Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia hooldus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 5546)
rroots
huviline

Registreerunud 14.06.14

Kasutaja on eemal

postitati 30.11.15 17:01 Tsiteeri
Octavia hooldus

Tere,

Eelmise aasta detsembris sai käidud autoga 15 000 hoolduses, mis täitus esimese kuue kuuga. Uksele pandi kleebis, millel oli märgitud hoolduse aeg 12.2016 või vastavalt näidule. Nüüd, kui on auto läbisõit 35 000 km, näitab Bolero, et hoolduseni on jäänud 30 päeva ehk 12.2015 või 10 000 km ja õlivahetuseni 395 päeva või 10 000 km.
Uurisin esindusest, mis hooldus siis peaks nüüd tulema, kas 30 000 või 45 000. Mille peale vastati, et arvatavasti olen 5000 km üle lasknud. Hiljem paluti esindusest läbi tulla, et asja uurida. Esindusse jõudes ütlesid, et panevad 30 000 km hoolduse kirja ja uurivad, mis võis põhjustada selle vea. Ei tea, kas olin ise loll, et ei läinud 30 000 km hooldusesse ja usaldasin näite või esindus, kes justkui programmeeris mälu valesti (eeldusel, et nad tegid seda).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mein
huviline

Registreerunud 26.11.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Rapid

postitati 30.11.15 17:13 Tsiteeri

Aju paneb vahest segast. Mul oli just äsja hooldus tehtud ja mingi 3-4 päeva pärast hakkas auto kompu hoolduseni jäänud päevi lugema. Läksin esindusse, auto võeti kohe ette, jõin seal tassi kohvi ära ja auto oli valmis. Ֆeldi et juhtub vahest. Et nullitakse hooldus ära küll aga võib juhtuda et tahab pärast ikkagi veel korra nullimist või resettimist või midagi sellist. Aga kaabel taha korra, ja tehtud. Ei midagi erilist. Ma ise vaatan ennekõike läbisõitu ja kui servise märk tuleb, siis hindan, et kas oleks loogiline või ei.

J2T
huviline

Registreerunud 25.02.15

Kasutaja on eemal

postitati 01.12.15 02:50 Tsiteeri

Mind aitas väike googeldus: https://www.youtube.com/watch?v=MY50g2SLHy8
Kuigi seda 30 hooldusintervalli väga ei soovitaks eestis.

miilits
huviline

Registreerunud 21.10.09

Kasutaja on eemal

Auto: v6 142kw atm 4motion, e91 330xd, b7 4mo

postitati 01.12.15 07:01 Tsiteeri

Ei saa küll aru, miks kõik kardavad seda 30 intervalli. Kui kasutada koguaeg korralikku õli algusest peale, siis milles probleem? Mul passat b5.5 aastast 2003 ja algusest peale castrol õli sees, nüüd aasta tagasi käisin kkk tihendit vahetamas ja remondi mees imestas, et kuidas mootor nii ilus. Kui ikka säästu õlivahetust ei tee ja ei miksi erinevaid õlisi sisse aastate jooksul, siis pole ju probleemi. Samamoodi castrol õli algusest peale e91-l ja nüüd uuel 2.0 tdi b7, kõigil castrol algusest, õigel ajal õlivahetus, ning pole mingi probleem olnud ühelgi masinal veel, aga kõigil pikk õlivahetuse välp. Ainus masin, millel tegin 10tuh hooldust oli golf 4 bensiinikas, sest selle ajalugu oli nii kirju.

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 01.12.15 07:19 Tsiteeri

Ei ole mõtet karta jah. Tänapäeva autod meie tingimustes nagunii üle garantiiaja lõpu eriti ei kesta ja selle paar aastat võiks peaaegu et üldse ilma hoolduseta lasta.
Kes kasutatud auto ostab, on nagunii ise loll (või vastupidi - teab hästi, millega riskib).

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]