Ander
klubiliige
Registreerunud 01.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi G-TEC
|
postitati 22.05.15 13:08
|
|
|
Lisade paigaldamine peale ostu
Skoda hooldusmeeskond ei raatsi siiani minu kirjale vastata, järsku mõni foorumlane on sama tark.
Soovin infot, kas on võimalik järelpaigaldusena tellida O3 Combile Elegance+ paketiga sõidukile järgmised tehaselisad ning milline oleks nende
maksumus koos paigaldusega:
- Tagurduskaamera KA1 (olemasoleva Bolero-ga)
- 220V pesa 9Z3
- El. avanev tagaluuk 4E7
Kahjuks tõesti tõuseb isu süües
|
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia vRS CR TDI DSG
|
postitati 23.05.15 08:04
|
|
|
Kui inglise keel suus siis otsi Briskoda foorumist "retrofit". Seal on keegi kodanik, kes paigaldas oma Octavia 2 FL'ile tagurduskaamera, tumenevad
peeglid kõikidesse ustesse, navi + ca kümmekond muud lisa, mida ka osaliselt sellele autole üldse ei pakuta. Ja seda kõike kasutades VAG
oroginaaljuppe. Kas mitte elektriliselt avaneva tagaluuguga ei käi kaasas ka uus võti, millel vastav nupp puldil? Seljuhul pead laskma võtmed uuesti
kodeerida jne..
Leidsin lingid ka: Eddie-NLs Octavia Vrs
Estate 170CR
Ja Whats retrofittable Octavia
options list?
www.sadulsepp.ee
|
|
|
|
tanelv
klubiliige
Registreerunud 20.04.15
Kasutaja on eemal
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 28.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: 1.8TFSI
|
postitati 24.05.15 09:45
|
|
|
Kõike saab järelpaigaldada, v.a. universaalkere
Selle nimekirja mõte on pigem selles, et mida oleks lihtsam või odavam kohe tehasest tellida (uuele autole).
|
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia vRS CR TDI DSG
|
|
Ander
klubiliige
Registreerunud 01.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.15 04:30
|
|
|
See, et isetegemise rõõm on ruurem, olen nõus kuid kas ka Skoda ise pakub sellist võimalust, küsimus jääb siiani lahtiseks.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.15 06:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kõike saab järelpaigaldada, v.a. universaalkere
|
Ei pruugi saada. Aeg-ajalt tuleb ikka ette selliseid leiutisi, kus mingi lisavarustusega versioonil on kere teistsugune. Teisalt ka kere annab ümber
teha ja nii on ka universaalkere järelpaigaldamine põhimõtteliselt siiski võimalik
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 25.05.15 06:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ander
See, et isetegemise rõõm on ruurem, olen nõus kuid kas ka Skoda ise pakub sellist võimalust, küsimus jääb siiani lahtiseks. |
Isetegemise rõõm las jääda sündinud autolukkseppadele, kes kunagi esindusi ei külasta vaid oma kuldsete kätega imesid korda saadavad.
Et tegemist on garantiialuse autoga, siis võib isetegemise rõõm asenduda enese vihkamisega, kui selgub, et tänu kuldsetele kätele on garantii
isetegevuslikult lõpetatud ennetähtaegselt.
Soovitan: helista ja uuri oma päringu staatust.
Et Skodasid müüakse iga kuu järjest juurde, siis olen päris kindel, et see igapäevaselt laekuvate meilide hulk on praegusele seltskonnale veel üle jõu
käiv. Aga loodetavasti nad õpivad oma vigadest.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
Helmer
huviline
Registreerunud 04.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III 1.2 TSI 7-k DSG
|
postitati 29.06.15 13:10
|
|
|
Ma siin peale ostu mõtlesin, et krt oleks pidanud võtma tagumise klaasiringi 35% tumedusega.
Kas midagi nüüd hiljem annaks veel teha? Mõni Skoda esindus teeks asja ära? Kile vms. Või saaks Octavia 3-le panna tagaustele kardina?
|
|
|
Laur
huviline
Registreerunud 30.03.15
Kasutaja on eemal
Auto: MB E320CDI
|
postitati 29.06.15 14:21
|
|
|
Tagurdus kaamera paigaldus on lihtne kui originaalis olemas. Olen sama asja teinud 2009 passatil, sisuliselt kaabli vedamise vaev.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 30.06.15 08:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helmer
Ma siin peale ostu mõtlesin, et krt oleks pidanud võtma tagumise klaasiringi 35% tumedusega.
Kas midagi nüüd hiljem annaks veel teha? Mõni Skoda esindus teeks asja ära? Kile vms. Või saaks Octavia 3-le panna tagaustele kardina?
|
Esindused tavaliselt seda ise ei tee, ostavad sisse kusagilt. Ma ei tea kus sa asud, aga Tallinnas soovitaks julgelt Ravolari (mitu autot seal
teinud).
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 30.06.15 16:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helmer
|
Tehase poolt on toonitud klaasid ,järel turul paigaldatakse tavaliselt kiled.
Toon klaasid tehasest (mitte kiletatud) maksid minu autole vist 350 euri kui õigesti mäletan.
|
|
|
Ander
klubiliige
Registreerunud 01.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.15 09:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Laur
Tagurdus kaamera paigaldus on lihtne kui originaalis olemas. Olen sama asja teinud 2009 passatil, sisuliselt kaabli vedamise vaev.
|
Pole siin midagi lihtsat esinduse arvates, nimelt tuli mulle Viru Möllerist vastus, et O3-le ei pakuta järelpaigaldusena seda. Mind see vastus ei
veennud kuna siin on tõesti ainult vedamise ja progemise küsimus.
Kui keegi teab suutlikku inimest või firmat, kes oleks võimeline seda tegema, andke märku, olen sellest huvitatud.
|
|
|
Tanel_P
huviline
Registreerunud 28.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13
|
postitati 12.07.15 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ander
Tsitaat: | Algselt postitas: Laur
|
Pole siin midagi lihtsat esinduse arvates, nimelt tuli mulle Viru Möllerist vastus, et O3-le ei pakuta järelpaigaldusena seda. Mind see vastus ei
veennud kuna siin on tõesti ainult vedamise ja progemise küsimus.
Kui keegi teab suutlikku inimest või firmat, kes oleks võimeline seda tegema, andke märku, olen sellest huvitatud. |
Helista 510 6666, elektroonikatöökoda asub Tallinnas Tulika tänaval, väga viisakas töömees Arvet. Paigaldab kõike, mis autole saab paigaldada.
|
|
|
|