Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Superb II kolksub (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 4269)
tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 07.06.12 14:25 Tsiteeri
Superb II kolksub

Kas Superb II puhul on normaalne, et auto kolksub täiesti kõvasti, kui

- sõita üle lauge muhu (näiteks asfaldist lamav politseinik, kiirus 20+ km/h), siis esirataste alt pinna kadudes käib esisillas kolks, nagu oleks vastu kivi sõitnud, miski läheb piirajasse, puks lööb läbi vms.
- sõita läbi löökaugu, siis juhiuks (võibolla teised ka, aga need ei ole nii kõrva ligidal) kolksub nagu vana sierra tagaluuk, millel luku vastus pikapeale ära kulus

esimese asja puhul võib rolli mängida raskete teeolude paketi olemasolu. kõik see toimub siiski mõistuse piiresse jäävatel kiirustel ja teede peal, põllurallit ma selle autoga ei tee. A100 hoolduse käigus väitis, et sillad on korras, kuigi ma ekstra neid kolkse otsida neil ei palunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alfonso
huviline

Registreerunud 24.02.12

Kasutaja on eemal

Auto: Superb III 1,4TSI L&K

postitati 07.06.12 15:47 Tsiteeri

Omast kogemusest võin väita, et see on Superb II puhul tavaline. Minu hinnangul on see kehva vedrustuse süü. Passat kolksub täiesti samamoodi.

stefan
klubiliige

Registreerunud 07.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG

postitati 07.06.12 17:28 Tsiteeri

Ma täheldasin märtsis täpselt sellist kolksu Auto100 halva tee paketiga 4x4 proovisõidu Superbil. Kuna enda masinal sellist läbi löömist pole, oskasin seda seostada vaid kõrgema vedrustusega.

alfonso
huviline

Registreerunud 24.02.12

Kasutaja on eemal

postitati 07.06.12 17:44 Tsiteeri

Minul on näiteks täiesti tavaline vedrustus....

Aga kui aus olla, siis seda kolksu kuuleb ikka väga harva (ei mäletagi millal viimati). Tekib ta jah ainult siis, kui rattal on väga pikk ja järsk "kukkumine".

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 07.06.12 18:52 Tsiteeri

Passatil teeb see nö "järsk kukkumine" kolksu tagasild, tagumised pidurisadulad täpsemalt. Käega liigutades logiseb kõvasti. Rohtu pole siiani leitud, kuigi pidurikelkusid vahetatud 3 korda. Äkki Superbil sama teema?

Kvaliteet hakkab alla käima - mida uuem, seda hullem!

alfonso
huviline

Registreerunud 24.02.12

Kasutaja on eemal

postitati 07.06.12 19:27 Tsiteeri

Mul teeb seda häält esisild.

KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 08.06.12 05:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wygla
Passatil teeb see nö "järsk kukkumine" kolksu tagasild, tagumised pidurisadulad täpsemalt. Käega liigutades logiseb kõvasti. Rohtu pole siiani leitud, kuigi pidurikelkusid vahetatud 3 korda. Äkki Superbil sama teema?

Selle vastu aitab pronksist liugurite puksid ;)

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 08.06.12 05:46 Tsiteeri

Minu I põlve octavial aitas selle vastu vaid amordivahetus ja kadunud see kolks sealt esisillast oligi. Aga see võttis aega ligi 2 a jauramist ja meilide kirjutamist :cool:
Mul oli sama jama, et järsul ratta allaliikumisel käis räme kolks läbi! samas ka karedal asfaldi sõitmisel tegi see asi ikka jubedat häält. Seega jõudu esindusega suhtlemisel (loodetavasti on masinal veel garantii)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 08.06.12 11:59 Tsiteeri

Karedal asfaldil, jääkonarustel ega kruusal ei ole küll midagi erilist täheldanud.
Valdavalt juhtub seda ühes kindlas kohas Rapla ligidal, kus maantee peal sobiv jõnks sees...
Pidurisadulaid võin õhtul loksutada, esindusega esialgu piike murda küll ei viitsi selle asja pärast, eriti veel kui tegu nii tavalise veaga on.

undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 08.06.12 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tnx
, kui - sõita üle lauge muhu (näiteks asfaldist lamav politseinik, kiirus 20+ km/h), siis esirataste alt pinna kadudes käib esisillas kolks, nagu oleks vastu kivi sõitnud, miski läheb piirajasse, puks lööb läbi vms.

O II, tavavedrustusega ja jõhkramate lamavpolitseinikute ületamisel täpselt sama asja avastasin mõni nädal tagasi. Konkreetsed lamavpolitsinikud jäid teepeale ette Kaukme ranna parklasse sõites. Hea, et teema üles võeti, hea teada, et ma pole ainus, kes seda häält kuulnud on ja seega pole minu auto õnnetu praak-eksemplar.
Nüüd käis hoolduses + lasin silla ka ühe tuttaval mehhaanikul üle vaadata - raud korras.

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 08.06.12 18:49 Tsiteeri

Ega tulebki vist varsti treialit külastada, kui esindus sellega hakkama ei saa :P.

Tsitaat:
Algselt postitas: KPuusepp
Tsitaat:
Algselt postitas: Wygla

Selle vastu aitab pronksist liugurite puksid ;)

Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 25.06.12 04:46 Tsiteeri

Kolksub ka minu masinal, aga seda vaid siis, kui kiirus ja lohk või muhk liiga suured on. Lahendus lihtne- tuleb vältida sõidustiili, kus rattad maast lahti on. :D

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 14.02.14 17:25 Tsiteeri

Värskendaks vahelduseks oma 2 aasta tagust teemat: see ukse kolks, mille kohta keegi midagi ei arvanud, oligi täpselt see, mis ma toona pakkusin. Luku südamiku serv läks vasturaua pihta.

Esisillaga ei ole rohkem tegelenud, püüan sõidul selle eripäraga arvestada. Mingeid vigu pole ka järgnevates hooldustes tuvastatud.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]