harlesjah
huviline
Registreerunud 28.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, Octavia
|
postitati 12.04.12 20:30
|
|
|
Superb'i CAN ühendus
On äkki kellelgi kokkupuudet või aimu, milles probleem võib olla, et 2007a. Superb'i CAN liini pidi ajule ligi ei lase? Foorumitest sain vihjet, et
viga võib olla minu aftermarket Pioneer makis, mis küll läbi CAN'i roolinupud ja ch chane vastu võtab, aga illuminationit ja acc ei tunnista.
HELP, kui keegi oskab vihjata või proovi soovitada!
|
|
|
harlesjah
huviline
Registreerunud 28.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.12 20:37
|
|
|
Octavial töötab ühendus kenasti ja laseb kõiksugu seadeid muuta. Saab kasutada päevasõidu tuledeks xenoni säästmiseks udutulesid. Saab lasta isegi
vihmasensoril aknad kinni panna kui peaks sadama hakkama. Seda ka siis kui signat peal pole. Esimese asjana muidugi turvavöö piiks maha, toimis.
Huvitav, miks 3a. uuemal sama teha ei lase. Pole nagu loogiline.
|
|
|
KPuusepp
huviline
Registreerunud 01.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb I 1.8T
|
postitati 13.04.12 06:29
|
|
|
Kas sama kaabliga toimis Octavial korralikult? Prooviks kõigepealt mõnda muud kaablit.
|
|
|
Swissflam
huviline
Registreerunud 17.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 1,8T L&K, PT Cruiser
|
postitati 13.04.12 11:37
|
|
|
Enrico, Teil enesel tundub liikluseeskirjadega probleeme olevat, uus liiklusseadus lubab päevatuledena kasutada udutulesid. Proovime ikka teemas
püsida, mitte tikutulega "nõidasid" otsida.
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 09.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 Passat B7 EcoFuel CNG
|
postitati 13.04.12 14:22
|
|
|
2007 Superb on ju veel vana B5.5 Passatil põhinev masin, millel CAN kõigil elektriplokkidel veel kasutuses ei ole?
Sama aasta Octaviaga ei võrdleks kuna Golf 5 baasi Octavial on ju mõistagi suuremad elektriplokid CAN-ga ligipääsetavad.
Millisele ajule vaja ligi pääseda?
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
|
harlesjah
huviline
Registreerunud 28.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 07:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Enrico
Kui seda juttu lugeda, siis teen koheselt järelduse, et tegemist tänapäeva liiklushuligaaniga. Tunnused olemas - päevasel ajal sõidab udutuledega, turvavööd ei kanna, ja ju siis ka kõik muud "head"
omadused.
Palun anname ise eeskuju, et ka teised liikluseeskirju järgiksid, siis on meil endil ohutum sõita! |
Vabandan, olin veidi aega eemal.
Esmalt vastaks "Enrico von Netikommentaator" postitusele. Piinlik küll on, aga eks viisakas oleks ju kõigile vastata.
Lugupeetud kasutaja.
Nagu juba eelnevatest postitustest välja tuli, võib Eestis kehtivate seaduste kohaselt päevasõidutuledena kasutada ka udutulesid. Selleks, et hämara
tulekul läheksid "õiged" tuled põlema ja kustuksid udutuled, hoolitseb valgus-sensor. Kui see tõesti kõneall oleva kasutaja tundeid riivab, siis
palun saata oma sõiduki pilt mulle e-mailile. Ehk jõuan teinekord linnas trehvates kiirelt pooltuledele lülitada kui see tõesti nii palju heameelt ja
südamerahu valmistab
Turvavöö asjus ma kahjuks niipalju heameelt valmistada ei saa. Kannan seda alati kui liiklen ja kuidagi automaatselt läheb see peale kui autosse
istun. Täpselt nagu suunatuligi, mis kipub ise käe all olema kui kuskile keeran. Seda turvavöö piiksu mulle pole vaja meelde tuletamaks, et vöö peale
panna. Vormsi jäätee, männiku jäärada jne. Olgem ausad, suht närvidele hakkab peale esimest minutit. Kui liikluseeskirja hoolikamalt uurida leiab veel
päris mitu põhjust, kunas turvavööd kasutama ei pea või tohi.
Minu arusaam sellest piiksust, mis autodesse seatud on. See on lollidele ja nõrkadele, kelle mõistus ei küündi endal nii kaugele, et saada aru
turvavöö vajalikkusest. See võib tõesti päästa elu!
lugupidamisega..
Harles
|
|
|
harlesjah
huviline
Registreerunud 28.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KPuusepp
Kas sama kaabliga toimis Octavial korralikult? Prooviks kõigepealt mõnda muud kaablit. |
Jah, sama kaabliga toimis Octavial korralikult.
Kust ma mõnda muud kaablit proovin? Ostan ühe veel?
On, Sinul ehk olemas kaabel ja võimalus korral mul läbi tulla ja proovida?
|
|
|
harlesjah
huviline
Registreerunud 28.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 08:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siLc
2007 Superb on ju veel vana B5.5 Passatil põhinev masin, millel CAN kõigil elektriplokkidel veel kasutuses ei ole?
Sama aasta Octaviaga ei võrdleks kuna Golf 5 baasi Octavial on ju mõistagi suuremad elektriplokid CAN-ga ligipääsetavad.
Millisele ajule vaja ligi pääseda? |
Kusjuures tundub täitsa võimalik, et kõik plokid pole CAN.
Blokid "09-Cent.Elect" ja "17-Instruments" pole juurdepääsetavad. Samuti ei saa kasutada "Long Coding" funktsiooni nagu Octavial.
Juba alguses kui juhe järgi panna ja test teha, ütleb, et K1 ja K2: OK aga CAN:Not Ready.
|
|
|
KPuusepp
huviline
Registreerunud 01.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb I 1.8T
|
postitati 18.04.12 08:40
|
|
|
Võin sulle jagada ainult Jyrisoolt ostetud kaablit, kuid eeldan, et sul ehk samagi. Alguses kiirelt lugedes, sain valesti aru, et sa mootorile ligi ei
saa. Ehk nagu ma aru saan, siis tahad saada comfort blokile ligi, kuid see peaks töötama küll. Võib mingi aeg kokku saada ja proovida, mis mul töötab
ja mis mitte. Siis on erinevus olemas.
|
|
|