klettenberg
huviline
Registreerunud 20.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia Elegance TDI
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 20.04.12 10:34
|
|
|
Uuri auto tehasetähis järgi. Navi järgi otsustades tundub Saksast toodud autona. Kuna Saksas on Skoda kallim auto, kui meil, siis mina soovitaksin
seda auto tausta ikka kontrollida. Äärmiselt kahtlane tundub, miks klient on kunagi ostnud kalli auto, ja veel diiselmootoriga, et sõita aastas 16 000
kilomeetrit.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 20.04.12 10:43
|
|
|
Minu jaoks tekitab see hind pigem kõhkluseid. Raske on uskuda, et sellised raha eest "kirikuõpetaja auto" saad. Soovitaks nagu ikka, minna ja
proovida ja kindlasti ka esindusest ajaloo kohta küsida ja ei tee paha ka kuskilt stendi pealt läbi käia.
Kuna tundub, et auto Eesti ajalooga pole, siis ei pruugi sa täit tõde teada saadagi, jääb ainult loota, et need kõksud mis ta teinud on on väikesed ja
see vesi mis teda uputanud on olnud madal
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 20.04.12 10:51
|
|
|
Samal seltsimehel on ka muid autosid müügis, nagu näha. Neid autosid ja hindasid ma tõsiselt ei võtaks, tegelikud turuhinnad on ca 2-3 korda kõrgemad
küsitud hinnast.
Kui asi aus oleks, võtaks selliste hindadega kõik 3 ära.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.12 13:49
|
|
|
Ikka päris kahtlane. Kiire pilk saksa portaali näitas, et 9000 euroga saab
sealt samasuguse, 200 000 läbisõiduga ja avariilise variandi.
|
|
|
Tambet89
huviline
Registreerunud 01.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.12 22:03
|
|
|
Leidsin ka päris huvitava pakkumisega 2008 aasta Octavia.
http://www.auto24.ee/used/1013845
Huvi pärast kirjutasin ja uurisin, et miks sellise aasta ja läbisõiduga pilli nii odavalt müüakse. Vastuseks sain Inglise keelse teksti, kirjaga, et
tegu on inimesega kes siis tegeles Eestis geoloogiliste uuringute pärast ja nüüdseks on ta töö siin lõpetanud ja läks Inglismaale tagasi koos autoga.
Auto muidu Saksamaalt ostetud koos vajalike dokumentidega. Põhimõtteliselt, tema jutust saan ma aru, et ta on üritanud autoga sõita ja arvele seal
võtta, aga arvele võtt on jube kulukas ja sõitmine jama kuna rool on õigel pool, ehk siis vasakul pool. Aga kui leidub inimene kes tõesti on huvitatud
siis tal on juba tehingutasud makstud Eestisse saatmiseks uue omaniku kätte, max. 4-5 päevaga olenemata inimese asukohast Eestis.
Ma miskipärast ei taha uskuda, et keegi müüb autot nii odavalt pluss siis veel maksab tehingutasud ise. Kahtlustan, et mingi petuvärk. Raudselt
soovitakse veel mingisugust summat sissemaksuks või jumal teab mida veel.
See kõik tundub suure petuskeemina, mõtlesin, et jagaks teiega ka sellist vastupandamatut pakkumist
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 12.05.12 07:01
|
|
|
Ütle, et maksad, kui kaup kohal. Sellise hinnaga võiks isegi siis osta, kui vaja ei läheks
|
|
|
hotdog
huviline
Registreerunud 23.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II
|
postitati 12.05.12 07:49
|
|
|
Seal auto24s on viimasel ajal päris palju pettureid. Müün hetkel seal enda autot ning sealt on saatnud mulle juba 3 petturi erinevaid kirju.
Kui sulle kirjutas keegi nendelt mailiaadressitelt siis tea et ta on kindlasti petis:
ademola873@gmail.com
v.guido05@gmail.com
marcusedmarne@live.com
stevetret@gmail.com
Samas soovitaksin ka tema maili aadressi google otsingusse lüüa, sealt võib ka midagi leida.
Mulle rääkisid nad ka et on Inglismaalt. Lõpuks oli skeem selline, et selleks et nende "saadetud raha" kätte saada, pidin ise makma neile 1000 eurot
|
|
|