Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Yeti ESP juhtimine (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1993)
tanelm
huviline

Registreerunud 25.07.14

Kasutaja on eemal

postitati 22.11.14 10:38 Tsiteeri
Yeti ESP juhtimine

Jõudu,

Kas keegi on Yetil või skodadel laiemalt mõelnud ESP "juhtimiseks" välja kultuursema lahenduse kui F25 kaitsme eemaldamine kapoti alt?

Kaitsmepessa klemme panna, juhtmeid koos kaitsmepesaga salongi tõmmata ja toruteibiga armatuuri alla rubilnikut installida oskan ma ise ka. :D Mõte on siiski, et kas kuidagi valge inimese moodi ka saab...
Googeldanud olen, foorumis otsinud olen, lõplikku selgust siiski ei saanud...
Kuskil laias ilmas golf r teemas räägiti midagi VCDS kaabliga toimetamisest ja parameetrite sättimisest analoogilise situatsiooni lahendamiseks, see andiski mõtteotsa, et ehk on mõni kõvem nupumees ka skodadel selle läbi hammustanud ja reaalsuses järele proovinud?

Tehasegarantii säilimine ei teeks ka paha, kellal alles 3000 kopikatega. :)

Ilmselt ootuspärane teema eilse ilma valguses. :) Aga, tulnuna lühikese teljevahega tagaveolise auto pealt millel üleüldse igasugune tarkus veermikus puudus - üldiselt olin meeldivalt üllatunud selle neliveo lahenduse toimetamisest, kartsin hullemat "lapsehoidmist". Veojõukontrolli eemaldamine ja sportreÅžiim tegid seda mis vaja, paraku aga lõpetati alati üheselt ja konkreetselt pidu just siis ära kui lõbusaks läks (loe: oli aeg rooli vastu hoidma hakata).

Ette tänades,

Tanel

Yeti '14 OE 1,8 TSI DSG
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 22.11.14 15:16 Tsiteeri

Sellel autol juhib kõike elektroonika (ka 4vedu) ,mitte enam juht ise ,hullamiseks osta ikka neljaveoline auto ;)
Minu silmis on sellise elektroonilise juhtimisega autoga talvel sõitmine nagu piiratud juhtimis õigus .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]