Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia II 2.0TDI - esimene ja tagurpidikäik ei lähe hästi sisse? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2528)
Ripcurl
huviline

Registreerunud 15.08.10

Kasutaja on eemal

postitati 22.01.11 16:40 Tsiteeri
Octavia II 2.0TDI - esimene ja tagurpidikäik ei lähe hästi sisse?

Tervist!
Mul on üsna suur mure oma Skodaga. Nimelt on mul siis Octavia II 2.0 tdi 103kw ja mu mure seisneb selles, et esimene käik ja tagurduskäik ei taha üldse hästi sisse minna. Sidur oli ka natuke siuke imelik "pehme" ja lasin töökojas vaadata sidurit. Poisid võtsid selle lahti ja sidurikorv ning kettad olid korras. Vahetasid ainult survelaagri ära. Alguses tundus nagu oleks asi korras aga siis hakkas jälle jamama. Ma olen täheldanud, et see jama hakkab siis pihta kui auto läheb täitsa soojaks. Külmana eriti ei ole seda muret. Kas kellelgi on veel sellist probleemi olnud ja oskab öelda mille ära peaks vahetama, sest ei viitsi eriti katse-eksitus meetodil sinna raha magama panna.
Suured tänud kõigile ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tom6025
klubiliige

Registreerunud 21.05.06

Kasutaja on eemal

Auto: OII COMBI Elegance 1,6 FSI

postitati 23.01.11 06:47 Tsiteeri

Tere

Mu autol ka mõnikord tagurpidikäik ei taha sisse minna. Aitab see, kui liigun veidi ederpidi ja panen siis tagumise käigu sisse. Varsti hooldus II ees, ehk saab siis ka targemaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 23.01.11 09:44 Tsiteeri

minu vanadel trakatsitel on kangi ja kasti vaheline ühendus kahe trossiga. käikude kehv lülitumine on lihtne ja kiire regullimine. küllap on uutel samamoodi. siduriga osade käikude nirul lülitamisel pole mingit pistmist.
teise variandina võib väga palju kasutatud masinal kuluda käimakangi mehanismus, a see tahab ikka kauaaegset nühkimist enne kui järgi annab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laurih2
huviline

Registreerunud 15.04.08

Kasutaja on eemal

Auto: Rapid 1.2TSI

postitati 24.01.11 22:07 Tsiteeri

VW polol näiteks lülitusid käigud "vati sisse", asja parandas mingi plastjulla vahetus käigukangi juures. Hind oli paarisaja krooni juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]