lines
huviline
Registreerunud 23.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 09:23
|
|
|
Salong soojaks: Integreeritud tsirkulatsioonipumbaga plokisoojendi abil?
Tere,
Minu auto on toodud Saksast, seega puudub ka lisasoojendus mis Eesti turul müüdavatel Skodadel juba peal. Webasto on liiga kallis, soov saada
mõistliku hinnaga auto soojaks(kuni 300.- ā¬). Elektri võimalus parkimiskohal olemas.
Minu autole ei pakuta kahjuks plokisoojendust. Defa valikus on vaid karteri väline õlivanni soojendus (pindpaigaldusega). Kahjuks soojendab see vaid
õli ja lihtsustab käivitamist. Kuid salong on ikka külm.
Leidsin sellise asja: Integreeritud tsirkulatsioonipumbaga plokisoojendi http://www.eelsoojendid.eu/index.php?id=12
On kellegil olnud kokkupuudet sellise tootega? Arvamused, ettrepanekud ja arutelu oodatud.
Autoks: Skoda Octavia 2007a 2,0 D 103 kw
Lines
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 19.03.13 09:52
|
|
|
kogemus tootega puudub, aga tootjaga olen proovinud suhelda.
kuigi nad kodukal otsivad hoolega kundesid ja müüvad kasvõi ühe kaupa, siis
ometigi ei tehtud minu korduvatest meilidest väljagi.
no ma soovisin prooviks osta ka ainult mõnikümmend vidinat ja juu siis ei kvalifitseerunud tõsiseltvõetavaks ostjaks.
samas kui see hind sind ei kohuta, siis proovi muidugi ää ja anna teistelegi teada.
vihjeks võiks mainida, et ostas keegi müütas neid üksjagu odavamalt.
ja veel võiks vihjata, et venemaal keegi toodab litsentsi järgi webastot. vähemalt nn. veokate mudelid on kindlasti olemas, äkki teevad pisemaid ka.
hinnad olid umbes kolmandik originaalist. ehk on väärt uurimist.
|
|
|
kosekas
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: skoda octavia 2
|
postitati 02.11.14 13:20
|
|
|
Kas kellegil kokkupuudet olnud selle seadmega.
|
|
|
differee
huviline
Registreerunud 27.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.14 17:23
|
|
|
Calix ju pakub jahutussüsteemi soojendust 2.0tdi'le. Läheb sama mis 1.9tdi'le. Teoorias võiks Defa 1.9tdi oma ka minna aga millegipärast Defa
kataloog välja ei paku seda.
|
|
|
|
kosekas
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.14 18:10
|
|
|
Vaja 1.6 TDi 77kw -le ja pakub ainult õlivanni liimitavat soojendust.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 02.11.14 18:48
|
|
|
näituseks oma töömassina vabalthingavale kahesele pakub defa ka ainult kleebitavat. calixil oli varem toode olemas. aga juba ammu enam ei pakuta. ju
läks kalliks. paljudel mootoritel on teemaks, et ilma pumbata ei hakka tsirkulatsioon korralikult käima. harvem kui üldse ringi ei käi, pigem käib
ainult osast mootorist läbi ja tulemuseks on kõver plokikaas ja lekkiv tihend.
hiinlane pole mulle siiamaani vastanud. kirjutasin peale oma viimast siinset postitust veel neile. ja ega väga ei julgeks seda nikerdist kasutada ka,
põletab veel kogu masina maha.
samas on ju olemas eraldi tsirkulatsioonipumbad. teoorias saaks sellise abil ju igati toimiva sisteemi ise valmis aretada.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 03.11.14 09:59
|
|
|
Mis kasu on sellest ,kui auto maja ees seistes soe on ?
Auto peab ka sõites soe olema ,selle 1,6 diisli mootor ei suudagi õiget sooja eraldada .
Olen ühe tuttava samasuguse octaviaga pikema sõidu teinud ja mina nimetaks seda sado-masoks .
Sellised väikesed diislid ei tohiks üldse tehasest ilma lisasoojendita välja tullagi.
|
|
|
kosekas
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.14 15:24
|
|
|
Parandan, et 1.6 Tdi-le saab veesärgi soojendust.Defa vähemalt pakub.
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Mis kasu on sellest ,kui auto maja ees seistes soe on ?
Auto peab ka sõites soe olema ,selle 1,6 diisli mootor ei suudagi õiget sooja eraldada .
Olen ühe tuttava samasuguse octaviaga pikema sõidu teinud ja mina nimetaks seda sado-masoks .
Sellised väikesed diislid ei tohiks üldse tehasest ilma lisasoojendita välja tullagi. |
Olgu siis vähemalt majaees soe. Kui tööle 5 km sõitu, kestab vast kodusoojaga ära
|
|
|