Tibu
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.06 14:09
|
|
|
CCG Piibe Challenge 2006
Car Club Girls kutsub kõiki 2. septembril Piibele tänavakiirendusvõistlusele "CCG Piibe Challenge 2006"
täpsem info kodulehel ja foorumis
ja seoses sellega ootame 30. augustil kõiki autoomanike koos oma autodega kella 9.00-20.00 Hansa Pesulasse, Kadaka tee 66B, kus CCG tüdrukud pesevad
autosid !
info CCG Car Wash
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.06 14:32
|
|
|
eeh, milline huvitav klubi.
Oma käruga kiirendama pole mõtet tulla, mis sest tillu-mootorist ikka piinata. Kui kangema asja töölt võtan siis võib isegi mõne kiirema ringi teha
"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres
|
|
|
|
Tibu
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.06 16:33
|
|
|
autoklubid, kes on huvitatud paremast parkimiskohast ja oma klubialast, võtke kiirelt ühenudst:
info@ccg.ee või marit@ccg.ee
Marit 52 44456
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 24.08.06 05:54
|
|
|
nää kes välja ilmus.
ja nimi ka vahepial lühemaks jäänd.
piibele mina küll ei tule, aga kasutan juhust ja risustan võõrast teemat ja kutsun huvilisi laupäevaks ülenurmele. mõned skoda omanikud veedavad sääl
terve pika päeva kiirendades (tõsi ilma skodata).
|
|
|
S.S.D.D.
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tibu
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.06 07:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
nää kes välja ilmus.
ja nimi ka vahepial lühemaks jäänd. |
nu ega ma nii kadunud ka ei ole olnud, kuigi jah, ei jõua kõike ka kõige parema tahtmise juures
ja nimi lühemax? sama pikk ju ikka
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 24.08.06 08:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tibu
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
nää kes välja ilmus.
ja nimi ka vahepial lühemaks jäänd. |
nu ega ma nii kadunud ka ei ole olnud, kuigi jah, ei jõua kõike ka kõige parema tahtmise juures
ja nimi lühemax? sama pikk ju ikka |
Kusagilt kunagisest varasemast ajast on mullegi silma jäänud nimepilt Tibunaator, meite siinses foorumis on see aga jah lissalt
Tibu olnud. Niiet herr diesel sättis omas peas mitu erinevat asja kokku ning sestap see peen arusaamatus.
Või maa kaa ei tea..
Niipaljukest off-topicut, teemasse tulles olen sunnitud mainima, et tõsiselt meeldiv avastus minu jaoks teitesugune tüdrikutest rallipande
oma klubiga ning teiepoolne planeeritav-korraldatav aktiviteet. Vabandan oma teadmatust ja informeerimatust, kuid kasse teie üritus on värskevõitu või
juba traditsioonidega?
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 24.08.06 10:25
|
|
|
ähh, a äkki ma puterdan ise. mul mälusopis igatahes oli seuke pilt, et sa olid siin alul tibulinski. a ju ma siis miskit rammusalt segi ajand olen.
noh, vana pea, ei suuda kõike enamb kinni pidada.
nii ja millest lähemalt pean rääkima? kas ülenurmest? sääl eesti mv viimane etapp. mc39 korraldatud nightrace. huvilised vaadaku lahkeste ise mc39 või
bhra või tqhq või veel x lehelt infot juure.
ja tibu, sorry, et su teemas siin järjekindlalt läbustan.
|
|
|
Tibu
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.06 11:33
|
|
|
ei ole hullu, ju pole siis nii oluline sündmus/yritus et sellex omaette teemat teha
Kusagilt kunagisest varasemast ajast on mullegi silma jäänud nimepilt Tibunaator, meite siinses foorumis on see aga jah lissalt
Tibu olnud. Niiet herr diesel sättis omas peas mitu erinevat asja kokku ning sestap see peen arusaamatus.
Või maa kaa ei tea..
ah ex neid nimeda väänamisi ole igasuguseid, a kui päris aus olla siis on kudagi nii kujunenud, et Tibu on see va päris nimi, Tibulinski- hüüdnimi ja
Tibunaator on see kollane millega ringi vuran
Niipaljukest off-topicut, teemasse tulles olen sunnitud mainima, et tõsiselt meeldiv avastus minu jaoks teitesugune tüdrikutest
rallipande oma klubiga ning teiepoolne planeeritav-korraldatav aktiviteet. Vabandan oma teadmatust ja informeerimatust, kuid kasse teie üritus on
värskevõitu või juba traditsioonidega?
tänud! selline kiirendus võistlus on CCG poolt jah esmakordne ja hoiame
pöialt et kõik ikka õnnestux ja hästi lähex selle organiseerimisega, mis ei ole tegelt teps mitte lihtne ettevõtmine. küll aga oleme korraldanud
ringraja võistlust jne jne kõigest meie kodulehel www.ccg.ee
|
|
|
Tibu
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.06 10:31
|
|
|
Nüüd on lõpuks müügil "CCG Piibe Challenge 2006" kleeps autole, millega saab üritusel TASUTA parkida!
Hind: 50.-
suurus: 570*330 mm
värv: valge
Kleebiseid on piirarud kogustes!
riin@ccg.ee
56 35 42 32
|
|
|