kas ta oli miski 15x15 cm see lepakas (silma järgi).. või tsipa rohkem. Kust selline materjal sul pärit saab olla, mis vallas seda
kasutatakse üldse? <= niisama uudishimutsen
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.06 13:19
|
|
|
eks me üle kleepimiseks magnetit vahel kasutamegi. igasugu taksod ja õppeautod ja muud taolised tahavad aeg-ajalt.
ja seukse tüki leian küll.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.06 15:44
|
|
|
Sõber sai endale Blue Group OÜ-st aga kui diesel sind aidata saab pole sul vaja sinna otsima minna. Aga jah enne pesulasse minekut on soovitav see
maha võtta.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.06 12:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
refflex: mina kasutan iminappu. kontoritarvete poes myygil, nagu iminapp ja ühes otsas on selline klamber. uhasin oinamärgi sinna vahele ja muudkui
plump plump - ainult -20 kipub kumm kõvaks minema ega taha hästi seista, muidu sajepiss lahendus - ei määri ei kleebi
ja muide keegi ei keela oinamärgiga sõita minu teada
|
Ei keela küll, kuid kas sina tahaksid, kui enam ei pea? Liiatigi veel
arvestades, kuidas sina seda algaja juhi tunnusmärki nimetad
Eks ma ka mõeldnud selle iminapp-lahenduse peale, kuid ma pigem tõstaks selle lätaka klaasi pealt ära - niigi on Octavia II-l see tahanähtavus natsa
piiratud. Siiani pole veel välja mõeld, kuhu selle Skodaklubi kleepeka võiks panna nii, et maitsekas jääks ning samas väga nähtavust häirima ei
hakkaks.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.06 14:02
|
|
|
ma olen sageli mõelnud, et kleebiks traktorile ka algaja märgipeale. mõnikord võiks täitsa abiks olla, kui kellelegi muidu millegagi pinda käid, siis
algajale antakse lihtsamalt andeks.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.06 21:01
|
|
|
ma olen sageli mõelnud, et kleebiks traktorile ka algaja märgipeale. mõnikord võiks täitsa abiks olla, kui kellelegi muidu millegagi pinda käid, siis
algajale antakse lihtsamalt andeks.
|
Kui sa veel blond tibi oleksid siis saaksid kõik andeks.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.06 10:23
|
|
|
timur, ära unistagi mitte.
ma olen vastik, väike, karvane vanamehenäss.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.06 12:38
|
|
|
timur, ära unistagi mitte.
ma olen vastik, väike, karvane vanamehenäss.
|
Mina kirun kõiki ka blonde tibisid ega ole mingi heatahtlik liikleja.
|
|
|