fubu
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 TSI
|
postitati 08.11.10 07:24
|
|
|
Superbi Bolero käivitamisvaljus
Tere,
Hiljuti sai soetatud Uus Superb Combi. Kõik väga vinge, aga peale paarinädalast katsetamist olen viiki jäänud Bolero raadioga.
Nimelt probleem selles, et ma kuidagi ei leia kohta kust saaks paika panna Bolero raadiol käivitamis valjuse. Seal on küll koht "Max startup
volume", kuid selle miinimum on siiski suhteliselt vali.
Ega see muidu võib-olla ei häirikski, aga peres on imik ja iga kord autot käivitades hakkab raadio parajalt valjusti lõugama.
Äkki kellegil on ideid, et kuidas saaks startup volume kuidagi nii, et hakkaks käima näiteks täpselt sama vaikselt kui viimane kord väljalülitamisel
jäi?
Tänud ette,
Tark ei torma!
Skoda Superb Combi 1,8 TSI
|
|
|
|
fubu
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.10 12:16
|
|
|
Tundub, et 0 ideed selle koha pealt
Tark ei torma!
|
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 25.11.10 19:15
|
|
|
Ise seda küll seada ei saa. Tasub esindusest küsida, ehk on seal võimalik midagi muuta,kui arvuti järel. Varsti saab beebi suuremaks ja mure kaob
iseenesest
|
|
|
|
fubu
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.10 19:52
|
|
|
Ega laps jah väiksemaks ei jää, ikka kasvab
Aga... kui esindusse satun eks uurin sealt ka.
Tark ei torma!
|
|
|
|
Hainz
huviline
Registreerunud 07.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1,8 TSI Elegance
|
postitati 17.12.10 12:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fubu
Tere,
Hiljuti sai soetatud Uus Superb Combi. Kõik väga vinge, aga peale paarinädalast katsetamist olen viiki jäänud Bolero raadioga.
Nimelt probleem selles, et ma kuidagi ei leia kohta kust saaks paika panna Bolero raadiol käivitamis valjuse. Seal on küll koht "Max startup
Ega see muidu võib-olla ei häirikski, aga peres on imik ja iga kord autot käivitades hakkab raadio parajalt valjusti lõugama.
Äkki kellegil on ideid, et kuidas saaks startup volume kuidagi nii, et hakkaks käima näiteks täpselt sama vaikselt kui viimane kord väljalülitamisel
jäi?
Tänud ette, |
Bolerol on see koht menüüs täiesti olemas. Saab ise käivitamis volume`i paika panna
|
|
|
KPuusepp
huviline
Registreerunud 01.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb I 1.8T
|
postitati 17.12.10 14:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hainz
Tsitaat: | Algselt postitas: fubu
Tere,
jäi?
Tänud ette, |
Bolerol on see koht menüüs täiesti olemas. Saab ise käivitamis volume`i paika panna |
Tsitaat: | Seal on küll koht "Max startup volume",
kuid selle miinimum on siiski suhteliselt vali. |
|
|
|
|