Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Diisel mootor külmana (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 2726)
tartzu
huviline

Registreerunud 25.01.13

Kasutaja on eemal

postitati 25.01.13 07:27 Tsiteeri
Diisel mootor külmana

Tere

Plaan soetada ka uus Skoda Roomster töömasinaks ja mõte on liikunud 1,2 diisel mootori poole.

Küsimus aga selline kuidas tollel mootor vastu peab pidevale külmalt sõitmisele? Nimelt mul väga palju sõite lühikesed otsad ja siiamaani bensukaga külmalt alati pannud.
Või kas üldse on mõtet vaadata diisli poole?

Tartz

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
white
huviline

Registreerunud 21.01.13

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1,8TSI man

postitati 25.01.13 20:06 Tsiteeri

Kui mõelda väikese diisli peale+ lühikesed otsad siis meie töömasinatel (ei olnud Skodad) sulas jää jalamattidelt alles kevadel ära :D Bensukatega oli ok.

tartzu
huviline

Registreerunud 25.01.13

Kasutaja on eemal

postitati 26.01.13 11:55 Tsiteeri

sellle jääga matil juba ammu hajurnud kuna hetkel 1,4 bensukas pirukas, siiamaani on edukalt külmalt sõidule ka vastu pidanud.

Aga jh põhiküsimu mul oleks ikkagi kuidas dislad vastu peavad. Olen kuulnud et ei pea samas mõni ütleb et vahet pole.

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 28.01.13 15:33 Tsiteeri

Kui ainult lühikesed otsad ja külmalt sõidad, siis pole nagu erilist mõtet. Kütet kulub sama palju, kui bensukal, aga see-eest põriseb, soojaks ei lähe, päris külmaga võivad käivitusprobleemid tulla jne.

gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oktavia tour combi 1,9TDI PD

postitati 28.01.13 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tnx
Kui ainult lühikesed otsad ja külmalt sõidad, siis pole nagu erilist mõtet. Kütet kulub sama palju, kui bensukal, aga see-eest põriseb, soojaks ei lähe, päris külmaga võivad käivitusprobleemid tulla jne.

Olen sellega täitsa nõus. Minu octavia võttab 5-5,5 l diisli sajale. AGA! see on pärast esimest 10-15 km, siis kui mootor on soe. Esimesed 10-15 km kütuse kulu 6,7-7,3l. Osta parerm benzukas ja lase panna gaasi seade. Tuleb palju odavam. Aga ära osta need mootorid kus on 1,2 mootor ja tal on rohkem kui 45kw. Need kõik TSI ja selle põhimõttega mootorid on täitsa jama. Ta on nii palju forseeritud et tal ei ole turvavaru.
Ta tahab kapremonti juba pärast esimest 100-150 tuh.km. Vana mooskvitsi mootor 1,5 55kw. võib ka teha 130-150 kw aga tema elu on ainult umbes 5000 km ja edasi kapremont või vahetus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.0% - SQL: 73.0%]