Lehekülgi: 1 2 |
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda superb 3.6 4x4
|
postitati 11.02.15 17:46
|
|
|
Skoda superb 2008 led numbrituled
Tere , probleem siis järgnev :
Sain endale canbusidega led tuled. Kõik põlevad aga armatuuris on pirn üleval ,et check licence plate lights.
Panin kaabli masinale taha ja märkisin ajusse ,et on sisestatud LED tuled sinna ,kuid ei midagi .
Jääb endiselt põlema,võib kellegil olla aimu mis teha ?Peaks saama kuidagi välja koodida aga pole veel leidnud lahendust .
|
|
|
Hindrek
huviline
Registreerunud 09.12.12
Kasutaja on eemal
Auto: Superb
|
postitati 12.02.15 03:50
|
|
|
Olen samuti proovinud kõiksuguseid variante, kuid siiani tulutult.
Ainus reaalne variant tundus siiani kellegi poolt pakutud (varuosade alamrubriigi alt) originaal LED numbrituled (juhe + tuli). Samas hind neil väheke
krõbe, et niisama proovimiseks tellida.
|
|
|
Jizz
huviline
Registreerunud 10.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1.6 MPI
|
postitati 12.02.15 08:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hindrek
Olen samuti proovinud kõiksuguseid variante, kuid siiani tulutult.
Ainus reaalne variant tundus siiani kellegi poolt pakutud (varuosade alamrubriigi alt) originaal LED numbrituled (juhe + tuli). Samas hind neil väheke
krõbe, et niisama proovimiseks tellida. |
Palju hind on?
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 12.02.15 19:43
|
|
|
Led numbrituledel pidi ka 1 hea omadus olema , nimelt ei pea mendid pimedas enam silmi kissitama ,seega ei teki enam kulmu kortse
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.15 22:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Led numbrituledel pidi ka 1 hea omadus olema , nimelt ei pea mendid pimedas enam silmi kissitama ,seega ei teki enam kulmu kortse |
Oleneb kuidas keegi asja vaatab, kui tahavad on su number nagunii olemas neil ekraanil.
Lihtsalt paistab üldiselt kenam välja (minu silmis ) Lihtsalt kas pääseb ilma ,et peaks takisti vahele panema ? Juhul kui kellegil mingi idee on siis
mu 3.6 karjub abi järgi ,et saaks selle tule sealt ekraanilt ära (ilma ,et peaks ledid eemaldama )
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: octavia III L&K 1,8 tsi dsg
|
postitati 12.02.15 23:17
|
|
|
arvuti taha ning sealt natuke modimist- tuli enam errorit ei viska!
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.15 07:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jorx420
Lihtsalt paistab üldiselt kenam välja (minu silmis ) Lihtsalt kas pääseb ilma ,et peaks takisti vahele panema ? Juhul kui kellegil mingi idee on siis
mu 3.6 karjub abi järgi ,et saaks selle tule sealt ekraanilt ära (ilma ,et peaks ledid eemaldama ) |
Minu silmi paistab oma autost eelkõige armatuur, mis on kõige kenam siis, kui seal ühtegi ülearust indikaatorit ei sära. Oma auto numbritulesid näen
enam-vähem 2x aastas, kui enne hooldust kontrollin üle, kas kõik pirnid ikka põlevad. A noh maitseasi muidugi.
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.15 10:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rain
arvuti taha ning sealt natuke modimist- tuli enam errorit ei viska! |
Kusjuures arvutiga pannes ,et on led tuled ei toimi midagi ,error jääb endiselt ülesse .
Või on mingi muu versioon veel kuhu tuleb linnuke panna ?
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 13.02.15 10:54
|
|
|
Äkki sellest abi:
"...so when you are coding this error out, there are two bits to check - byte 17 in the long coding helper for central electrics lets you turn off
the pulse modulation check so you can use LEDs (all that i have done on mine) and you can also disable cold check a few bits further along the coding
string"
http://www.briskoda.net/forums/topic/287722-led-number-plate-lights-standard/page-2
|
|
|
Tiitk
huviline
Registreerunud 28.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 DSG
|
postitati 14.02.15 08:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jorx420
Tere , probleem siis järgnev :
Sain endale canbusidega led tuled. Kõik põlevad aga armatuuris on pirn üleval ,et check licence plate lights.
|
Kas ainult numbrituled on LED-id. Kui kõik tagatuled vahetada, siis võib vajalik olla ka byte 18 ümberkodeerimine, milles on head nõu üsna raske anda
- kui praegune kood varjatud , siis võib asja väidetavalt teha hullemaks kui enne.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 15:53
|
|
|
Tõesti kahju on vaadata ,millele oma raha ja aega kulutate .
Kui pole raha kulutada sellisele autole ,millel kõik led /laser tuled ,kulutage oma aega ,ning raha oma lastele /naistele ja elu on ilusam
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.15 17:57
|
|
|
Tõesti kahju on vaadata ,millele oma raha ja aega kulutate .
Kui pole raha kulutada sellisele autole ,millel kõik led /laser tuled ,kulutage oma aega ,ning raha oma lastele /naistele ja elu on ilusam |
Kui sul on 10 mnest eurost kahju ,et enda silmale natuke ilusamaks teha kui need kollased tuled seal taga .
arvan ,et Ranx-i asi ei oleks siin öelda kuidas keegi oma raha kulutab
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.15 19:52
|
|
|
Et siis taga sõitval autojuhil oleks ilus vaadata?
Nüüd sain siis mina kah led numbritulede mõttele pihta :-D
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.15 20:42
|
|
|
Et siis taga sõitval autojuhil oleks ilus vaadata?
Nüüd sain siis mina kah led numbritulede mõttele piha :-D |
Kui soovid siis küll ,eelkõige meeldib endale . Teiste arvamus on siiski teisejärguline
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb II TDI
|
postitati 01.02.16 10:22
|
|
|
Kas on keegi leidnud lahenduse, kuidas saaks halogeen pirnid vahetada välja led pirnide vastu nii numbrituledes, kui ka tagurpidi käigu tuledes, et ei
viskaks ette tulede viga?
|
|
|
nrvous
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 2.0 TDI 4x4 DSG
|
postitati 01.02.16 11:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rahusoov
Kas on keegi leidnud lahenduse, kuidas saaks halogeen pirnid vahetada välja led pirnide vastu nii numbrituledes, kui ka tagurpidi käigu tuledes, et ei
viskaks ette tulede viga? |
Kui oskad VCDS'i kasutada siis ei tohiks ju probleem olla!
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 12:26
|
|
|
Ise pole kasutanud. Mis täpsemalt teha tuleks? Kas lihtsalt viga kustutada (kas viga korduma ei hakka?) või midagi muud?
|
|
|
nrvous
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 13:39
|
|
|
Ise pole kasutanud. Mis täpsemalt teha tuleks? Kas lihtsalt viga kustutada (kas viga korduma ei hakka?) või midagi muud? |
Kui kõigepealt kodeerid ja alles siis
vahetad numbrituled ei tohiks viga üldse tekkidagi. Ise kasutan selliseid ja
vahetus möödus ilma igasuguste probleemideta.
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 14:29
|
|
|
Kas nii toimib ka juhul, kui lihtsalt pirn vahetada, mitte kogu tuli? Ja kas udutulede, kurvitulede ja tagurpidi käigu tuledega toimib ka see
lahendus, et algselt kodeerida ja seejärel pirn vahetada? Pole ise veel nendeni jõudnud.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 01.02.16 17:42
|
|
|
Kas nii toimib ka juhul, kui lihtsalt pirn vahetada, mitte kogu tuli? Ja kas udutulede, kurvitulede ja tagurpidi käigu tuledega toimib ka see
lahendus, et algselt kodeerida ja seejärel pirn vahetada? Pole ise veel nendeni jõudnud. |
Oled sa leidnud mingid LED pirnid ka, mida kannatab tagurdus,udu ja muudesse tuledesse panna?Isiklikult olen ainult normaalseid LED numbritulesid või
pirne sinna näinud.Normaalse all pean silmas,et oleks pirnid,mis ka valgust näitavad.Ma olen neid küll mitmeid proovinud,aga see,et nad põlema
lähevad,ei ole veel normaalne.Minu arust ei ole selle asjaga veel mõtet hulluks minna,sest isegi tagurdus tuli ,võiks ikka teed ka auto taga
valgustada.Kusjuures Volvol numbrituledesse LED pirne pannes ei näidanud veateadet.Skodal pole proovinud.
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 18:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmas66
lahendus, et algselt kodeerida ja seejärel pirn vahetada? Pole ise veel nendeni jõudnud. |
Oled sa leidnud mingid LED pirnid ka, mida kannatab tagurdus,udu ja muudesse tuledesse panna?Isiklikult olen ainult normaalseid LED numbritulesid või
pirne sinna näinud.Normaalse all pean silmas,et oleks pirnid,mis ka valgust näitavad.Ma olen neid küll mitmeid proovinud,aga see,et nad põlema
lähevad,ei ole veel normaalne.Minu arust ei ole selle asjaga veel mõtet hulluks minna,sest isegi tagurdus tuli ,võiks ikka teed ka auto taga
valgustada.Kusjuures Volvol numbrituledesse LED pirne pannes ei näidanud veateadet.Skodal pole proovinud. |
Ei ole enam tegelenud sellega. Masin hetkel müüki pandud ja ootab uut asjaliku peremeest
|
|
|
nrvous
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 18:36
|
|
|
Ei oska kommenteerida, pole numbritulede vahetamisest veel kaugemale jõudnud. Loogiliselt võttes kui tehas pakub mõnel VAG mudelil näiteks udutuledes
LED pirne siis peaks jah saama ka teistel mudelitel seda sisse kodeerida.
|
|
|
Rahusoov
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.16 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmas66
valgustada.Kusjuures Volvol numbrituledesse LED pirne pannes ei näidanud veateadet.Skodal pole proovinud. |
Need, mis küljes on küll võimsuse mõttes tunduvalt lahjemad, kui originaal, aga valgustamist valgustab enda arvates küll paremini. Parameetreid
kahjuks hetkel ei mäleta. Mind lihtsalt häirib, kui eri tuledes on erinevat tooni valgustid sees. Salongis Skodal sama jama, osa on led dioode ja osad
halogeen pirnid.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 01.02.16 20:11
|
|
|
Mis pirnid sul seal ududes siis sees on?Sa ilmselt ajad segi tavalise hõõglambi ja halogeeni.Halogeen ikka pigem ainult esituledes ja mõnedes
suunatuledes ka,aga ilmselt mitte sinu autol.
Tagatuledes on tavaliselt hõõgniidiga pirnid või siis juba tehase LED.
Ma kunagi ühe sõbra käest sain erinevaid suuna ja muudesse tuledesse sobiva sokliga LED pirne.Oli tavalisi valgusdiood tüüpi ja ka cre led pirne,aga
valgustugevus oli neil kõigil ikka suht olemattu.Asi piirdus ainult proovimisega.
Udutuledesse leia mingid coolblue tüüpi halogeenid,annavad veidi sinakamat valgust ja on tihti tugevama valgusjõuga,kui tava halogeen.
Näiteks midagi sellist http://polvenauto.ee/et/product/h1-osram-cool-blue-hyper-5000k-2/
Puudub lisaks ka vajadus veateadetega jaurama hakata.Kui udud pole kurvi tuled,siis võib ka xenoni asendus kit sinna sobida.Neid on olemas ka canbus
varianti,mis ei anna veateadet.
|
|
|
Suuster
huviline
Registreerunud 01.02.16
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 |